Рецепт Brinčoba
Брінчоба - національне таджицьке блюдо, що представляє собою дуже ситний гарнір, Котрий, втім, можна подати і як самостійне блюдо. У цій страві присутні і рис, і картопля.
опис приготування:
Це дуже жирний і ситний овочевий гарнір! Я розповім вам, як приготувати брінчобу: овочі смажаться у великій кількості жиру або масла, потім додається рис і картопля. Все довго гаситься і подається з зеленню і сметаною! Дуже просто і ситно!
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- помідор— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Олія соняшникова— 2 Ст. ложки
- рис круглозёрний— 1/3 склянки
- Картопля— 3 штуки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- зелень— 1 пучок
- вода— 1 Склянка
Обсмажте овочі з додаванням олії.
Додайте промитий рис, потім долийте воду.
Додайте нарізаний кубиком картопля. Не забудьте посолити і поперчити. накрийте кришкою, і готуйте на невеликому вогні 30 хвилин.
Подайте до столу з зеленню!
Подібні рецепти
Вівсяні печива (класичний рецепт)
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...