Рецепт Бісквіт з гарбузом

Рецепт Бісквіт з гарбузом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Уже не перший раз захотіла "; пристосувати" гарбуз для створення десерт до чаю. Дуже вже мені подобається, як розкривається смак цього овочу в поєднанні з солодкістю інших інгредієнтів. ділюся рецептом!

опис приготування:

Раджу вам неодмінно його прочитати, Щоб дізнатися, як приготувати бісквіт з гарбузом. Єдине, на що в готуванні цього блюда серйозно підуть сили, так це на чистку і тертку головного інгредієнта. Випічка вийде непростою, адже в неї ще буде додано мандарин з горіхами. Виходить багатогранний і незвичайний смак.

  • гарбуз терта— 400 грам
  • цукор— 150 грам
  • борошно— 170 грам
  • Волоський горіх— 70 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • мандарин— 2 штуки
  • яйце— 2 штуки
  • розпушувач— 1,5 чайних ложки
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • ванільна есенція— 2 краплі
Бісквіт з гарбузом - фото крок 1 У глибокому посуді перетріть цукор з борошном, розпушувачем і маслом.

Бісквіт з гарбузом - фото крок 2 Горіхи дрібно порубати.

Бісквіт з гарбузом - фото крок 3 До борошна влийте сік мандарина, а також натріть туди його цедру.

Бісквіт з гарбузом - фото крок 4 Далі в тісто додайте горіхи, ванільну есенцію, ванільний цукор і жовтки, відокремивши їх попередньо від білків. Добре перемішайте інгредієнти.

Бісквіт з гарбузом - фото крок 5 Вмішайте в тісто гарбуз. Окремо збийте білки з сіллю до стійких піків.

Бісквіт з гарбузом - фото крок 6 Акуратно додайте білки в тісто. масу перемішайте. Влийте її в форму для випічки.

Бісквіт з гарбузом - фото крок 7 Запікайте бісквіт протягом 30-40 хвилин до золотистої скоринки в духовці при 180 градусах. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Англійський бісквіт

Перлова каша з гарбузом

англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...