Рецепт Кавунові капкейкі

Рецепт Кавунові капкейкі
Кількість порцій: 15-18 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування капкейков з кавуновим ароматизатором і вершково-кавунової глазур'ю

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков.


  • яйця— 3 штуки
  • кавунового ароматизатора— 1 Чайна ложка
  • соди— 1 Чайна ложка
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • сметани— 2 склянки
  • харчовий барвник— 1 За смаком(по бажанню)
  • м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок(глазур)
  • кавунового ароматизатора— 1 Чайна ложка(глазур)
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка(глазур)
  • Молока— 3 Ст. ложки(глазур)
  • харчовий барвник— 1 За смаком((по бажанню) глазур)
кавунові капкейкі - фото крок 1 1. Приготовить капкейки. Розігріти духовку до 175 градусів і вистелити форму паперовими вкладишами. просіяти борошно, соду, розпушувач і сіль разом в миску.

кавунові капкейкі - фото крок 2 2. У великій мисці міксером збити вершкове масло і цукор разом. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Перемешать с арбузным ароматизатором. Добавить примерно треть мучной смеси и взбить миксером на средней скорости. Додати половину сметани і збити. Повторить эту процедуру с оставшейся мукой и сметаной. Додати харчовий барвник за бажанням. викласти 2 столові ложки тесту в кожен паперовий вкладиш і випікати протягом 20 хвилин, пока вставленная в центр зубочистка не будет выходить с несколькими крошками. Дати повністю охолонути перед нанесенням глазурі.

кавунові капкейкі - фото крок 3 3. Щоб зробити глазур, большой миске взбить вместе масло и около трети сахарной пудры. Перемешать с молоком и тщательно взбить с третью сахарной пудры. Перемішати з лимонним соком. Добавить оставшуюся сахарную пудру и взбить. Добавить арбузный ароматизатор. Якщо глазур занадто рідка, додати більше цукрової пудри. Добавить краситель по желанию.

кавунові капкейкі - фото крок 4 4. Украсить капкейки глазурью и кондитерскими бусинами, чтобы сделать арбузные семечки.

Подібні рецепти

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Хе з яловичини

Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...