Рецепти womanlife.com.ua
Білий бульйон
білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...
Adzhapsandali
Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...
Баклажани східні
Східно Європейський рецепт приготування закуски з баклажанів. кількість порцій: 4 баклажан— 2 штуки(великі) сир— 250 грам(тертий) мука— 50 грам петрушка— 1 штука яйце— 6 штук сіль— 1 штука перець— 1 штука хлібні крихти— 50 грам Тонко нарізаємо баклажани. Солимо з кожного боку і відк...
Баклажани по-угорськи
Особливістю угорської кухні є те, що овочі обсмажуються не в маслі, а готуються на грилі. Таким чином, отримуємо блюдо з меншим відсотком калорій, але дуже смачне! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-угорськи. Ця страва часто відносять до болгарської і грецької наці...
Варення з кульбаб без варіння
Торт з безе готується просто, якщо знати кілька секретів приготування. Дозвольте мені показати вам, як приготувати безе для торта, найсмачнішого, повітряного і ніжного! Готуйте разом зі мною! опис приготування: Щоб приготувати безе для торта нам будуть потрібні білки середніх яєць, можете їх з...
Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування
Раджу вам подивитися, як приготувати баклажани по-корейськи без обсмажування - дієтичний рецепт свіжого літнього страви з овочами і пряною заправкою. Це - апетитне літній овочеве блюдо по-корейськи. опис приготування: Овочі бажано не обсмажувати, так вони зберігають максимум корисних речовин. ...
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами — дуже ефективний і оригінальний спосіб приготування філе білої риби. Швидке і просте блюдо зі смачним соусом. опис приготування: Філе білої риби — досить дешевий, доступний і простий у приготуванні джерело багатьох корисних речовин, тому її включення в...
Баклажани по-турецьки з м`ясом
Баклажани по-турецьки з м'ясом готуються протягом півгодини. Традиційно подаються з айраном. Нам знадобиться яловичий фарш, цибуля, помідори, болгарський перець і спеції. Приступаємо до готування! опис приготування: Цю страву можна приготувати з будь-яким м'ясом (не тільки яловичиною). Раджу в...
Блюдо з солодкою гарбуза
гарбуз — універсальний продукт, з якого смачними виходять основні блюда, гарніри і десерти. При цьому гарбуз надзвичайно корисна, що в осінньо-зимовий період особливо важливо. опис приготування: Сьогодні я пропоную приготувати дуже смачну страву з солодкою гарбуза з яблуком і грушею і ароматни...
Баранина в духовці
Баранина - дивовижне м'ясо, яке підійде до святкового та повсякденного столу. Сьогодні я розповім вам, як приготувати баранину в духовці за оригінальним рецептом. буде смачно, обіцяю. опис приготування: У підсумку ви отримуєте соковите, але в той же час і хрустке блюдо. До каре ягняти ідеально...
Баранячі голяшки з овочами
Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...
Бананово-малиновий смузі
Рецепт приготування річного коктейлю "; Смузі" з молока, бананів і малини. кількість порцій: 2 кубики льоду— 2 штуки молоко— 1/2 склянки банан— 1 штука малина— 1/2 склянки шоколадний крем— 1 штука складові: Залити молоко в блендер і додати лід. Додати банан. Додати малин...
Білі гриби смажені
Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...
Баранина (спекотне)
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Брокколі і яловичина
Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...
Брокколі в сметані з часником
Брокколі є одним з найбільш корисних овочів. Вона дуже схожа на цвітну капусту. Зовні вони відрізняються тільки, мабуть, кольором. ось, як приготувати брокколі в сметані з часником. опис приготування: Брокколі в сметанному соусі можна готувати по-різному. Є варіант просто загасити або відварит...
Баклажани з нутом
Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...
Банановий десерт в мультиварці
Ніде правди діти — екзотичні банани наші діти вважають за краще звичним яблукам і груш. А їх мами дуже воліють мультиварку духовці;). значить, цей рецепт повинен порадувати і тих, та інших!:) опис приготування: Рецепт приготування бананового десерту в мультиварці подобається мені тим, що на ви...
Ананас з м`ятним сиропом
Ананас з м'ятним сиропом — чудовий десерт, який з м'яти і ананаса досить просто приготувати в домашніх умовах. Їдці будуть в непідробний захваті — я вам обіцяю! опис приготування: Стиглі і свіжі ананаси в наших географічних широтах — явище рідко, проте коли все-таки вдається відшукати гідний е...
Баклажани по-богемськи
Назва у цієї страви чеське, але сам по собі рецепт належить французькій кухні. Баклажани запікають з прекрасним ароматним соусом і присипають сиром. До столу блюдо подається гарячим. опис приготування: Представляю вам класичний рецепт приготування баклажан по-богемськи. Вам будуть потрібні нас...