Рецепт Баранячі ребра в казані
Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані.
опис приготування:
Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Страви буде дійсно багато, вистачить відразу на 2 вечері. Можна покликати друзів і з'їсти все відразу. М'ясо виходить досить м'яке, адже воно маринується, а потім ще й гаситься. Загалом, можемо приступати!
- баранячі реберця— 1 кілограм
- баранячі лопатки— 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля— 1 кілограм
- Рослинна олія— 50 грам
- помідор— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- часник— 1 штука
- Зелена цибуля— 1 пучок
- кінза свіжа— 1 пучок
- Японський соус для м'яса— 60 мілілітрів
- Приправа для м'яса— За смаком
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
лопатки помийте, також зріжте з них жир і наріжте м'ясо шматочками в 2 см.
Залийте баранячі ребра японським соусом. Перемішайте і залиште 1,5 години маринуватися.
Почистіть і подрібніть часник. Додайте його до іншої частини м'яса.
Помідор помийте і наріжте тонкими скибочками. Кінзу промийте і нарубати. Додайте ці інгредієнти до м'яса.
Туди ж всипте спеції, сіль, перець. добре перемішайте. Залиште маринуватися на півтори години.
Через цей час влийте масло в казан. Обсмажте на ньому при сильному вогні реберця протягом 20 хвилин.
Потім додайте решту м'ясо і зменшіть вогонь до середнього.
Лук чистий і narubite kubikami. Додайте його в казан після 40 хвилин приготування м'яса. Закрийте казан кришкою і залиште готуватися на 40 хвилин.
Болгарський перець, зелену цибулю і трохи часнику наріжте. Додайте ці інгредієнти в казан.
Додати сіль, поперчіть і додайте спеції в блюдо. перемішайте. Гасіть ще 10 хвилин.
В кінці засипте зелень і помідор з під маринаду. Смачного!
Подібні рецепти
Піца з сирим фаршем
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...
Баранячі голяшки з овочами
Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...
Баранячі реберця смажені
Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...
Баранячі реберця на мангалі
баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...
Баранячі котлети на кісточці
тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат. опис приготування: крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку ї...