Рецепти womanlife.com.ua

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

М`ясо на кістках

М`ясо на кістках

Останнім часом стало дуже популярним запікати м'ясо на кістці. Вам слід дізнатися, як приготувати балик на кістки. Рецепт дуже класний, свинина виходить соковитою і поєднується з будь-яким гарніром. опис приготування: Якщо у вас буде шматочок м'яса менше мого, раджу скоротити час приготування....

Баклажани по-імеретинськи

Баклажани по-імеретинськи

Завжди хотіла спробувати приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах. Ось вирішила ризикнути і у мене вийшло, тому тепер цим рецептом ділюся з усіма. опис приготування: Спробуйте приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах за цим рецептом. Салат можна вживати як самості...

Млинці з консервованим лососем і рисом

Млинці з консервованим лососем і рисом

Поєднання перерахованих інгредієнтів часто зустрічаються в салатах. А якщо такий салат використовувати як начинку для млинчиків? Це дуже смачно і яскраво! опис приготування: До лососевим відносяться кілька видів риби — сьомга, форель, горбуші. Тому можна використовувати будь-яку консервовану р...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Кляр для риби на мінералці

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Buf burginon

Buf burginon

Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним. опис приготування: яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового ст...

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів. Перший - це приготування начинки для млинців; Другий - жарка млинців на молоці; Третій - упаковка начинки в млинці. опис приготування: Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і ...

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...

Баклажани по-угорськи

Баклажани по-угорськи

Особливістю угорської кухні є те, що овочі обсмажуються не в маслі, а готуються на грилі. Таким чином, отримуємо блюдо з меншим відсотком калорій, але дуже смачне! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-угорськи. Ця страва часто відносять до болгарської і грецької наці...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Булочки будинку Паркеров

Булочки будинку Паркеров

легкі, з ніжним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою ... ці булочки подаються на сніданок в готелі Parker House (будинок Паркеров). Почастуєте улюблених цієї здобної випічкою і отримаєте у відповідь визнання в любові. опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати булочки будинку Паркеров...

Булочки з горіхами і родзинками

Булочки з горіхами і родзинками

Рецепт приготування булочок з листкового тіста з начинкою з горіхів пекан, родзинок і кориці. опис приготування: Якщо вам потрібен швидкий десерт для несподівано прийшли гостей - це те, що вам потрібно. паличка несолоного вершкового масла— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/3 склянки листко...

Млинці з картоплею

Млинці з картоплею

Найпростіша і досить швидка начинка до млинців - це картопляне пюре. З ним млинці виходять дуже ситними і добре доповнять будь-який обід або вечерю. опис приготування: Приготуйте млинці на вашу улюбленим рецептом. відваріть картоплю, розімніть в пюре, додайте вершкове масло, сіль і poperčite. ...

Белковое печенье

Белковое печенье

Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...

BALSAMELLA Італійський білий соус

BALSAMELLA Італійський білий соус

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Борщ на зиму з капустою

Борщ на зиму з капустою

Основа першого страви готується досить легко, вам залишиться зробити лише бульйон, нашаткувати капусту і почистити картоплю. Пропоную відмінний класичний рецепт борщу на зиму з капустою. опис приготування: Приготувати заправку не складно: послідовно обсмажте овочі і закатати заправку по стерил...

Баклажани на зиму без оцту

Баклажани на зиму без оцту

Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...

Абрикосова вода

Абрикосова вода

Абрикосова вода — дуже смачний спосіб втамувати спрагу. Дайте своїм дітям спробувати абрикосовий воду — і вони більше ніколи не проситимуть лимонаду і іншої хімозной гидоти опис приготування: Вже не знаю, таку чи абрикосовий воду пив Берліоз в Майстрі і Маргариті у Булгакова, але, судячи з опи...