Рецепти womanlife.com.ua

Бефстроганов з печінки зі сметаною

Бефстроганов з печінки зі сметаною

Цей бефстроганов приготований з яловичої печінки, обсмаженої з цибулею, а потім тушкованої в сметані. Страву подають на обід або вечерю. До бефстроганова підходить картопляний гарнір або макарони. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з печінки з...

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем готують по-різному. Баклажани з фаршем смажать, запікають у духовці, гасять… Я ж нафаршіруйте їх фаршем і овочами і зажарю на сковороді. Всю цю красу окрашу мигдалем! опис приготування: Як приготувати баклажани по-турецьки з фаршем? 1. У великій сковороді на сере...

Баклажани смажені з часником і сметаною

Баклажани смажені з часником і сметаною

Такі баклажани виходять за смаком як грибочки. звичайно, там немає грибів в складі, але таке поєднання продуктів дає цей оманливий смак. опис приготування: Приготуйте смажені баклажани з часником і сметаною. Це просто. баклажани почистіть, наріжте кубиками, обсмажте на повільному вогні під кри...

Борщ з кальмарами

Борщ з кальмарами

Рецепт приготування борщу з буряком, кальмарами, капустою, морквою, картоплею, цибулею і зеленню. опис приготування: Борщ з кальмарами урізноманітнює ваше звичне меню. приготування: Промити кальмарів під гарячою водою і видалити поверхневу плівку. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. ...

Баклажани під гриби на зиму

Котлета в тісті «забавна мишка»

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім. опис приготування: Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банк...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Бручетта з болгарським перцем і сиром фета

Бручетта з болгарським перцем і сиром фета

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з болгарським перцем, сиром фета і базиліком. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури ,злегка змастити маслом грати. Розмістити перець на грилі шкірою вниз, накрити і смажити до готовності, поки шкірка не обвуглиться, близько ...

Баранина тушкована по-арабськи

Баранина тушкована по-арабськи

Рецепт баранини по-арабськи з прянощами. Популярне і дуже смачна страва арабської кухні. опис приготування: Баранина обсмажується на грилі, або маслі цілісним шматком до появи рум'яної. Обсмажте овочі на маслі (помідори, часник, солодкий перець, цибуля), після чого додайте до них баранину, при...

Баклажани з моцарелою і помідорами

Баклажани з моцарелою і помідорами

шукайте вишукану, апетитну і нескладну закуску? Тоді я хочу запропонувати вам простий рецепт баклажанів з моцарелою і помідорами. Це неймовірно смачно і красиво. опис приготування: Плюс цієї закуски в тому, що баклажани з моцарелою і помідорами в домашніх умовах можна подавати як рулетиками, т...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Млинці-сердечка

Млинці-сердечка

Почати день з гарного настрою допоможуть симпатичні млинці-сердечка. Ну хіба не приємно поласувати на сніданок такими милими млинцями? дивіться рецепт, і ви дізнаєтеся, як приготувати млинці-сердечка! опис приготування: З пристосувань нам знадобиться для млинців сковорода, кондитерський мішок ...

Млинці з персикової начинкою

Млинці з персикової начинкою

Рецепт приготування млинців з начинкою з персика. Цей незвичайний десерт готується всього за лічені хвилини. Для його приготування вам знадобляться прищіпки. Подавати зі свіжими збитими вершками. кількість порцій: 8 готові млинці— 8 штук стиглий персик— 1 штука розм'якшене вершкове масло— 3 Ст....

Беарнскій соус

Беарнскій соус

Класичний соус високої французької кухні тепер і на вашому столі! Рекомендую рецепт приготування бєарнскі соусу. Він ідеальний до м'ясних і рибних страв, приготуйте і спробуйте самі! опис приготування: покажу вам, як приготувати беарнский соус. Він нагадує чимось Голландез або навіть класични...

Ангельский торт

Ангельский торт

Легкий и вкусный торт на основе известного ангельского бисквита. Приготувати його зовсім нескладно, если точно выполнять инструкции рецепта. Порадуйте себя новым десертом, він вам обов'язково сподобається. опис приготування: Этот вкусный торт — для тех, кто не любит мокрые и тяжелые бисквитные...

Баклажан з сирним сиром

Баклажан з сирним сиром

Баклажан з сирним сиром - чудова закуска, здатна урізноманітнити будь-яке застілля. Готується це блюдо досить швидко і легко. Спробуйте, можливо, воно припаде до смаку і вам. опис приготування: Баклажан з сирним сиром - досить просте, але при цьому дуже смачна страва. Сирний сир для його приго...

Батончики без випічки

Батончики без випічки

Ділюся рецептом корисних батончиків без випічки, якими можна підкріпитися під час трудового дня. У складі немає цукру, тільки натуральна солодкість. Вони добре насичують і заряджають енергією! опис приготування: Докладніше, як приготувати батончики без випічки, я розповім нижче. Для цього реце...

Млинці, фаршировані сиром

Млинці, фаршировані сиром

Чудовий гарячий перекус - млинці, фаршировані сиром і соусом "; Бешамель ";, відмінно підійдуть до чашечки ароматної кави. хочете дізнатися, як приготувати? Тоді дивіться мій рецепт! опис приготування: Для рецепта я приготувала млинці прісними, але в тісто додала по щіпці цукру і солі. Соус ";...

Батончики мюсли

Батончики мюсли

Не знаю, хто придумав це приголомшливе ласощі, але воно гідно премії! Крім того, що це дуже смачно, ще в цих батончиках мюслі багато вітамінів і мінералів. Це заряд бадьорості на весь день! опис приготування: Вони відмінно підходять для десерту, для полудня і просто перекусу. подивіться рецепт...

Бананові мафіни з цукатами

Бананові мафіни з цукатами

Бананова м'якоть дає дивовижний аромат, кекси і мафіни виходять ніжними, пухнастими, в міру здобними. Бананові мафіни з цукатами ідеальні для перекусу або чаювання з подружками. опис приготування: Ніжні бананові маффіни з прекрасним ароматом і смаком, в міру солодкі, в міру здобні, з характерн...

Бекон в червоному вині зі спаржею

Бекон в червоному вині зі спаржею

Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...