Рецепт Біфштекс з аругула

Рецепт Біфштекс з аругула
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування біфштекса з яловичини з чилі, сальсою, сиром і аругула. У рецепті ви можете використовувати будь-яку сальсу за вашим бажанням.


опис приготування:

У маленькій мисці змішати мелений червоний перець, майоран, кмин, 1/2 чайної ложки солі. Розподілити суміш спецій рівномірно по тсейку.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати стейк, смажити від 5 до 8 хвилин з одного боку. Перевернути і смажити до коричневого кольору на іншій стороні, від 5 до 8 хвилин. зменшити вогонь, якщо стейк стає коричневим занадто швидко. Видалити стейк з сковороди і дати постояти принаймні 5 хвилин до нарізки.

У невеликій мисці збити разом сальсу і оцет, приправити сіллю і перцем. Додати аругула, перемішати. Розділити між чотирма тарілками і подавати зі стейком і козячим сиром.


  • порошку чилі— 2 чайних ложки
  • сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
  • меленого кмину— 1/2 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • яловичого стейка— 450 грам
  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • сальси— 1 Склянка
  • бальзамічного оцту— 2 чайних ложки
  • больших пучка аругулы— 3 штуки
  • мягкого сыра из козьего молока— 60 грам
У маленькій мисці змішати мелений червоний перець, майоран, кмин, 1/2 чайної ложки солі. Розподілити суміш спецій рівномірно по тсейку.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати стейк, смажити від 5 до 8 хвилин з одного боку. Перевернути і смажити до коричневого кольору на іншій стороні, від 5 до 8 хвилин. зменшити вогонь, якщо стейк стає коричневим занадто швидко. Видалити стейк з сковороди і дати постояти принаймні 5 хвилин до нарізки.

У невеликій мисці збити разом сальсу і оцет, приправити сіллю і перцем. Додати аругула, перемішати. Розділити між чотирма тарілками і подавати зі стейком і козячим сиром.


Подібні рецепти

Англійський біфштекс

Тертий пиріг з ревенем

Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Біфштекс рубаний (яловичина)

Біфштекс рубаний (яловичина)

Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...