Рецепт Біфштекс з соусом з часнику і петрушки

Рецепт Біфштекс з соусом з часнику і петрушки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування біфштекса з соусом з часнику і петрушки. Цей пікантний соус можна подавати з будь-яким м'ясом. Він також відмінно поєднується зі смаженою картоплею, рисом і овочами.

опис приготування:

Добре приправити обидві сторони стейка сіллю і перцем. нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Готувати стейк від 5 до 8 хвилин з кожного боку. Викласти стейк на обробну дошку, накрити алюмінієвою фольгою і дати постояти 10 хвилин. Тонко нарізати стейк скибочками.

Тим часом зробити соус. У кухонному комбайні подрібнити часник. Додати петрушку, орегано, оцет, червоний перець, 1 / 4 чашки рослинного масла, 2 столові ложки води і 1 / 2 чайної ложки солі. перемішати. Подавати біфштекс з соусом.


  • яловичого стейка— 650 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • зубчики часнику— 1-2 штук
  • пучок петрушки— 1 штука
  • листя орегано— 3 Ст. ложки
  • білого винного оцту— 3 Ст. ложки
  • червоного перцю пластівцями— 1/8 чайних ложки
Добре приправити обидві сторони стейка сіллю і перцем. нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Готувати стейк від 5 до 8 хвилин з кожного боку. Викласти стейк на обробну дошку, накрити алюмінієвою фольгою і дати постояти 10 хвилин. Тонко нарізати стейк скибочками.

Тим часом зробити соус. У кухонному комбайні подрібнити часник. Додати петрушку, орегано, оцет, червоний перець, 1 / 4 чашки рослинного масла, 2 столові ложки води і 1 / 2 чайної ложки солі. перемішати. Подавати біфштекс з соусом.


Подібні рецепти

Аджика з гострого перцю і часнику

Куліш пшоняний

Свіжа і ароматна аджика виходить, якщо слідувати даним рецептом. Аджика виходить гострої, як і властиво даної заготівлі. У складі немає ні цукру, ні краплі жиру, аджика освіжаюча і смачна. опис приготування: Така аджика добре поєднується з м'ясо (смаженим, тушкованим або печеним). Вам не знадо...

Аджика з помідорів без часнику

Аджика з помідорів без часнику

Ходила в цей раз на ринок. Часник видався надто дорогим. подумала, не варто він того. Набрала звичайного ріпчастої цибулі. Народився новий рецепт. ось, як приготувати аджику з помідорів без часнику. опис приготування: Аджика без часнику готується так само, як і з часником. Просто виходить трох...

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...

Англійський біфштекс

Англійський біфштекс

Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...