Рецепт Bagehot Маргарита

Рецепт Bagehot Маргарита
Кількість порцій: 12-14 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Bagehot Маргарита — традиційна угорська випічка, яку в Угорщину привнесли з собою євреї. Beygli — це обов'язковий атрибут різдвяного столу в будь-якій сім'ї. готуємо!

опис приготування:

Beygli — це традиційна угорська різдвяна випічка, яку традиційно печуть у Святвечір, а подають вже безпосередньо в день Різдва, під час сімейного застілля. У кожної угорської господині є свій власний рецепт бейгли, проте є все-таки і деякі незмінні правила його приготування, якими я і ділюся з вами.

Удачі в приготуванні!


  • маргарин— 250 грам
  • борошно— 500 грам
  • яйця— 2 штуки
  • дріжджі— 20 грам
  • молоко— 150 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • горіхи мелені— 150 грам(для ореховой начинки)
  • цукор— 150 грам(для ореховой начинки)
  • молоко— 50 мілілітрів(для ореховой начинки)
  • ваніль— 1 щіпка(для ореховой начинки)
  • Ізюм— 50 грам(для ореховой начинки)
  • абрикосовий джем— 50 грам(для ореховой начинки)
  • Мак мелений— 150 грам(для маковой начинки)
  • цукор— 150 грам(для маковой начинки)
  • лимон (tsedra і сік)  — 1 штука(для маковой начинки)
  • вода— 50 мілілітрів(для маковой начинки)
  • Ізюм— 50 грам(для маковой начинки)
  • Вишневий джем— 50 грам(для маковой начинки)
Bagehot Маргарита - фото крок 1 Начнем с приготовления муки: перетрем муку с маргарином. В другой мисочке сухие дрожжи растворим в теплом молоке, зальем их в сухую смесь. Туда же добавим яйца, сіль і цукор, и замесим из всего этого тесто.

Bagehot Маргарита - фото крок 2 Тесто скатываем в шар и отправляем в холодильник на полчасика. Тем временем приготовим ореховую и маковую начинку (окремо; бейгли делается с двумя разными начинками). Для ореховой попросту смешаем все указанные ингредиенты, для маковойрастворим сахар в воде, а затем смешаем со всеми остальными ингредиентами. начинки готові.

Bagehot Маргарита - фото крок 3 Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4 рулетка, поэтому постоявшее в холодильнике тесто достаем и разрезаем на 4 рівних частини.

Bagehot Маргарита - фото крок 4 Каждый кусок теста раскатываем в прямоугольник.

Bagehot Маргарита - фото крок 5 Каждый прямоугольник теста щедро покрываем начинкой. Два рулета будут с маковой начинкой, два — с ореховой.

Bagehot Маргарита - фото крок 6 Сворачиваем в форме рулета.

Bagehot Маргарита - фото крок 7 Смазываем рулеты взбитым яйцом, в нескольких местах протыкаем вилочкой (чтобы воздух выходил) і ставимо в духовку, розігріту до 190 градусів. готуємо, пока не приобретет темно-румяный цветвремя сложно сказать, залежить від духовки.

Bagehot Маргарита - фото крок 8 Рулеты можно съесть сразу же, но в Венгрии так никогда не делают. Рулеты остужают и оставляют в прохладном месте еще хотя бы на сутки, щоб рулет, що називається, дозрел. Постоявший рулет гораздо вкуснее свежего. Смачного, друзі!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Безалкогольний коктейль «Маргарита» з грейпфрутом

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...