Рецепти womanlife.com.ua

Бабушкін суп з пельменями

Бабушкін суп з пельменями

Я часто подаю пельмені з бульйоном і зеленню. А недавно побачила рецепт, як приготувати бабусин суп з пельменями. Приготувала і не пошкодувала! Вийшов повноцінний обід - смачний і ситний. Пригощайтеся! опис приготування: Ця страва два-в-одному: овочевий бульйон відмінно доповнюють пельмені. Су...

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів. Перший - це приготування начинки для млинців; Другий - жарка млинців на молоці; Третій - упаковка начинки в млинці. опис приготування: Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і ...

Badridƶani

Badridƶani

Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...

Млинці в лимонної карамелі

Млинці в лимонної карамелі

Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...

Баранина з салатом з авокадо

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Вишуканий рецепт яловичини по-мексиканськи в поєднанні з салатом. опис приготування: М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику. Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо ...

Безглютенові мультизлаковий кекси з сиром

Безглютенові мультизлаковий кекси з сиром

Захотілося спекти кексів, але виявилося відсутність пшеничного борошна? Не біда, зберіть залишки різної муки - і у вас вийдуть відмінні кекси! Мало того, що смачні, так ще й корисні! опис приготування: Випічка з борошном без глютену виходить м'якою, пишною і дуже ароматною. Ці кекси - найкра...

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Домовик (домовик)

Домовик (домовик)

Традиційний американський шоколадний пиріг! Пропоную вашій увазі класичний рецепт цього відомого десерту. Заходьте і обов'язково зберігайте рецепт! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось кардинально міняти не рекомендую. Поекспериментувати можна з добавками: додавайте будь-які інші г...

Батончики «мюслі» з горіхами кешью

Батончики «мюслі» з горіхами кешью

Рецепт приготування батончиків «Мюслі» з вівсяних пластівців, фініків, горіхів кешью, кленового сиропу і кориці. опис приготування: Це хрустке корисне ласощі припаде до душі всієї сім'ї. До того ж в батончиках мінімум калорій. За цим рецептом у вас вийде 16 батончиков. фініків без кісточок— ...

Баклажани по-англійськи

Баклажани по-англійськи

Хочу вам розповісти, як приготувати баклажани по-англійськи. Рецепт дуже простий і заготівля виходить дуже смачною. Чому саме "; по-англійськи ";, я так і не зрозуміла, але ж головне, що смачно! опис приготування: впевнена, що такий простий рецепт баклажанів по-англійськи вам сподобається. Вих...

Бефстроганов з кропом

Бефстроганов з кропом

Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...

Баклажани по-азербайджанські

Баклажани по-азербайджанські

Такі баклажани по-азербайджанські в домашніх умовах виходять дуже ситними і смачними, так що раджу приготувати відразу ж, як почнеться сезон баклажанів! Вийде дуже смачно, обіцяю! опис приготування: взагалі, цей рецепт приготування баклажанів по-азербайджанські мною перероблявся не раз і не дв...

Buf burginon

Buf burginon

Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним. опис приготування: яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового ст...

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем готують по-різному. Баклажани з фаршем смажать, запікають у духовці, гасять… Я ж нафаршіруйте їх фаршем і овочами і зажарю на сковороді. Всю цю красу окрашу мигдалем! опис приготування: Як приготувати баклажани по-турецьки з фаршем? 1. У великій сковороді на сере...

Баклажани на зиму

Баклажани на зиму

Люблю готувати баклажани, а їсти їх люблю ще більше! даний рецепт, як приготувати бакалажани на зиму простий і дозволяє зберегти баклажани надовго. Овочі на смак схожі на мариновані гриби. опис приготування: Дуже рекомендую спробувати такий вид консервування баклажана. По перше, це дуже смачно...

Баклажани, смажені кружечками

Баклажани, смажені кружечками

Це самий простий і швидкий спосіб приготувати баклажани. Потрібно просто порізати їх кружечками, посолити і підсмажити. Усе. опис приготування: Приготуйте баклажани, смажені кружечками. Вам знадобиться масло рослинне, спеції і зелень для прикраси. Подавайте з улюбленим соусом . баклажани— 2 ...

Булочки з беконом і сиром

Булочки з беконом і сиром

Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...