Рецепти womanlife.com.ua

Ботвінья

Ботвінья

Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном опис приготування: Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готов...

Млинці, фаршированные ливером

Млинці, фаршированные ливером

Очень легкое в приготовлении блюдо – блины, фаршированные ливером – станет одним из ваших любимым из-за невероятной простоты и отличного вкуса. Такие блинчики можно подавать на обед или полдник. опис приготування: Как приготовить блины, фаршированные ливером? Дуже легко, і ви в цьому переконає...

Булочки з корицею і горіхами

Булочки з корицею і горіхами

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Брокколі в мікрохвильовці

Брокколі в мікрохвильовці

Приготувати брокколі в мікрохвильовці — простіше простого. розповідаю, як це зробити. Подавати брокколі можна як овочевого гарніру до найрізноманітніших страв, можна, можливо — самостійно. опис приготування: Неодноразово мені доводилося чути, як хтось скаржиться — мовляв, приготувати брокколі ...

Боракі (вірменські пельмені)

Піца на пишному тесті

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Бараняча нога, запечена в тісті

Бараняча нога, запечена в тісті

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...

Бананове печиво з вівсяними пластівцями

Бананове печиво з вівсяними пластівцями

дієтичне, корисне і дуже швидке в приготуванні бананове печиво з вівсяними пластівцями в домашніх умовах — прекрасний варіант простий випічки для всієї родини. опис приготування: При наявності всього двох основних інгредієнтів ви можете повторити цей простий рецепт бананового печива з вівсяним...

«Афінський» салат

«Афінський» салат

Греція славиться не тільки оливками або «Грецьким салатом», ви можете зробити і інші національні страви. розповім, як приготувати «Афінський» салат, що робиться з рису, індички і оливок. опис приготування: Салат ситний і смачний, такий готується без майонезу, а заправляється оливковою олією, я...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...

Бісквіт з карамеллю

Бісквіт з карамеллю

Бисквит – отличная основа для многих десертов. Якщо знати технологію, то він вийде легким і повітряним, і не буде опадати. сьогодні розповім, як приготувати бісквіт з карамеллю швидко і просто. опис приготування: Бисквит – несложная основа под десерты. Але якщо правильно його приготувати, дати...

Борщ на бобах

Борщ на бобах

Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...

Баклажани по-угорськи

Баклажани по-угорськи

Особливістю угорської кухні є те, що овочі обсмажуються не в маслі, а готуються на грилі. Таким чином, отримуємо блюдо з меншим відсотком калорій, але дуже смачне! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-угорськи. Ця страва часто відносять до болгарської і грецької наці...

Бешбармак з курки в мультиварці

Бешбармак з курки в мультиварці

Якщо готувати бешбармак як і належить — Казань, це займе кілька годин, тому я пропоную зекономити час і зробити бешбармак з курки в мультиварці, це блюдо вийде не менш смачне. опис приготування: Коли потрібно швидко зробити смачну вечерю для всієї родини, то сучасна техніка приходить до нас на...

Бісквіт з гарбузом

Бісквіт з гарбузом

Уже не перший раз захотіла "; пристосувати" гарбуз для створення десерт до чаю. Дуже вже мені подобається, як розкривається смак цього овочу в поєднанні з солодкістю інших інгредієнтів. ділюся рецептом! опис приготування: Раджу вам неодмінно його прочитати, Щоб дізнатися, як приготувати біскві...

Білі гриби смажені

Білі гриби смажені

Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...

Булочки з пісочного тіста з яблуками

Булочки з пісочного тіста з яблуками

Рецепт приготування пісочного булочок з начинкою з яблук, тушкованих з соком лимона. опис приготування: Пісочні булочки з яблуками і лимонним соком мають приємний кисло-солодкий смак. приготування: Очистити яблука від шкірки і серцевини, нарізати на шматочки. Викласти в каструлю, додати сік ли...