Рецепти womanlife.com.ua
Млинці з грибами і сиром
дане блюдо, гаряча закуска,прекрасно виглядає на святковому столі і завжди користується особливою увагою. поєднання грибів, цибулі та сиру вдало поєднуються в млинцевому конвертику. кількість порцій: 15-20 шт мука— 155 грам молоко— 250 грам вода— 125 мілілітрів розпушувач— 1 Чайна ложка дріждж...
Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею
Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею це жахлива смакота, яку можна їсти нескінченно! Але роблю я пиріжки, на жаль, дуже рідко! Але іноді свято приходить в будинок і ми відриваємося! Ось вам рецепт! опис приготування: Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею хороші тим, що з тестом не потрі...
Блинчики с творогом в мультиварке
А вы пробовали готовить блинчики с творогом в мультиварке? Між іншим, дуже зручний спосіб! Времени занимает также, как при готовке на плите, але виходить дуже смачно, ситно і поживно! опис приготування: Перед вами — классический рецепт приготовления блинчиков с творогом в мультиварке. смажьте ...
Бабка
бабка — це не тільки просторічне назву літньої жінки, але ще і дуже смачне картопляне блюдо, особливо поширене в Білорусі та Литві. Простий рецепт бабки — до вашої уваги. опис приготування: бабка — улюблене блюдо моєї студентської молодості. Блюдо відповідало практично всім критеріям студентсь...
Солоні грузді холодним способом
Рецепт приготування смажених на грилі баклажанів з приправою з гранатової патоки, часнику і м'яти. опис приготування: Розігріти гриль до середньо температури. Змастити баклажани з усіх боків 2/3 склянки олії і приправити 1 чайною ложкою солі. Помістити баклажани на грилі в один шар. Накрити кр...
Бешамель соус
бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...
Млинці з сиром
Готуємо разом смачну і ситну закуску за рецептом млинців з сиром прямо зараз! опис приготування: Ніщо так просто не готується, як закуски з млинців. Для приготування млинців з сиром нам знадобляться готові млинці, твердий сир, можна ще додати шинки — це на любителя. Млинці готуємо з будь-якого...
Баварський салат
Хочу поділитися простим, але смачним рецептом баварського салату. Особливо гарний він буде в зимовий час, коли мало свіжих овочів і в хід йде консервація. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати баварський салат. За бажанням в салат можна додати варену буряк. У салату ці...
Борщ з чорносливом
Рецепт приготування борщу з чорносливом. Борщ з додаванням в нього чорносливу виходить наваристим і дуже смачним. опис приготування: Зазвичай варять чорнослив окремо і в каструлю з борщем додають тоді, коли він майже зварився. Борщ найкраще подавати зі сметаною. реберця свинина— 400 грам мор...
Баклажани з соусом «болонський»
& Quot; Boloneze" або & Quot; Болоньез" - дуже популярний соус. Найчастіше його додають до спагетті, а основою є фарш. Але є й інші варіації страви, які можна підлаштувати під свої переваги. опис приготування: Якщо ви вегетаріанець або дотримуєтеся пост, то цей спосіб для вас. Оскільки замість...
Безе з ревенем і малиною
Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...
Булочки з сиром та цибулею
Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...
Biskvitnoe тісто
Рецепт приготування бісквітного тіста. опис приготування: Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром. Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно ...
Бісквіт під мастику
Цей шоколадний торт, що складається з бісквітних коржів, дуже простий у приготуванні. Його можна прикрасити на свій розсуд і бажанням. розповідаю, як приготувати бісквіт під мастику. опис приготування: Будь-торт вимагає прикраси, будь то торт до Дня Народження або без приводу. Є багато спосіб ...
Брусничний пиріг з пісочного тіста
Цей брусничний пиріг з пісочного тіста в домашніх умовах готується швидко і просто. Рекомендую і вам спробувати! Виходить дуже смачно і ніжно. Підходить до чаю! опис приготування: Цей рецепт приготування брусничного пирога з пісочного тіста приголомшливий! ніжна, тане в роті випічка. Особисто ...
Млинці з грибами і вершковим соусом
Хто з нас не любить млинці з грибами та ще в ароматному вершковому соусі? Приготувати таку страву не важко, якщо у вас в наявності є свіжі шампіньйони або гливи. вершки використовуйте 15-20%. опис приготування: Смачні та ситні млинці з грибами можна подати на сніданок, обід або вечерю. Печериц...
Млинці з сиром в духовці зі сметаною
Що вибрати на десерт? Хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати млинці з сиром в духовці зі сметаною. Ніжні млинці з ароматним сирним кремом, запечені в сметанному заливанні. опис приготування: Млинці з сирною начинкою можна швидко обсмажити на сковороді. Але якщо їх залити сметаною і запе...
Брускетта з артишоками
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...
Брауні з журавлинним морозивом
Брауні з журавлинним морозивом раджу приготувати для найближчих людей. частування це — з ряду кращих. Солодкий Браун відмінно поєднується з освіжаючою кислинкою морозива. опис приготування: Спосіб приготування шоколадного ганаша: в сотейнику на вогні довести до кипіння вершки, додати в гарячі ...
Боботай
рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...