Рецепти womanlife.com.ua

Абрикосова вода

Абрикосова вода

Абрикосова вода — дуже смачний спосіб втамувати спрагу. Дайте своїм дітям спробувати абрикосовий воду — і вони більше ніколи не проситимуть лимонаду і іншої хімозной гидоти опис приготування: Вже не знаю, таку чи абрикосовий воду пив Берліоз в Майстрі і Маргариті у Булгакова, але, судячи з опи...

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Bretonskiy маяк

Bretonskiy маяк

Для цього десерту вам знадобиться мінімум інгредієнтів, тому такий рецепт добре підійде вам, якщо гості вже на порозі! Фар - щось середнє між пирогом і пудингом, схоже на застиглий крем. опис приготування: Це не зовсім традиційний рецепт приготування британського фара. У традиційному рецепті в...

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:) опис приготування: Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісит...

Млинці з печінкою

Печиво з льняної муки

Ділюся з вами чудовим святковим рецептом приготування млинців з печінкою. Виходить відмінна закуска на святковий стіл! смачно! опис приготування: Рецепт приготування млинців з печінкою мені дуже подобається, куряча печінка набагато ніжніше яловичої, не має характерного присмаку, який не всі лю...

Бананово-кокосовий десерт з кремом кешью

Бананово-кокосовий десерт з кремом кешью

Рецепт ніжного кокосового десерту з шматочками бананів і кремом з горішків кешью. опис приготування: Зробити підстави десерту. Для цього змішати волоські горіхи і сіль в кухонному комбайні. Додати фініки і збивати 15-20 секунд. Додати сироп і збивати, поки суміш не стане липкою. Викласти отрим...

Баклажани на вугіллі

Баклажани на вугіллі

У період пікніків на природі овочі на вогні, напевно, Проте популярні, ніж м'ясо. Для поповнення своєї кулінарної колекції хочу запропонувати вам на замітку класний і простий рецепт баклажанів. опис приготування: Хочу відразу сказати, що мій спосіб, як приготувати баклажани на вугіллі, досить ...

Березовий квас з родзинками

Березовий квас з родзинками

Підбадьорливий і освіжаючий напій в літню спеку просто на вагу золота. Я розповім, як приготувати березовий квас з родзинками, який чудово втамовує спрагу. Не пропустіть час збору березового соку! опис приготування: Такий квас можна зберігати до осені. Про його користь відомо багато: він благо...

Борани из цыплят

Борани из цыплят

Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...

Баклажани в соусі «терияки»

Баклажани в соусі «терияки»

Соус "; Теріякі" зараз, напевно, наймодніший і ходової з усіх соусів. А баклажани як були корисними, так і залишаться! Давайте сумісний ці 2 інгредієнта і приготуємо баклажани в соусі теріякі. опис приготування: Баклажани готуються досить просто. Вони не "; розповзаються ";, якщо не різати їх ...

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...

Баклажани під соусом

Баклажани під соусом

Хочу запропонувати просту і дуже смачну дієтичну їжу. це — баклажани, запечені під соусом зі свіжих томатів зі спеціями і часником, гірким перцем. опис приготування: У спеку приготуйте баклажани під овочевим соусом. Блюдо готується півгодини, виходить ситним і дуже соковитим. До нього можна по...

Баклажани зі свининою по-китайськи

Баклажани зі свининою по-китайськи

Класична китайська комбінація - це свинина зі спеціями і баклажанами. Цю страву можна зустріти в будь-якому ресторані, де є китайська кухня. Традиційно це блюдо готується гострим. Спробуйте! опис приготування: Не знаю, як приготувати баклажани зі свининою по-китайськи? Ця страва - одне з найп...

Бручетта з помідорами чері і базиліком

Бручетта з помідорами чері і базиліком

Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком. опис приготування: Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соу...

Млинці з куркою і маскарпоне

Млинці з куркою і маскарпоне

Пропоную приготувати млинцеві роли з пікантною гострою начинкою. Якщо раптом у вас залишилося кілька млинців, то така закуска буде вельми до речі: вона допоможе задіяти залежалися млинці. опис приготування: При приготуванні цієї страви можна експериментувати: маскарпоне можна замінити, наприкл...

Брізоль куряча

Брізоль куряча

Вашій увазі пропоную простий рецепт брізолі курячої. Якщо раптом хто не знає, бризоль - це особливий вид котлети, великий, м'якої, ситної і соковитою. Спробуйте, смачно до неподобства, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт смачного страви, і я з радістю вам розповім, я...

Баклажани з морквою фаршировані

Баклажани з морквою фаршировані

Пропоную вашій увазі рецепт приготування фаршированих баклажанів з морквою. Це прекрасна закуска, дуже апетитна і пікантна. Зробити її досить просто, а результат — фантастичний. опис приготування: Такі баклажани з морквою, фаршировані в домашніх, умовах стануть відмінним доповненням до будь-як...

Аджика з морквою і помідорами

Аджика з морквою і помідорами

Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...

Аджікa даний

Аджікa даний

У чому "; сіль" кавказької кухні? Безсумнівно в аджике. Неспроста слово аджика в Абхазії позначає сіль! Хочете знати, як приготувати справжню аджику, і не, що продають в магазинах під її виглядом? опис приготування: & Quot; Аджіктцaтца" - так кажуть в Абхазії, що в перекладі означає "; сіль, п...

Борщ з курки

Борщ з курки

Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний. опис приготування: Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником ...