Рецепт Бісквіт з гарбузом
Уже не перший раз захотіла "; пристосувати" гарбуз для створення десерт до чаю. Дуже вже мені подобається, як розкривається смак цього овочу в поєднанні з солодкістю інших інгредієнтів. ділюся рецептом!
опис приготування:
Раджу вам неодмінно його прочитати, Щоб дізнатися, як приготувати бісквіт з гарбузом. Єдине, на що в готуванні цього блюда серйозно підуть сили, так це на чистку і тертку головного інгредієнта. Випічка вийде непростою, адже в неї ще буде додано мандарин з горіхами. Виходить багатогранний і незвичайний смак.
- гарбуз терта— 400 грам
- цукор— 150 грам
- борошно— 170 грам
- Волоський горіх— 70 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- мандарин— 2 штуки
- яйце— 2 штуки
- розпушувач— 1,5 чайних ложки
- Ванільний цукор— 10 грам
- сіль— 1 щіпка
- ванільна есенція— 2 краплі
Горіхи дрібно порубати.
До борошна влийте сік мандарина, а також натріть туди його цедру.
Далі в тісто додайте горіхи, ванільну есенцію, ванільний цукор і жовтки, відокремивши їх попередньо від білків. Добре перемішайте інгредієнти.
Вмішайте в тісто гарбуз. Окремо збийте білки з сіллю до стійких піків.
Акуратно додайте білки в тісто. масу перемішайте. Влийте її в форму для випічки.
Запікайте бісквіт протягом 30-40 хвилин до золотистої скоринки в духовці при 180 градусах. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Перлова каша з гарбузом
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...