Рецепт Біфштекс з аругула

Рецепт Біфштекс з аругула
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування біфштекса з яловичини з чилі, сальсою, сиром і аругула. У рецепті ви можете використовувати будь-яку сальсу за вашим бажанням.


опис приготування:

У маленькій мисці змішати мелений червоний перець, майоран, кмин, 1/2 чайної ложки солі. Розподілити суміш спецій рівномірно по тсейку.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати стейк, смажити від 5 до 8 хвилин з одного боку. Перевернути і смажити до коричневого кольору на іншій стороні, від 5 до 8 хвилин. зменшити вогонь, якщо стейк стає коричневим занадто швидко. Видалити стейк з сковороди і дати постояти принаймні 5 хвилин до нарізки.

У невеликій мисці збити разом сальсу і оцет, приправити сіллю і перцем. Додати аругула, перемішати. Розділити між чотирма тарілками і подавати зі стейком і козячим сиром.


  • порошку чилі— 2 чайних ложки
  • сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
  • меленого кмину— 1/2 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • яловичого стейка— 450 грам
  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • сальси— 1 Склянка
  • бальзамічного оцту— 2 чайних ложки
  • больших пучка аругулы— 3 штуки
  • мягкого сыра из козьего молока— 60 грам
У маленькій мисці змішати мелений червоний перець, майоран, кмин, 1/2 чайної ложки солі. Розподілити суміш спецій рівномірно по тсейку.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати стейк, смажити від 5 до 8 хвилин з одного боку. Перевернути і смажити до коричневого кольору на іншій стороні, від 5 до 8 хвилин. зменшити вогонь, якщо стейк стає коричневим занадто швидко. Видалити стейк з сковороди і дати постояти принаймні 5 хвилин до нарізки.

У невеликій мисці збити разом сальсу і оцет, приправити сіллю і перцем. Додати аругула, перемішати. Розділити між чотирма тарілками і подавати зі стейком і козячим сиром.


Подібні рецепти

Англійський біфштекс

Біфштекс по-французьки

Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і ​​смажимо на розжареній сковороді. Я...

Біфштекс в грибному соусі

Біфштекс в грибному соусі

Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...