Рецепти womanlife.com.ua
Безе з шоколадом
Це справжні ласощі! Не просто хрустке безе, а з начинкою. А в начинке – шоколад, фундук і в'ялена вишня. опис приготування: Горіхи для начинки можуть бути будь-які, а також це можуть бути будь-які в'ялені ягоди і фрукти. білок яєчний— 3 штуки Funduk— 70 грам шоколад гіркий— 50 грам вишня в'я...
Баклажани із зеленню на зиму
Зимова заготівля з баклажанами — відмінний варіант урізноманітнити повсякденний стіл або будь-яке застілля. Приготувати баклажани із зеленню на зиму досить просто, рецепт можна назвати "; ледачим ";. опис приготування: Для любителів гостренького — баклажани з часником і зеленню. Закуска виходи...
Банановий зефір
Зефір можна готувати практично з самих різних фруктів і ягід і якщо ви ще не пробували банановий зефір, то дуже рекомендую його приготувати. Це дуже просто. опис приготування: Якщо ви ще жодного разу не пробували банановий зефір, дуже рекомендую його приготувати. Це дуже смачні ласощі, яке спо...
Баклажани з морквою
Ця швидка і апетитна закуска не раз виручала мене, коли на порозі раптом з'являлися несподівані гості. сподіваюся, простий рецепт баклажанів з морквою стане в нагоді і вам! опис приготування: У начинку для баклажанів можна додати також цибулю, болгарський перець, сир або помідори, але і прости...
Зелений салат з ківі
Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...
Білий квас
З настанням тепла особливої актуальності набувають домашні напої, добре вгамовують спрагу. Тому на замітку пропоную вам відмінний рецепт приготування білого квасу. Дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: 1. Візьміть 2 столові ложки борошна, розведіть їх в невеликій кількості води. 2. Т...
Млинцеві рулети з сиром
Млинцеві рулети з сиром — просте і дуже смачна страва, його можна красиво прикрасити ягодами і подати з солодким соусом. Це буде корисний десерт, який можна сміливо запропонувати дітям і дорослим. опис приготування: Млинцеві рулети з сиром можна зробити не тільки солодким. Можна сир змішати з...
Баклажани в маслі
Роблю завжди дуже багато заготовок з баклажанів, але ця смачніше всіх. Такі синенькі можна подати і як гарнір, і додати в салат, і смачно як самостійну страву. Готувати дуже просто! опис приготування: Цілком можна додати в баночку при консервуванні гілочку розмарину або чебрецю, — це додасть с...
Безе в аерогрилі
Якщо у вас є домашній аерогриль, то, напевно, ви замислювалися про те, які страви можна в ньому приготувати. Зазвичай це гаряче, але я хочу розширити ваші кордону в цьому кулінарному питанні. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати безе в аерогрилі. Це шалено смачний десерт, який ...
Брізоль з риби
Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...
Баклажани під гриби смажені
Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...
Булочки з сиром та цибулею
Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...
Баклажани з моцарелою
Баклажани з моцарелою - це найсмачніше блюдо, яке прекрасно підійде в якості закуски, а з гарніром - як святкове блюдо до Вашого столу. опис приготування: Пропоную незателівий, але дуже хороший рецепт приготування баклажанів з моцарелою в духовці. Щоб приготувати таке смакота, достатньо всього...
Аджика суха
У цій чудовій приправи є маса переваг, її, як і звичайну аджику, можна використовувати для приготування різних страв з м'яса і риби, а ось зберігається аджика в сухому вигляді набагато довше. опис приготування: Для всіх, хто любить додавати в різні страви трохи пікантності, я хочу розповісти, ...
Баклажани в духовці на швидку руку
Дуже простий рецепт приготування неймовірно смачних баклажанів. Використовуйте улюблені поєднання овочів і улюблених спецій. опис приготування: Я взяла до баклажанів помідори, цибуля і часник. Зі спецій використовувала сіль, орегано, чорний мелений перець і італійські трави. баклажани— 3 шту...
Млинці з печінкою
Ділюся з вами чудовим святковим рецептом приготування млинців з печінкою. Виходить відмінна закуска на святковий стіл! смачно! опис приготування: Рецепт приготування млинців з печінкою мені дуже подобається, куряча печінка набагато ніжніше яловичої, не має характерного присмаку, який не всі лю...
Млинці з сиром в мікрохвильовці
Млинці з сиром в мікрохвильовці — дуже смачна страва, до того ж, воно дуже швидко готується. Такі млинці можуть стати для вас щоранку ритуалом. опис приготування: Щоб млинці готувалися швидше, можна випікати їх в мікрохвильовці. Такий рецепт стане в нагоді тим, хто поспішає, а також тим, хто н...
Айвове варення з лимоном
Айва багата органічними кислотами, маслами, фруктозою. Але її плоди не дуже їстівні в сирому вигляді, тому потребують переробки. Нижче розглянемо спосіб, як приготувати з айви варення з Лимоном. опис приготування: Айва в сирому вигляді практично не вживається. У нашій родині так точно. А ось в...
Бананові мафіни з шоколадом
Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...
П’ять пальців
Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...