Рецепти womanlife.com.ua

Бісквітне тістечко

Бісквітне тістечко

Покажу простий варіант, як приготувати бісквітне тістечко до чаю на швидку руку. Ми будемо використовувати готовий бісквіт, тому час приготування скоротиться в рази. Вам знадобиться всього хвилин 15. опис приготування: Оскільки ми зволожили бісквіт просоченням, тістечка можна відразу подати до...

Березовий сік з апельсином

Березовий сік з апельсином

Березовий сік — джерело вітамінів, особливо в холодну пору року, коли настає авітаміноз. Пропонуємо зробити запас на зиму. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати березовий сік з апельсином опис приготування: Березовий сік цінний не тільки своїми корисними властивостями. Його унікальний смак ...

Баклажани з моцарелою

Баклажани з моцарелою

Баклажани з моцарелою - це найсмачніше блюдо, яке прекрасно підійде в якості закуски, а з гарніром - як святкове блюдо до Вашого столу. опис приготування: Пропоную незателівий, але дуже хороший рецепт приготування баклажанів з моцарелою в духовці. Щоб приготувати таке смакота, достатньо всього...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...

Американський пиріг з арахісовим маслом

Парена ріпа в мікрохвильовці

Рецепт приготування популярного американського пирога з арахісовим маслом. опис приготування: Для того, щоб приготувати крем потрібно змішати сир, цукор, арахісове масло разом. Розподілити крем на 2 Коржах і охолоджувати в холодильнику кілька годин. сир— 200 грам цукрова пудра— 1 Склянка зб...

Боракі (вірменські пельмені)

Боракі (вірменські пельмені)

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Бісквітний пиріг в мультиварці

Бісквітний пиріг в мультиварці

Готувати в мультиварці — це легко і просто! особливо пироги — пропоную вам подивитися як приготувати смачний бісквітний пиріг в мультиварці з соковитою ягодою. Запишіть рецепт в куховарську книгу! опис приготування: Бісквітний пиріг з ягодами — це один з найпопулярніших десертів. Можете смілив...

Батон в хлібопічці

Батон в хлібопічці

Власникам такого корисного і зручного кухонного агрегату, як хлібопічка, напевно стане в нагоді цей простий рецепт батона, завдяки якому сімейний сніданок перетвориться на справжнє задоволення! опис приготування: Як же смачно намазати вранці на скибочку свіжого хрусткого батона вершкового масл...

Банани з сиром в листковому тісті

Банани з сиром в листковому тісті

Якщо ви любите незвичайні поєднання, тоді рецепт приготування бананів з сиром в листковому тісті — це саме те, що ви обов'язково повинні приготувати! Процес досить простий, швидкий і нетрудомісткий. опис приготування: Якщо ви любите цей заморський фрукт не тільки в сирому вигляді, але і додаєт...

Бананові мафіни з шоколадом

Бананові мафіни з шоколадом

Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Булочки з гірчицею і шинкою

Булочки з гірчицею і шинкою

А чи зустрічали ви в випічці поєднання солоного, пряного і солодкого смаку? До сих пір немає? А адже це дійсно смачно! Тільки не поспішайте додавати нові інгредієнти в тісто, а дивіться рецепт. опис приготування: Нічого особливо складного в інструкції немає, адже основою буде готове тісто, а н...

Баклажани під соусом

Баклажани під соусом

Хочу запропонувати просту і дуже смачну дієтичну їжу. це — баклажани, запечені під соусом зі свіжих томатів зі спеціями і часником, гірким перцем. опис приготування: У спеку приготуйте баклажани під овочевим соусом. Блюдо готується півгодини, виходить ситним і дуже соковитим. До нього можна по...

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, бли...

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...

Булочки з малиною і лимонної глазур'ю

Булочки з малиною і лимонної глазур'ю

Рецепт приготування булочок з малиною і глазур'ю з лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Хрусткі кисло-солодкі булочки приведуть в захват всю вашу сім'ю. борошна— 2 склянки розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/2 чайних ложки цукру— 2 Ст. ложки вершкового масла— 5 Ст. ложок лимон— 1...

Баранина з бальзамічним оцтом

Баранина з бальзамічним оцтом

Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом. опис приготування: Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специ...

Баклажани по-сінгапурськи

Баклажани по-сінгапурськи

Баклажани по-сінгапурськи можна готувати по-різному. Мені подобається рецепт баклажанів по-сінгапурськи зі смаком риби. Хоча нічого "; рибного" в рецепті немає, але смак виходить дуже насичений і цікавий. опис приготування: Як приготувати баклажани по-сінгапурськи? 1. баклажани промийте, razre...

Будайський сирник

Будайський сирник

Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...

Bifshteks «Шатобріан»

Bifshteks «Шатобріан»

Іноді у нас прокидається просто звірячий апетит, в такі моменти найчастіше уявляєш собі великий і смачний шматочок м'яса на своїй тарілці! Саме таким є біфштекс "; Шатобріан ";! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування біфштекса "; Шатобріан ";. Французьке м'ясо виходить про...