Рецепт Kobler Абрикосовий

Рецепт Kobler Абрикосовий
Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв.
Любите готувати коктейлі вдома? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей нескладний варіант, як приготувати абрикосовий коблер. Красиво, смачно і просто — ідеальне поєднання.

опис приготування:

Щоб приготувати абрикосовий коблер в домашніх умовах необхідний невеликий запас льоду і ідеально мати шейкер. Абрикосовий сік найкраще використовувати натуральний, щоб він був густий і з м'якоттю, тоді смак коктейлю буде насиченим. Якщо сік виявиться недостатньо солодким, можна додати трохи цукру, краще якщо це буде тростинний.

1. Візьміть половинку лимона, вичавіть з неї сік.

2. У шейкері збийте кілька шматочків льоду.

3. Потім додайте туди лимонний і абрикосовий соки.

4. Збийте ще раз, додавши бренді.

5. От і все, залишилося тільки заповнити келих приблизно на одну третину льодом і акуратно вилити отриманий коктейль.

6. Ось і весь секрет, як зробити абрикосовий коблер. Перед подачею можна доповнити листочком м'яти і соломинкою.

Це відмінний варіант жіночого солоденького алкогольного напою, який без зусиль можна відтворити на своїй кухні.


  • Абриковый сок— 200 мілілітрів(з м'якоттю )
  • Бренді— 50 мілілітрів
  • лимон— 0.5 штуки
Щоб приготувати абрикосовий коблер в домашніх умовах необхідний невеликий запас льоду і ідеально мати шейкер. Абрикосовий сік найкраще використовувати натуральний, щоб він був густий і з м'якоттю, тоді смак коктейлю буде насиченим. Якщо сік виявиться недостатньо солодким, можна додати трохи цукру, краще якщо це буде тростинний.

1. Візьміть половинку лимона, вичавіть з неї сік.

2. У шейкері збийте кілька шматочків льоду.

3. Потім додайте туди лимонний і абрикосовий соки.

4. Збийте ще раз, додавши бренді.

5. От і все, залишилося тільки заповнити келих приблизно на одну третину льодом і акуратно вилити отриманий коктейль.

6. Ось і весь секрет, як зробити абрикосовий коблер. Перед подачею можна доповнити листочком м'яти і соломинкою.

Це відмінний варіант жіночого солоденького алкогольного напою, який без зусиль можна відтворити на своїй кухні.


Подібні рецепти

Абрикосовий топер

Абрикосовий пиріг з волоськими горіхами

Якщо я хочу побалувати кохану людину, варю йому абрикосовий конфітюр. Приготувати його дуже просто, а смак виходить — божественний. Вам знадобляться абрикоси, цукор, лимон і пару годин часу. опис приготування: абрикосовий сокиру, приготовані за цим рецептом, ви зможете зберігати протягом цілог...

Абрикосовий сироп

Абрикосовий сироп

Найкращий спосіб підняти собі настрій похмурими зимовими днями — відкрити баночку цього сонячного сиропу і приготувати з ним що-небудь смачненьке, наприклад, полити таким сиропом морозиво. опис приготування: що, насправді такий сироп можна приготувати з різних фруктів і ягід, але абрикосовий с...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...