Рецепти womanlife.com.ua

Балик з амура

Балик з амура

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Бабусина аджика

Бабусина аджика

Мої улюблені заготовки — перевірені роками. Хочу показати вам, як приготувати бабусину аджику. У міру гостру, дуже ароматну і з легкої слідкувати-кислуватою ноткою. обов'язково спробуйте! опис приготування: складові, зазначені в рецепті, розраховані вельми умовно. Все залежить від того, настіл...

Баклажани з капустою на зиму

Баклажани з капустою на зиму

Тут ви знайдете відмінне поєднання овочів, а, отже, і салат вийде неймовірно смачним, він буде радувати вас і ваших близьких в зимовий час і нагадувати про тепле сонячне літо. опис приготування: Ви знаєте, цей простий рецепт баклажанів з капустою на зиму якраз той випадок, коли в одній страві ...

Біла риба в конверті з каперсами

Біла риба в конверті з каперсами

Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, ду...

Апельсиновий пудинг

Макарони в сирному соусі

Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма. опис приготування: Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовн...

Яловичина в татарській

Яловичина в татарській

Біфштекс по-татарськи готується з сирого м'яса. м'ясо, звичайно, має бути високоякісне і дуже свіже. Можна подати м'ясо і окремо спеції, овочі до нього або відразу все змішати. поїхали! опис приготування: Як приготувати біфштекс по-татарськи? 1. Яловичу вирізку промити, просушити паперовим руш...

Безе з какао

Безе з какао

Способів приготування безе дуже багато, але цей рецепт по праву вважається моїм улюбленим. Безе готується на основі какао, яєчних білків і цукру. Особливий шарм десерту надає фундук. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування безе з какао. Вам знадобляться такі інгр...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Батончик мюслі в домашніх умовах

Батончик мюслі в домашніх умовах

Любителям смачних і корисних перекусів для дітей і дорослих хочу рекомендувати звернути увагу на це вельми простий варіант, як приготувати батончик мюслі в домашніх умовах. опис приготування: Це дуже простий рецепт батончка мюслі в домашніх умовах без випічки і зайвих маніпуляцій. Використовув...

Баклажан з моцарелою

Баклажан з моцарелою

Рецепт приготування запеченого баклажана з панірувальними сухарями, томатним соусом і сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У неглибокій мисці злегка збити яйця з 1 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Висипати панірувальні сухарі в дрібну миску. Змаст...

Bagehot Маргарита

Bagehot Маргарита

Bagehot Маргарита — традиційна угорська випічка, яку в Угорщину привнесли з собою євреї. Beygli — це обов'язковий атрибут різдвяного столу в будь-якій сім'ї. готуємо! опис приготування: Beygli — це традиційна угорська різдвяна випічка, яку традиційно печуть у Святвечір, а подають вже безпосере...

Млинці на сироватці

Млинці на сироватці

Молочна сироватка - хороша основа для млинців. Вони виходять дуже ніжними, такими ж, як якщо б готували на молоці. До того ж, сироватка вважається дуже корисним кисломолочним продуктом. опис приготування: Перед вами проста покрокова інструкція, як приготувати млинці на сироватці. Найчастіше си...

Аджика суха

Аджика суха

У цій чудовій приправи є маса переваг, її, як і звичайну аджику, можна використовувати для приготування різних страв з м'яса і риби, а ось зберігається аджика в сухому вигляді набагато довше. опис приготування: Для всіх, хто любить додавати в різні страви трохи пікантності, я хочу розповісти, ...

Болгарське лечо «Глобус»

Болгарське лечо «Глобус»

У радянські часи дуже популярними були овочеві консерви торгової марки "; Глобус ";. Зараз їх практично не знайти, але вони настільки полюбилися, що рецепти їх приготування до сих пір "; живуть ";. опис приготування: Всі любителі лечо і заготовок з болгарського перцю оцінять прекрасний смак ці...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Бігос польський

Бігос польський

Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'яс...

Брускетта з зеленим горошком і креветками

Брускетта з зеленим горошком і креветками

Брускетта з зеленим горошком і креветками — дуже смачна і вишукана італійська закуска. опис приготування: Я обожнюю брускетти, а Брускетта з зеленим горошком і тигровими креветками — одна з моїх фірмових. Горошок дуже добре поєднується з креветками, плюс дуже добре тут відчувається часник. Гот...

Кавунові капкейкі

Кавунові капкейкі

Рецепт приготування капкейков з кавуновим ароматизатором і вершково-кавунової глазур'ю опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. яйця— 3 штуки кавунового ароматизатора— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки сметани— ...

Млинці з форшмаком

Млинці з форшмаком

Млинці з форшмаком — дуже вдале поєднання двох культур в одній страві. Тонкі млинці з оселедцевим паштетом неодмінно порадують любителів риби. Смачно і ситно! опис приготування: Приготувати млинці зі смачною рибною начинкою зовсім нескладно. Спочатку спечіть млинці. Із вказаної кількості інгре...

Бандерилья

Бандерилья

Бандерилья — це іспанська закуска, nanizannaya з shpazhki. Готується дуже просто. Ідеальний варіант для святкового столу або фуршету. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати смачні закусочні шпажки-бандерильї дуже просто, необхідно просто підготувати продукти та нанизати їх на дерев'...