Рецепт Баранячі ребра в казані

Рецепт Баранячі ребра в казані
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані.

опис приготування:

Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Страви буде дійсно багато, вистачить відразу на 2 вечері. Можна покликати друзів і з'їсти все відразу. М'ясо виходить досить м'яке, адже воно маринується, а потім ще й гаситься. Загалом, можемо приступати!

  • баранячі реберця— 1 кілограм
  • баранячі лопатки— 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля— 1 кілограм
  • Рослинна олія— 50 грам
  • помідор— 1 штука
  • Болгарський перець— 1 штука
  • часник— 1 штука
  • Зелена цибуля— 1 пучок
  • кінза свіжа— 1 пучок
  • Японський соус для м'яса— 60 мілілітрів
  • Приправа для м'яса— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Баранячі ребра в казані - фото крок 1 реберця помийте, зріжте з них жир і наріжте.

Баранячі ребра в казані - фото крок 2 лопатки помийте, також зріжте з них жир і наріжте м'ясо шматочками в 2 см.

Баранячі ребра в казані - фото крок 3 Залийте баранячі ребра японським соусом. Перемішайте і залиште 1,5 години маринуватися.

Баранячі ребра в казані - фото крок 4 Почистіть і подрібніть часник. Додайте його до іншої частини м'яса.

Баранячі ребра в казані - фото крок 5 Помідор помийте і наріжте тонкими скибочками. Кінзу промийте і нарубати. Додайте ці інгредієнти до м'яса.

Баранячі ребра в казані - фото крок 6 Туди ж всипте спеції, сіль, перець. добре перемішайте. Залиште маринуватися на півтори години.

Баранячі ребра в казані - фото крок 7 Через цей час влийте масло в казан. Обсмажте на ньому при сильному вогні реберця протягом 20 хвилин.

Баранячі ребра в казані - фото крок 8 Потім додайте решту м'ясо і зменшіть вогонь до середнього.

Баранячі ребра в казані - фото крок 9 Лук чистий і narubite kubikami. Додайте його в казан після 40 хвилин приготування м'яса. Закрийте казан кришкою і залиште готуватися на 40 хвилин.

Баранячі ребра в казані - фото крок 10 Болгарський перець, зелену цибулю і трохи часнику наріжте. Додайте ці інгредієнти в казан.

Баранячі ребра в казані - фото крок 11 Додати сіль, поперчіть і додайте спеції в блюдо. перемішайте. Гасіть ще 10 хвилин.

Баранячі ребра в казані - фото крок 12 В кінці засипте зелень і помідор з під маринаду. Смачного!

Подібні рецепти

Баранячі реберця в казані

Піца з сирим фаршем

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Баранячі голяшки з овочами

Баранячі голяшки з овочами

Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...

Баранячі реберця смажені

Баранячі реберця смажені

Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...

Баранячі реберця на мангалі

Баранячі реберця на мангалі

баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...

Баранячі котлети на кісточці

Баранячі котлети на кісточці

тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат. опис приготування: крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку ї...