Рецепти womanlife.com.ua

Бозбаш з баранини

Бозбаш з баранини

Як і всі страви Кавказу, бозбаш з баранини має яскравий ні з чим не порівнянний смак. Цей ароматний і досить ситний супчик гідний зайняти почесне місце на вашому столі. опис приготування: Не знаю як для кого, але особисто для мене кавказька кухня одна з найулюбленіших, тому що тільки тут так і...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Кавунові капкейкі

Кавунові капкейкі

Рецепт приготування капкейков з кавуновим ароматизатором і вершково-кавунової глазур'ю опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. яйця— 3 штуки кавунового ароматизатора— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки сметани— ...

Буглама з баранини по-азербайджанські

Буглама з баранини по-азербайджанські

Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат. опис приготування: Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно нарі...

Бокконе Дольче

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Дуже легкий італійський десерт ідеально підійде для завершення обіду або вечері. Коржі з меренги чудово акомпанують свіжим фруктам або ягодам і вершків. опис приготування: Особливий вид безе, хрусткий зовні і м'який усередині, з кремом і свіжими ягодами. легкий, повітряний і неймовірно смачний...

Аджика из перца и чеснока без варки

Аджика из перца и чеснока без варки

Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...

Млинці-сердечка

Млинці-сердечка

Почати день з гарного настрою допоможуть симпатичні млинці-сердечка. Ну хіба не приємно поласувати на сніданок такими милими млинцями? дивіться рецепт, і ви дізнаєтеся, як приготувати млинці-сердечка! опис приготування: З пристосувань нам знадобиться для млинців сковорода, кондитерський мішок ...

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном — це оригінальна закуска, який може бути подана як гарячої, так і холодної. Але зазвичай важко втриматися і дати їй хоч трохи охолонути Настільки вона смачна. опис приготування: Цей простий рецепт баклажан з пармезаном, з ноткою італійського смаку, допоможе вам приготува...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Аблесківер

Аблесківер

Аблесківер - це блюдо данської кухні, яке сподобається всій вашій родині. За своєю суттю це невеликі млинчики, які випікаються на спеціальній сковорідці. опис приготування: Млинці дуже смачні! В якості начинки можете використовувати всі, що завгодно: фрукти, шоколад, Nutella, Джем. Подавати їх...

Белковое печенье

Белковое печенье

Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...

Баклажани в мікрохвильовці

Баклажани в мікрохвильовці

Чи знали ви, що овочі можна готувати в мікрохвильовці, і вони виходять менш жирними, але зберігають всі свої корисні властивості? даю рада, як приготувати баклажани в мікрохвильовці — вийде смачно! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати баклажани в мікрохвильовці, — це приголо...

Брауні з журавлинним морозивом

Брауні з журавлинним морозивом

Брауні з журавлинним морозивом раджу приготувати для найближчих людей. частування це — з ряду кращих. Солодкий Браун відмінно поєднується з освіжаючою кислинкою морозива. опис приготування: Спосіб приготування шоколадного ганаша: в сотейнику на вогні довести до кипіння вершки, додати в гарячі ...

Безе «Повітряний поцілунок»

Безе «Повітряний поцілунок»

нейрофізіологи стверджують, що щастя - це фізіологічна ілюзія, в яку ми впадаємо на дуже короткі проміжки часу. наприклад, на цій парі хвилин, поки безе тане у нас в роті опис приготування: Безе - це десерт, тістечко з білків, які збиваються з цукром до стану повітряної маси, яка порційно відк...

Бажання в духовці у фользі

Бажання в духовці у фользі

Таке блюдо особливо затребуване господинями. воно святкове, годиться і для нарізки для бутербродів, і як частина другого блюда. З його використанням можна приготувати ще інші страви. універсальне! опис приготування: У маринаді маринуємо шматочок м'яса. Потім шпігуем його морквою і часником, за...

Булочки з беконом і сиром

Булочки з беконом і сиром

Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...

Беарнскій соус

Беарнскій соус

Класичний соус високої французької кухні тепер і на вашому столі! Рекомендую рецепт приготування бєарнскі соусу. Він ідеальний до м'ясних і рибних страв, приготуйте і спробуйте самі! опис приготування: покажу вам, як приготувати беарнский соус. Він нагадує чимось Голландез або навіть класични...

Бісквіт з карамеллю

Бісквіт з карамеллю

Бисквит – отличная основа для многих десертов. Якщо знати технологію, то він вийде легким і повітряним, і не буде опадати. сьогодні розповім, як приготувати бісквіт з карамеллю швидко і просто. опис приготування: Бисквит – несложная основа под десерты. Але якщо правильно його приготувати, дати...