Рецепт Bretonskiy маяк
Для цього десерту вам знадобиться мінімум інгредієнтів, тому такий рецепт добре підійде вам, якщо гості вже на порозі! Фар - щось середнє між пирогом і пудингом, схоже на застиглий крем.
опис приготування:
Це не зовсім традиційний рецепт приготування британського фара. У традиційному рецепті використовується чорнослив, можна приготувати його з родзинками і курагою. Але повірте фар зі сливами виходить неймовірно смачним. Не лякайтесь, що тісто виходить дуже рідким (воно повинно бути по консистенції, як вода). Якщо у вас роз'ємна форма, обов'язково підкладіть під неї фольгу, щоб тісто не витекло на деко. Десерт виходить неймовірний, тому я розповім вам, як приготувати британський фар.
- молоко— 1 літр
- борошно— 200 грам
- цукор— 200 грам
- яйце— 4 штуки
- Зливи— 700 грам
2. Вилийте половину щойно киплячого молока, розмішайте. Вилийте другу частину молока, ретельно розмішайте.
3. Змастіть форму вершковим маслом. Форму в духовці рекомендую ставити на фольгу, щоб тісто з рознімної форми не випливало в духовку. Викладіть очищені від кісточок сливи на дно форми, залийте їх тестом (воно буде дуже рідким).
4. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 70-80 хвилин. Дайте йому охолонути протягом 2 годин, прикрасьте цукровою пудрою. Смачного!
Подібні рецепти
Святковий салат «красуня»
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...