Рецепт Булочки з корицею, горіхами і родзинками
Рецепт приготування булочок з листкового тіста з горіхами пекан, родзинками і меленою корицею.
опис приготування:
Булочки добре подавати на сніданок з чашкою кави.
- паличка вершкового масла, кімнатної температури— 1 штука
- лист замороженого листкового тіста— 1 штука
- розтопленого вершкового масла— 1 Ст. ложка(начинка)
- меленої кориці— 1 1/2 чайних ложки(начинка)
2. Злегка посипати борошном дерев'яну дошку або робочу поверхню. Викласти на дошку лист розмороженого листкового тіста. Змастити весь лист розтопленим, а потім охолодженим вершковим маслом. Посипати тісто коричневим цукром, меленою корицею і родзинками, залишаючи недоторканими кордону по краях на 2,5 см.
3. Починаючи з найближчого до вас кінця, загорнути тісто в рулет і викласти швом вниз. Обрізати краї рулету, приблизно по 1 см, і викинути.
4. Розрізати рулет на 6 рівних частин, кожна близько 3,5 см в ширину. Помістити кожен шматок, спіраллю вгору, в 6 відділень форми. Притиснути булочки вниз, щоб горіхи вдавилися в тісто.
5. Випікати булочки близько 25 хвилин, до темно-коричневого кольору зверху, поки вони не стануть твердими на дотик.
6. Дати охолонути у формі протягом 5 хвилин, потім викласти булочки на лист пергаментного паперу для повного охолодження.
Подібні рецепти
Булочки з корицею і родзинками
Рецепт приготування булочок з листкового тіста з начинкою з горіхів пекан, родзинок і кориці. опис приготування: Якщо вам потрібен швидкий десерт для несподівано прийшли гостей - це те, що вам потрібно. паличка несолоного вершкового масла— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/3 склянки листко...
Булочки з корицею і горіхами
Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...
Булочки з родзинками
Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....
Булочки з корицею сінабон
Хочу поділитися простим рецептом булочок з корицею сінабон. Напевно, хоч якось кожен їв ці знамениті булочки. А я вам розповім, як їх зробити вдома! Красиві і ароматні, як в кондитерській! опис приготування: Рецепт приготування булочок з корицею сінабон дуже простий, і випічка виходить дуже см...
Здобні булочки-плетінки з маком і корицею
Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...