Рецепт Біфштекс з яловичини на сковороді
Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса.
опис приготування:
Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що і з приготуванням стейка, проте є свої особливості. По перше, м'ясо! М'ясо потрібно вибирати найсвіжіше і бажано, так зване, стейкових м'ясо. Але якщо Ви довіряєте тому, у кого купуєте, то підійде і яловича вирізка. По-друге, для приготування біфштекса найкраще підійде чавунна сковорода (вона добре тримає тепло). Якщо такої немає, то можна смажити і в звичайній сковорідці, а потім 7 хвилин м'ясо тримати на самому маленькому вогні. І останній завершальний момент приготування біфштекса — це використання фольги, яка також тримає і відображає тепло, яке необхідно для повноцінного приготування біфштекса з яловичини.
Бажаю успіхів і приємного апетиту!
- Говяжа вирізка— 700 грам
- сіль, перець— — За смаком
- Суха гірчиця— 2 чайних ложки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
На каждом кусочке мяса при помощи кончика ножа делаем надрезы по ходу волокон.
Каждый кусок мяса с двух сторон посыпаем сухой горчицей (можно заменить и классической), затем посыпаем молотым перцем и смазываем сливочным маслом.
Для бифштекса лучше всего использовать чугунную сковородку, але якщо немає, то сковородку гриль или сковородку с толстым дном. Наливаем масло и разогреваем на самом сильном огне. кладемо м'ясо, обсмажуємо близько 3-4 хвилин.
Затем мясо переворачиваем. и обжариваем еще 3-4 хвилини. Затем Убираем огонь и даем мясу полежать 5-10 хвилин. Затем мясо заворачиваем в фольгу и даем ему еще полежать около 7 хвилин.
Готово! Приємного апетиту
Подібні рецепти
Паста зі спаржею і пармезаном
Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...
Біфштекс рубаний з яйцем
Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і смажимо на розжареній сковороді. Я...
Англійський біфштекс
Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...
Біфштекс по-білоруськи
Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...
Біфштекс рубаний (яловичина)
Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...