Рецепти womanlife.com.ua

Аджика на зиму без стерилізації

Аджика на зиму без стерилізації

Є такі заготовки, які не завжди слід піддавати складній обробці. При цьому вони довго зберігаються і зовсім не псуються. Читайте, як приготувати аджику на зиму без стерилізації. опис приготування: Аджику без стерилізації готують різними способами. Взагалі-то її не завжди варять для цього. Можн...

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...

Баранячі голяшки з овочами

Баранячі голяшки з овочами

Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...

Bražka на пшеницю

Bražka на пшеницю

Якщо ви раптом вирішите робити домашній самогон, то кращої основи, ніж бражка на пшениці ви не придумаєте. Тому, раджу запам'ятати рецепт бражки на пшениці і записати в куховарську книгу! опис приготування: Існує багато різних рецептів браги, не тільки на пшеницю. Якщо ви вирішили саме пшеничн...

Банани в карамелі

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Банани в карамелі, це незвично і дуже смачно. Бажано використовувати не самі стиглі банани. кількість порцій: 4 банани— 4 штуки топлене масло— 30 грам цукрова пудра— 30 грам вапно— 1 штука апельсин— 1 штука ванільний цукор— 10 грам ром— 0,5 склянки вимити ретельно 1 вапно, 1 апельсин, акур...

Баклажани смажені з майонезом

Баклажани смажені з майонезом

Популярна закуска з баклажанів. Для її приготування спочатку смажать баклажани, дають їм трохи охолонути, змащують майонезом і подають в теплому або холодному вигляді. опис приготування: Підсмажте кільця баклажанів і подайте їх гіркою, змастивши смачним майонезом. Можна додати часнику, зелений...

Апельсиновий крем

Апельсиновий крем

апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці — відмінна гаряча закуска до будь-якого столу. То може бути звичайний обід, або святковий стіл. Однак італійська закуска обов'язково порадує всіх своїм смаком і ситістю. опис приготування: Для приготування гарячої італійської закуски найкраще використовувати великі помідори...

Баранина тушкована по-арабськи

Баранина тушкована по-арабськи

Рецепт баранини по-арабськи з прянощами. Популярне і дуже смачна страва арабської кухні. опис приготування: Баранина обсмажується на грилі, або маслі цілісним шматком до появи рум'яної. Обсмажте овочі на маслі (помідори, часник, солодкий перець, цибуля), після чого додайте до них баранину, при...

Баранячі ребра в казані

Баранячі ребра в казані

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...

Вегетаріанець з п'яти пальців

Вегетаріанець з п'яти пальців

звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію! опис приготування: Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичног...

Баклажани з начинкою

Баклажани з начинкою

Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...

Белковое печенье

Белковое печенье

Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Баклажани по-херсонськи

Баклажани по-херсонськи

Рецепт вдалою зимової заготовки з баклажанів. Баклажани чудово поєднуються з червоним перцем і часником. виходить смачно, соковиті і ароматні. Подати можна до м'яса, картоплі або страв з круп. опис приготування: Універсальний овочевий гарнір можна запропонувати в якості закуски з скибочкою хлі...

Букатіні з соусом з червоного перцю

Букатіні з соусом з червоного перцю

Рецепт приготування традиційного італійського блюда з макаронних виробів з неймовірно смачним соусом. кількість порцій: 4 bukatini— 400 грам солодкий червоний перець— 300 грам часник— 10 грам ріпчаста цибуля— 50 грам чилі перець— 8 грам оливкова олія— 40 грам сіль— 8 грам базилік— 10 грам пекор...

Кинутий бісквіт

Кинутий бісквіт

бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...

Баклажани в клярі з часником

Баклажани в клярі з часником

Я дуже люблю цей рецепт приготування баклажанів в клярі з часником, тому і з вами поділюся з превеликим задоволенням! Дуже смачно і пікантно виходить, будь-який гарнір доповнить! раджу! опис приготування: Ось така чудова закуска виходить — баклажани в клярі з часником в домашніх умовах виходят...

Батончики з горіхів і сухофруктів

Батончики з горіхів і сухофруктів

В даному рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати батончики з горіхів і сухофруктів. Спосіб приготування максимально простий! Такі чудові фруктові батончики здатні зарядити енергією надовго! опис приготування: Я шалено люблю все корисне і смачне. Тому коли я вперше побачила подібні батончики в пр...