Рецепт Баранячі реберця в аерогрилі
Ароматна і смачна баранина без особливого клопоту з допомогою аерогрилю.
опис приготування:
За допомогою аерогриля дуже легко приготувати смачні баранячі реберця. поджарістая зовні, соковите і ніжне всередині м'ясо дуже сподобається вам і вашим гостям. Адже таке блюдо коштує того, щоб прикрасити собою ваш святковий стіл. розповідаю, як приготувати баранячі реберця в аерогрилі.
1. Нарізаємо ребра на порційні шматки, зачищаємо. Можна обрізати зайвий жир. Моєму реберця і складаємо в глибоку ємність.
2. Очищаємо цибулю і часник, моєму і подрібнюємо в кашку.
3. Видавлюємо сік з лимона.
4. Змішуємо підготовлені цибулю, часник, сік лимона, сіль, перець, базилік, рослинне масло і пиво.
5. Отримані маринадом заливаємо реберця, перемішуємо і залишаємо маринуватися не менше 3 годин.
6. Замариновані реберця викладаємо на нижню решітку аерогрилю, закриваємо кришку і виставляємо час і температуру готування.
7. Запікаються реберця при температурі 200 градусів. Час готування залежить від того, скільки м'яса на кісточках. Мінімальний час готування 40-45 хвилин. Після закінчення 20 хвилин, реберця можна перевернути і потім продовжити запікання.
В аерогрилі м'ясо завжди виходить соковитим, утворилася скоринка не дає соку витікати назовні, і всі корисні речовини залишаються всередині шматочка м'яса.
прочитали рецепт? переконалися, що рецепт приготування баранячих реберець в аерогрилі дійсно простий? Тоді беремося готувати і дивуємо своїх домочадців новим смачним блюдом. Удачі вам і приємного апетиту!
- баранячі реберця— 1 кілограм
- часник— 3-4 зубчиків
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- лимон— 1 штука
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- пиво— 1 Склянка
- базилік сушений— 2-3 Щепоток
1. Нарізаємо ребра на порційні шматки, зачищаємо. Можна обрізати зайвий жир. Моєму реберця і складаємо в глибоку ємність.
2. Очищаємо цибулю і часник, моєму і подрібнюємо в кашку.
3. Видавлюємо сік з лимона.
4. Змішуємо підготовлені цибулю, часник, сік лимона, сіль, перець, базилік, рослинне масло і пиво.
5. Отримані маринадом заливаємо реберця, перемішуємо і залишаємо маринуватися не менше 3 годин.
6. Замариновані реберця викладаємо на нижню решітку аерогрилю, закриваємо кришку і виставляємо час і температуру готування.
7. Запікаються реберця при температурі 200 градусів. Час готування залежить від того, скільки м'яса на кісточках. Мінімальний час готування 40-45 хвилин. Після закінчення 20 хвилин, реберця можна перевернути і потім продовжити запікання.
В аерогрилі м'ясо завжди виходить соковитим, утворилася скоринка не дає соку витікати назовні, і всі корисні речовини залишаються всередині шматочка м'яса.
прочитали рецепт? переконалися, що рецепт приготування баранячих реберець в аерогрилі дійсно простий? Тоді беремося готувати і дивуємо своїх домочадців новим смачним блюдом. Удачі вам і приємного апетиту!
Подібні рецепти
Баранячі реберця з рисом
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Баранячі реберця з картоплею тушковані
Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...
Баранячі реберця з овочами
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...
Баранячі реберця в казані
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...
Баранячі реберця з фісташкові тапенадом
Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...