Рецепт Bretonskiy маяк

Рецепт Bretonskiy маяк
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Для цього десерту вам знадобиться мінімум інгредієнтів, тому такий рецепт добре підійде вам, якщо гості вже на порозі! Фар - щось середнє між пирогом і пудингом, схоже на застиглий крем.

опис приготування:

Це не зовсім традиційний рецепт приготування британського фара. У традиційному рецепті використовується чорнослив, можна приготувати його з родзинками і курагою. Але повірте фар зі сливами виходить неймовірно смачним. Не лякайтесь, що тісто виходить дуже рідким (воно повинно бути по консистенції, як вода). Якщо у вас роз'ємна форма, обов'язково підкладіть під неї фольгу, щоб тісто не витекло на деко. Десерт виходить неймовірний, тому я розповім вам, як приготувати британський фар.

  • молоко— 1 літр
  • борошно— 200 грам
  • цукор— 200 грам
  • яйце— 4 штуки
  • Зливи— 700 грам
Bretonskiy маяк - фото крок 1 1. У просіяне борошно додайте цукор і яйця, добре перемішайте за допомогою лопатки до однорідного стану.

Bretonskiy маяк - фото крок 2 2. Вилийте половину щойно киплячого молока, розмішайте. Вилийте другу частину молока, ретельно розмішайте.

Bretonskiy маяк - фото крок 3 3. Змастіть форму вершковим маслом. Форму в духовці рекомендую ставити на фольгу, щоб тісто з рознімної форми не випливало в духовку. Викладіть очищені від кісточок сливи на дно форми, залийте їх тестом (воно буде дуже рідким).

Bretonskiy маяк - фото крок 4 4. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 70-80 хвилин. Дайте йому охолонути протягом 2 годин, прикрасьте цукровою пудрою. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Святковий салат «красуня»

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...