Рецепти womanlife.com.ua

Бульгогі зі свинини

Бульгогі зі свинини

Рецепт приготування корейського страви зі свинини, часнику, соєвого соусу, імбиру, лука і кунжуту. опис приготування: У середній мисці змішати часник, соєвий соус, цукор, кунжутну олію, подрібнений червоний перець, натертий імбир і мелений перець. Додати філе свинини і цибулю, маринувати при к...

Баклажани по-одеськи

Баклажани по-одеськи

Баклажани по-одеськи приготує дуже просто, а по популярності подібний рецепт поступається тільки знаменитої ікрі. Закуску цю їсти можна вже на наступний день. Дуже добре підходить для будь-якого випадку. опис приготування: Як приготувати баклажани по-одеськи? 1. баклажани промийте, поріжте на ...

Млинцевий торт з вершковим кремом

Млинцевий торт з вершковим кремом

Дуже простий у приготуванні домашній торт із млинців і заварного крему. Особливу пікантність додає шоколад і ром. Випічка виходить м'якою і ніжне, і насправді тане в роті. рекомендую! опис приготування: Це покрокова інструкція, як приготувати млинцевий торт з вершковим кремом в домашніх умовах...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Млинці з м'ясом і сиром

Качині котлети

Смачні та ситні млинці з м'ясом і сиром по достоїнству оцінять чоловіки - вони люблять м'ясні страви. Подавати млинці можна відразу ж після фарширування або ж після обсмажування в вершковому маслі. опис приготування: Смачні млинці можна приготувати якщо з'єднати в начинці два компонента: м'ясо...

Баклажани по-румунськи

Баклажани по-румунськи

Один ізраїльський кухар поділився зі мною цим чудовим рецептом. Це дуже непоганий варіант, коли баклажани заливаються спеціальним маринадом. набір продуктів — мінімальний. опис приготування: Баклажани по-румунськи в домашніх умовах готувати просто. До баклажанів можна додати і солодкий перець,...

Бородинський квас без дріжджів

Бородинський квас без дріжджів

освіжаючий, дуже ароматний і насичений бородинський квас без дріжджів в домашніх умовах зробити абсолютно нескладно. Спробуйте і ви не зможете відірватися! опис приготування: Пропоную взяти на замітку дивно простий рецепт приготування бородинского квасу без дріжджів. У літню спеку він стане вд...

Блинчики с фаршем

Блинчики с фаршем

Нет ничего лучше классики кулинарного искусства Поэтому то, как приготовить блинчики с фаршем, должен знать и уметь каждый. Ведь у всех хозяек есть секрет вкусных блинов. Вот и я делюсь своим опис приготування: Хоть блины с фаршем и незатейливое блюдо, но зато любимое многими. Всегда очень ва...

Баклажани по-китайськи

Баклажани по-китайськи

Баклажани по-китайськи — одне з найпопулярніших страв китайської кухні. Втім, всі інгредієнти для цієї страви доступні в будь-якому російському супермаркеті, тому блюдо можна приготувати і у нас. опис приготування: Вся фішка баклажанів по-китайськи полягає в кисло-солодкому соусі, в якому пере...

Adzhapsandali

Adzhapsandali

Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...

Стегна курячі в духовці

Стегна курячі в духовці

Куряче м'ясо прекрасно тим, що всі його частини досить м'ясисті. І готується воно досить швидко. Тому різноманітність страв просто вражає. Особливо мені подобається запечене, як в цьому рецепті. опис приготування: Для такої страви підійде будь-який простий гарнір, наприклад: рис з овочами або ...

Біфштекс рубаний (яловичина)

Біфштекс рубаний (яловичина)

Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...

Млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком

Млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком

Хочу з вами поділитися рецептом приготування млинцевого торта з сирним кремом і згущеним молоком. смакота неймовірна, всім раджу придивитися до цього рецепту! Торт гарний та святковий! опис приготування: Такий млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком - відмінне рішення для всіх тих, х...

Білковий салат з куркою

Білковий салат з куркою

Поділюся з вами простим рецептом білкового салату з куркою. Мені його свого часу підказав тренер в спортзалі, і я вам скажу, це дійсно не тільки корисно, але і смачно, і ситно! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування білкового салату з куркою, звичайно ж, був мною трохи адаптован...

Борщ з білими грибами

Борщ з білими грибами

Оцініть смак цього прекрасного борщу з білими грибами по достоїнству. Відмінне перша страва, підійде для сімейного обіду, з легкістю прикрасить святковий стіл і, Будьте впевнені, здивує ваших гостей! опис приготування: Так як же приготувати борщ з білими грибами в домашніх умовах? Все дуже про...

Баклажани з шинкою

Баклажани з шинкою

Соковиті баклажани з овочами і апетитною шинкою. У вас вже слинки потекли, правда? Тоді поспішіть записати рецепт приготування баклажанів з шинкою. опис приготування: Багатьом не подобається специфічний смак баклажанів, але все залежить від приготування. Заздалегідь потрібно їх посолити гарнен...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Ботвінья традиційна

Ботвінья традиційна

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...

Підбадьорливий зелений чай

Підбадьорливий зелений чай

Бадьорить може бути не тільки каву, але і чай, і в цьому ви переконаєтеся, приготувавши його за моїм рецептом! Чай виходить просто неперевершено ароматним і таким же смачним! опис приготування: На відміну від кави, цей напій корисний і бадьорить. Він прекрасно втамовує спрагу в спекотний літні...

Бокконе Дольче

Бокконе Дольче

Дуже легкий італійський десерт ідеально підійде для завершення обіду або вечері. Коржі з меренги чудово акомпанують свіжим фруктам або ягодам і вершків. опис приготування: Особливий вид безе, хрусткий зовні і м'який усередині, з кремом і свіжими ягодами. легкий, повітряний і неймовірно смачний...