Рецепти womanlife.com.ua
Бочкові помідори
Солити помідори в бочці — справа нехитра! головне, підібрати підходящий посуд. Якщо немає бочки, то знайдіть емальоване або нержавеющее відро. Отже, засукаєте рукава і вперед! опис приготування: Для засолювання бочкових помідорів добре б мати чисту суху бочку або будь-яку іншу зручну посудину....
Бефстроганов из рыбы
Почему бы не приготовить бефстроганов из рыбы в домашних условиях, тем более если в холодильнике есть отличное филе. Блюдо получается сочным и весьма нежным, благодаря томатному соусу. опис приготування: Попробуйте приготовить рыбку именно по этому рецепту. Во многих ресторанах бефстроганов из...
Абрикосовий сироп
Найкращий спосіб підняти собі настрій похмурими зимовими днями — відкрити баночку цього сонячного сиропу і приготувати з ним що-небудь смачненьке, наприклад, полити таким сиропом морозиво. опис приготування: що, насправді такий сироп можна приготувати з різних фруктів і ягід, але абрикосовий с...
Біскотті з пармезаном і шинкою
Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...
Криптопеченье
Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...
Баклажани в духовці
Баклажани в духовці — відмінна гаряча закуска до будь-якого столу. То може бути звичайний обід, або святковий стіл. Однак італійська закуска обов'язково порадує всіх своїм смаком і ситістю. опис приготування: Для приготування гарячої італійської закуски найкраще використовувати великі помідори...
Біріані з бараниною
Біріані з бараниною, або відкидний плов з бараниною — дуже смачне, ситне і оригінальне східне блюдо, яке можна сміливо подавати на який-небудь сімейне свято. опис приготування: Біріані з бараниною — блюдо святкове, не буденна, тому налаштовуйтесь на те, що приготування буде достатньо довгим і ...
Млинці з фруктами
Млинці з фруктами — відмінний десерт, який може зробити будь-яка господиня. Млинці з фруктами можна приготувати на недільний сніданок або на дитячий день народження. опис приготування: Млинці можна робити з будь-якими фруктами. Саме ідеальне поєднання — це млинці з полуницею, для більшого шик...
Булочки з курагою
Булочки з курагою — це дуже смачна випічка, яка не вимагає великих зусиль і не займає багато часу! А булочки за цим рецептом у істину можна назвати ледачими булочками з курагою! опис приготування: Булочки з курагою виходять повітряні і дуже смачні. Багатьом подобається спосіб формування. Булоч...
Баклажани по-корейськи швидкого приготування
Пікантні баклажани для любителів екзотики. З рецептом баклажанів по-корейськи швидкого приготування у вас вийде прекрасна закуска на всі випадки життя! опис приготування: Для приготування баклажанів по-корейськи нам знадобиться кілька великих баклажанів, морква і цибуля. Я беру упаковку спеціа...
Бісквітні коржі для торта
Дуже вдалий рецепт приготування бісквітних коржів, які ідеально підходять для торта. Випічка виходить дуже пишною, особливо добре поєднується з білковим кремом. Готуються коржі дуже просто. опис приготування: Все дуже просто і швидко. При випічці бісквіта в духовці, найкраще використовувати ст...
Австрийское печенье « Талеры »
Классическая австрийская выпечка включает в себя несколько знакомых нам рецептов. Но всегда есть новые варианты, які варто спробувати. наприклад, данный вид печенья вы точно захотите повторить. опис приготування: Этот красивый десерт был придуман в 50-х гг. 20 века знаменитым кондитером. Тогда...
Баклажани з капустою на зиму
Тут ви знайдете відмінне поєднання овочів, а, отже, і салат вийде неймовірно смачним, він буде радувати вас і ваших близьких в зимовий час і нагадувати про тепле сонячне літо. опис приготування: Ви знаєте, цей простий рецепт баклажанів з капустою на зиму якраз той випадок, коли в одній страві ...
Баклажани смажені з оцтом
Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному. опис приготування: Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для пр...
Баклажани з моцарелою в духовці
Пропоную вам спробувати приготувати пікантні запечені баклажани, вони набагато смачніше смажених! блюдо легке, але ситне і добре вписується в збалансовану дієту. Дивіться рецепт і записуйте! опис приготування: Зазвичай ми звикли обсмажувати баклажани з часником кільцями — і сніданок готовий. А...
Бефстроганов в лаваші
Бефстроганов або м'ясо по-строгановски - тонко нарізані шматочки яловичини в сметанному соусі. Сьогодні ми загорніть його в тонкий вірменський лаваш. Хрусткий лаваш з соковитою м'ясною начинкою… Дуже смачно! опис приготування: Готується ця закуска швидко і легко, якщо ви знаєте деякі тонкощі. ...
Брокколі з чилі і медом
Рецепт приготування брокколі. кількість порцій: 4 брокколі— 500 грам рослинної олії— 4 Ст. ложки мідь— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 1 Ст. ложка гострий червоний перчик чилі— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) приготувати заправку. Чилі вимити і нарізати, видаливши насіння. У невеликій ми...
Бананове печиво з геркулес
Десерт до чаю може бути найнесподіванішим: наприклад, бананове печиво з геркулес. Воно має дуже ароматним і ніжним смаком. сподобається дітям, і це добре, адже печиво досить корисне. опис приготування: Прекрасний рецепт бананового печива з геркулес не залишить нікого байдужим. Воно вигідно від...
Борщ з борщівника
Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...
Adzhapsandali
Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...