Рецепт Булочки з корицею, горіхами і родзинками

Рецепт Булочки з корицею, горіхами і родзинками
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування булочок з листкового тіста з горіхами пекан, родзинками і меленою корицею.

опис приготування:

Булочки добре подавати на сніданок з чашкою кави.

  • паличка вершкового масла, кімнатної температури— 1 штука
  • лист замороженого листкового тіста— 1 штука
  • розтопленого вершкового масла— 1 Ст. ложка(начинка)
  • меленої кориці— 1 1/2 чайних ложки(начинка)
Булочки з корицею, горіхами і родзинками - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Помістити форму для мафінів з 12 відділеннями на деко, застелене пергаментом. Крупно нарізати горіхи пекан. Збити вершкове масло з цукром міксером в середній мисці. викласти 1 столову ложку масляної суміші в кожне з 6 відділень форми. Зверху викласти горіхи пекан, щоб в кожному відділенні форми їх була рівна кількість.

Булочки з корицею, горіхами і родзинками - фото крок 2 2. Злегка посипати борошном дерев'яну дошку або робочу поверхню. Викласти на дошку лист розмороженого листкового тіста. Змастити весь лист розтопленим, а потім охолодженим вершковим маслом. Посипати тісто коричневим цукром, меленою корицею і родзинками, залишаючи недоторканими кордону по краях на 2,5 см.

Булочки з корицею, горіхами і родзинками - фото крок 3 3. Починаючи з найближчого до вас кінця, загорнути тісто в рулет і викласти швом вниз. Обрізати краї рулету, приблизно по 1 см, і викинути.

Булочки з корицею, горіхами і родзинками - фото крок 4 4. Розрізати рулет на 6 рівних частин, кожна близько 3,5 см в ширину. Помістити кожен шматок, спіраллю вгору, в 6 відділень форми. Притиснути булочки вниз, щоб горіхи вдавилися в тісто.

Булочки з корицею, горіхами і родзинками - фото крок 5 5. Випікати булочки близько 25 хвилин, до темно-коричневого кольору зверху, поки вони не стануть твердими на дотик.

Булочки з корицею, горіхами і родзинками - фото крок 6 6. Дати охолонути у формі протягом 5 хвилин, потім викласти булочки на лист пергаментного паперу для повного охолодження.

Подібні рецепти

Булочки з горіхами і родзинками

Булочки з корицею і родзинками

Рецепт приготування булочок з листкового тіста з начинкою з горіхів пекан, родзинок і кориці. опис приготування: Якщо вам потрібен швидкий десерт для несподівано прийшли гостей - це те, що вам потрібно. паличка несолоного вершкового масла— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/3 склянки листко...

Булочки з корицею і горіхами

Булочки з корицею і горіхами

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Булочки з корицею сінабон

Булочки з корицею сінабон

Хочу поділитися простим рецептом булочок з корицею сінабон. Напевно, хоч якось кожен їв ці знамениті булочки. А я вам розповім, як їх зробити вдома! Красиві і ароматні, як в кондитерській! опис приготування: Рецепт приготування булочок з корицею сінабон дуже простий, і випічка виходить дуже см...

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...