Рецепти womanlife.com.ua

Млинці з форшмаком

Млинці з форшмаком

Млинці з форшмаком — дуже вдале поєднання двох культур в одній страві. Тонкі млинці з оселедцевим паштетом неодмінно порадують любителів риби. Смачно і ситно! опис приготування: Приготувати млинці зі смачною рибною начинкою зовсім нескладно. Спочатку спечіть млинці. Із вказаної кількості інгре...

Азіатський салат з тунцем

Азіатський салат з тунцем

Поєднання консервованого тунця, redisa, імбиру, моркви з соусом з кунжутного масла і рисового оцту просто незабутнє! Незважаючи на легкість салату він виходить дуже ситним і смачним. опис приготування: Якщо любите азіатську кухню, цей рецепт для вас. Поєднання тунця з редискою, спеціями і зеле...

Австралійські смажені курячі крильця

Австралійські смажені курячі крильця

Рецепт приготування австралійських смажених курячих крилець. Спробуйте самі і почастуєте ваших близьких. опис приготування: Найсмачніші курячі крильця! Спочатку з потрібно замаринувати в соєвому і устричному соусах, потім обваляти в борошні і обсмажити. Давайте готувати разом! курячих криле...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...

Білковий заварний крем

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Ви любите солодку випічку, але не можете знайти ідеальний рецепт крему? дивіться, як приготувати білковий заварний крем. Він виходить дуже пишним, повітряним, але густим. Класно підходить для торта. опис приготування: З білками потрібно поводитися дуже дбайливо, тому вам потрібно уважно читати...

Баранячі реберця в мультиварці

Баранячі реберця в мультиварці

баранячі реберця, приготовані в мультиварці - це неймовірно смачне і ситне блюдо! Дуже раджу спробувати! опис приготування: Якщо приготувати баранячі реберця разом з овочами, Вам зовсім не потрібно буде гарнір - таке блюдо послужить цілком самодостатнім обідом, крім того баранина вийде більш с...

Млинці шпинатові

Млинці шпинатові

шпинат — не тільки корисний продукт, але і красиве доповнення до звичних страв. так, якщо шпинат додати в тісто для галушок або млинчиків, то кінцевий продукт набуває зеленуватий відтінок. опис приготування: Готуємо класичне тісто для млинців, додаємо в нього подрібнений шпинат — свіжий або за...

Баклажани по-китайськи

Баклажани по-китайськи

Баклажани по-китайськи — одне з найпопулярніших страв китайської кухні. Втім, всі інгредієнти для цієї страви доступні в будь-якому російському супермаркеті, тому блюдо можна приготувати і у нас. опис приготування: Вся фішка баклажанів по-китайськи полягає в кисло-солодкому соусі, в якому пере...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Брускетта з зеленим горошком і креветками

Брускетта з зеленим горошком і креветками

Брускетта з зеленим горошком і креветками — дуже смачна і вишукана італійська закуска. опис приготування: Я обожнюю брускетти, а Брускетта з зеленим горошком і тигровими креветками — одна з моїх фірмових. Горошок дуже добре поєднується з креветками, плюс дуже добре тут відчувається часник. Гот...

Баранина (рагу)

Баранина (рагу)

Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню. опис приготування: Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку. приготування: Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на ...

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Рецепт приготування пельменів по-узбецьки з начинкою з яловичини. опис приготування: Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список. приготування: Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпч...

Баклажани по-богемськи

Баклажани по-богемськи

Назва у цієї страви чеське, але сам по собі рецепт належить французькій кухні. Баклажани запікають з прекрасним ароматним соусом і присипають сиром. До столу блюдо подається гарячим. опис приготування: Представляю вам класичний рецепт приготування баклажан по-богемськи. Вам будуть потрібні нас...

Kobler Абрикосовий

Kobler Абрикосовий

Любите готувати коктейлі вдома? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей нескладний варіант, як приготувати абрикосовий коблер. Красиво, смачно і просто — ідеальне поєднання. опис приготування: Щоб приготувати абрикосовий коблер в домашніх умовах необхідний невеликий запас льоду і ідеально мати ...

Вірменський напій «Maconi»

Вірменський напій «Maconi»

звичайно, мацоні можна зараз знайти в будь-якому холодильнику з кисломолочними продуктами в магазині. Але так було не завжди, тому розповім, як приготувати вірменський напій "; Мацон" самостійно! опис приготування: Рецепт приготування вірменського напою "; Мацон "; дуже простий, якщо у вас є м...

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем - це незвичайний пиріг, оформлений у вигляді равлика. Він складається з млинців з м'ясною начинки і смачною заливки з шаром сиру зверху. Дуже цікаве блюдо! опис приготування: Рецепт оригінальний і запам'ятовується. припускаю, що мало хто знає, як приготувати мл...

Стегно без кістки

Стегно без кістки

Страви з курки - безпрограшний варіант. Якщо сумніваєтеся у виборі основної страви, сміливо беріть курку, вона сподобається всім і підійде до будь-якого гарніру. розповім, як приготувати стегна без кістки. опис приготування: Курячі стегна можна обсмажити на сковороді, на мангалі або запекти в ...

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці - це дуже ситно, соковитий, ароматно і ситно! Таке блюдо не соромно і гостям на святковий стіл подати, і з сім'єю покуштувати. Обов'язково спробуйте приготувати! Смачно і просто! опис приготування: Рецепт приготування стегон в мультиварці сподобається тим, хто любить незви...

Булочки з корицею сінабон

Булочки з корицею сінабон

Хочу поділитися простим рецептом булочок з корицею сінабон. Напевно, хоч якось кожен їв ці знамениті булочки. А я вам розповім, як їх зробити вдома! Красиві і ароматні, як в кондитерській! опис приготування: Рецепт приготування булочок з корицею сінабон дуже простий, і випічка виходить дуже см...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...