Рецепти womanlife.com.ua

Борщ збірний

Борщ збірний

Рецепт приготування борщу з яловичини, шинки, гусятины, свіжої капусти і буряка. опис приготування: Борщ збірний - дуже простий і швидкий рецепт. приготування: Помістити яловичину, шинку і гусятину в каструлю. Залити м'ясо водою. Обсяг води повинен бути в два рази більше м'яса. Варити м'ясо до...

Безалкогольний пунш

Безалкогольний пунш

Швидкий і простий, яскравий і смачний, такий напій обов'язково припаде до душі і дорослим, і дітям. Чудовий варіант коктейлю на швидку руку, який рекомендую всім взяти на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Поспішаю показати вам один з варіантів, як приготувати безалкогольний пунш. Вик...

Блинчики из печенки

Блинчики из печенки

Приготовив блинчики из печенки, можно сделать и целый торт. ...

Булочки з корицею і пахтою

Булочки з корицею і пахтою

Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...

Бананове варення 5-хвилинка

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

У бананів приголомшливий аромат і відмінний солодкий смак, якщо додати до них кислинку лимона і пікантність імбиру, то ми отримаємо приголомшливе варення, яке, до речі, можна приготувати за пару хвилин. опис приготування: Сьогодні я хочу поділитися з вами досить незвичайним і вельми простим ре...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...

Безе з крохмалем

Безе з крохмалем

Безе готують різними способами, в тому числі і з додаванням крохмалю. вважається, що цей інгредієнт дозволяє позбутися від зайвої вологи і робить безе ніжнішим і розсипчастим. опис приготування: Безе з крохмалем може бути як самостійним десертом, так і використовуватися при приготуванні тортів...

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, огірка і пекінської капусти з арахісом. опис приготування: нагріти духовку. У невеликій мисці змішати сік лайма, оцет, олія, червоний перець пластівцями і часник. Наколоти стейк на всьому протязі з вилкою, викласти в неглибокий посуд. Залити ...

Баранячі реберця в аерогрилі

Баранячі реберця в аерогрилі

Ароматна і смачна баранина без особливого клопоту з допомогою аерогрилю. опис приготування: За допомогою аерогриля дуже легко приготувати смачні баранячі реберця. поджарістая зовні, соковите і ніжне всередині м'ясо дуже сподобається вам і вашим гостям. Адже таке блюдо коштує того, щоб прикраси...

Болгарський перець з начинкою

Болгарський перець з начинкою

Ця страва чудово виручає коли гості на порозі, а я тільки що сама додому прийшла. Рецепт який не займе багато часу і сил, а смак не залишить нікого байдужим. кількість порцій: 4 гриби гливи— 250 грам Рис з грибами муер— 200 грам Болгарський перець— 2 штуки сіль— по За смаком сушені овочі— по За...

Млинці з брокколі

Млинці з брокколі

Спробуйте млинці з брокколі - незвично смачну і поживну страву. Подавайте млинці зі сметаною. А підійдуть вони для живильного ранкового сніданку або вечірнього сімейного вечері. рекомендую! опис приготування: Розділені на суцвіття брокколі варяться не більше 10 хвилин, потім їх варто остудити ...

Булочки з корицею, горіхами і родзинками

Булочки з корицею, горіхами і родзинками

Рецепт приготування булочок з листкового тіста з горіхами пекан, родзинками і меленою корицею. опис приготування: Булочки добре подавати на сніданок з чашкою кави. паличка вершкового масла, кімнатної температури— 1 штука лист замороженого листкового тіста— 1 штука розтопленого вершкового мас...

Баклажани по-грузинськи

Баклажани по-грузинськи

Грузинська кухня — це не тільки м'ясо, вино і сири. Тамтешні кулінари чудово готують овочі — і баклажани по-грузинськи тому яскраве свідчення. опис приготування: 1. Баклажани промиваємо та нарізаємо на поздовжні скибочки товщиною не більше сантиметра. Гарненько солимо і залишаємо просочитися с...

«Барілла» макарони

«Барілла» макарони

Усім шанувальникам італійської кухні пропоную взяти на замітку цей дуже цікавий варіант, як приготувати "; Барілла" макарони з смаженими грибами, гарбузом і сиром. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як зробити "; Барілла" макарони смачно і просто, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Пенне...

Безалкогольна Сангрия

Безалкогольна Сангрия

Сангрія - алкогольний напій на основі вина і фруктів. Я пропоную приготувати його безалкогольну версію на основі гранатового соку. Напій виходить солодким, фруктовим і пряним. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольну сангрию. З фруктів також можна додати ків...

Бозбаш з яловичини

Бозбаш з яловичини

Є безліч варіантів приготування це смачного страви кавказької кухні, кожен варіант хороший по-своєму. Ну а ми приготуємо чудовий бозбаш з яловичини для всієї родини! опис приготування: Традиційно цей суп готують на основі баранини, але, на жаль, в моєму місті не завжди можна дістати свіжу, які...

Баклажани по-румунськи

Баклажани по-румунськи

Один ізраїльський кухар поділився зі мною цим чудовим рецептом. Це дуже непоганий варіант, коли баклажани заливаються спеціальним маринадом. набір продуктів — мінімальний. опис приготування: Баклажани по-румунськи в домашніх умовах готувати просто. До баклажанів можна додати і солодкий перець,...

Аджабсандал

Аджабсандал

Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...

Млинці по Дюканов

Млинці по Дюканов

Це тонкі і дієтичні млинці, які рекомендує готувати відомий французький дієтолог П'єр Дюка. Випічка відмінно підходить для тих, хто на дієті, або ж для тих, хто не вживає жирну їжу. опис приготування: розповім, як приготувати млинці по Дюканов в домашніх умовах. Постарайтеся використовувати ма...