Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-каталонски

Баклажани по-каталонски

Не знаю? яким блюдом прикрасити святковий стіл, підкажу вам відмінний варіант. Якщо ви любите баклажани, спробуйте їх приготувати по-каталонски, нафарширований їх овочами і сиром, а потім запечіть! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування баклажанів по-каталонски. Якщо у вас...

Млинцевий пиріг «тещині радість»

Млинцевий пиріг «тещині радість»

Недорогий і безпрограшний варіант млинцевого пирога для святкового столу. Тим більше млинці можна приготувати напередодні, а в день свята просто зібрати пиріг і прогріти в духовці, щоб подати гаряченький до столу! опис приготування: дивіться фотографії, читайте рецепт, я розповім вам, як приг...

Баклажани з гранатової приправою

Баклажани з гранатової приправою

Рецепт приготування смажених на грилі баклажанів з приправою з гранатової патоки, часнику і м'яти. опис приготування: Розігріти гриль до середньо температури. Змастити баклажани з усіх боків 2/3 склянки олії і приправити 1 чайною ложкою солі. Помістити баклажани на грилі в один шар. Накрити кр...

Бефстроганов з дичини і грибів

Бефстроганов з дичини і грибів

Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей. опис приготування: Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, ...

Brinčoba

Салат з білої консервованої квасолею

Брінчоба - національне таджицьке блюдо, що представляє собою дуже ситний гарнір, Котрий, втім, можна подати і як самостійне блюдо. У цій страві присутні і рис, і картопля. опис приготування: Це дуже жирний і ситний овочевий гарнір! Я розповім вам, як приготувати брінчобу: овочі смажаться у вел...

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту відрізняються від звичайних тим, що вони набагато ніжніше. Завдяки сиру вони мають підвищений вміст кальцію, тому їх корисно давати на полуденок дітям. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати булочки з сирного тесту, то просто прочитайте цей рецепт. З н...

Баклажани в глазурі по-азійському

Баклажани в глазурі по-азійському

Швидкий рецепт приготування смажених на грилі бакажанов в глазурі з соусом хоісін по-азійському. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. У невеликій мисці збити разом соус хоісін і 1 столову ложку масла, відкласти в сторону. Розрізати баклажани уздовж навпіл. Змастити з обох...

Беарнскій соус

Беарнскій соус

Класичний соус високої французької кухні тепер і на вашому столі! Рекомендую рецепт приготування бєарнскі соусу. Він ідеальний до м'ясних і рибних страв, приготуйте і спробуйте самі! опис приготування: покажу вам, як приготувати беарнский соус. Він нагадує чимось Голландез або навіть класични...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи — просте, але дуже смачне і оригінальне блюдо. Ця чудова гостра, пряна закуска підійде до будь-якого столу! А головне — всі інгредієнти доступні в будь-якому супермаркеті. опис приготування: Рецепт приготування баклажанів по-єгипетськи: готуємо баклажани. 1. баклажани п...

Бананові оладки з родзинками

Бананові оладки з родзинками

Солодощі - це ласощі, насолоду, джерело вітамінів щастя. Десерти - це завжди приємні відчуття смаку, залишаються надовго. Ось як, наприклад, бананові оладки. опис приготування: Банани я люблю в усіх проявах: свіжий, роблю з них смузі, десерти і взагалі додаю куди тільки можна придумати. Цього ...

Млинці на газованій воді

Млинці на газованій воді

Млинці на газованій воді виходять повітряними, з невеликими дірочками, дуже симпатичні і ніжні на смак. опис приготування: Млинці на газованій воді дуже економічне блюдо, а головне — напекти купу млинців можна за 15-20 хвилин. Для змішування борошна і води використовуйте блендер. Щоб млинці н...

Банановий спліт

Банановий спліт

тут покажу, як приготувати банана сплати. Це ніжний десерт з морозива, який подається на банані. Спліт є легким ласощами для будь-якого випадку, яке сподобається дорослим і дітям. опис приготування: Банан обсмажується в шкірці, щоб він зберіг свою форму і не розтікся. Але якщо ви хочете зробит...

Англійський бісквіт

Англійський бісквіт

англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...

Будайський сирник

Будайський сирник

Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...

Батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів

Батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів

У наш час люди стали приділяти все більше часу здоровому харчуванню. І, звичайно ж, корисні солодощі зараз в тренді! Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів. опис приготування: дієтичні батончики — відмінний варіант, як зарядитися енергією і зберегт...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Ананасовий смузі

Ананасовий смузі

Рецепт приготування чудового ананасового смузі. опис приготування: Змішайте всі компоненти в блендері або харчовому комбайні. Доведіть до однорідної маси. Подавайте відразу ж. ананасовий сік— 355 мілілітрів(не солодкий) бавовна 1%  — 235 мілілітрів кубики льоду— 475 мілілітрів банки консерв...

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Пікантні баклажани в якості гарячої закуски або салату — здивуєте своїх гостей і знайомих цією стравою. Дивимося і записуємо рецепт баклажанів, смажених з перцем і помідорами. опис приготування: Якщо я не помиляюся, це блюдо корейської кухні. До речі, м'ясо не обов'язково додавати, можна зроби...

Булка з маком

Булка з маком

Німецький рецепт приготування усіма нами улюбленої булки з маком. кількість порцій: 12 мак— 220 грам молоко— 125 мілілітрів олія— 100 грам цукор— 80 грам ванільний цукор— 1/2 чайних ложки сіль— 1/8 чайних ложки ром— 1 Ст. ложка лимонний сік— 1 Ст. ложка цедра лимона— 1/2 чайних ложки обкладинка...