Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани під пресом

Баклажани під пресом

Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...

Баклажани по-Пармськи

Баклажани по-Пармськи

Баклажани по-Пармська дозволять побувати в Італії, поблизу однойменної річки. Темпераментні люди і чудова їжа — ось, що вас чекає на узбережжі Парми. А поки отримаємо задоволення смачними баклажанами. опис приготування: Баклажани по-Пармська готуються наступним чином. Баклажани злегка обсмажує...

Безалкогольний пунш

Безалкогольний пунш

Швидкий і простий, яскравий і смачний, такий напій обов'язково припаде до душі і дорослим, і дітям. Чудовий варіант коктейлю на швидку руку, який рекомендую всім взяти на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Поспішаю показати вам один з варіантів, як приготувати безалкогольний пунш. Вик...

Капучино Брауні

Капучино Брауні

Любіть шоколадну випічку (пироги, кекси та інше)? Тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати Брауні з капучино. запевняю, вам не захочеться ділитися ні одним шматочком цього смачного десерту! опис приготування: домовик, як, втім, та інші пироги або торти варто подавати після того, як він п...

Банановий маффін

Плавлений сир

Ці мафіни готуються дуже легко і просто! Ви витратите всього 10 хвилин на заміс тесту і 30 хвилин на випічку. ділюся рецептом! опис приготування: Крім бананів можна додати горіхи, спеції, будь-які ягоди і фрукти. Мафіни можна подати на сніданок і на полуденок. Пшеничне борошно можна замінити в...

Брокколі з чилі і медом

Брокколі з чилі і медом

Рецепт приготування брокколі. кількість порцій: 4 брокколі— 500 грам рослинної олії— 4 Ст. ложки мідь— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 1 Ст. ложка гострий червоний перчик чилі— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) приготувати заправку. Чилі вимити і нарізати, видаливши насіння. У невеликій ми...

Бисквитные оладьи с черной смородиной

Бисквитные оладьи с черной смородиной

Вот вам очень выгодный рецепт, как приготовить бисквитные оладьи с черной смородиной. Их вкус одновременно сладкий, с тонкой кислинкой. Они воздушные и нежные внутри, но с хрустящей корочкой снаружи. опис приготування: Ягоды каждый раз можно менять, отлично подойдут все, що ви любите, наприкла...

Безе з шоколадом

Безе з шоколадом

Це справжні ласощі! Не просто хрустке безе, а з начинкою. А в начинке – шоколад, фундук і в'ялена вишня. опис приготування: Горіхи для начинки можуть бути будь-які, а також це можуть бути будь-які в'ялені ягоди і фрукти. білок яєчний— 3 штуки Funduk— 70 грам шоколад гіркий— 50 грам вишня в'я...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Баранина (спекотне)

Баранина (спекотне)

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Білий салат

Білий салат

Секрет приготування цього салату полягає в тому, що всі інгредієнти, що входять до його складу, білого кольору. Салат готується з простих інгредієнтів, які доступні кожному. опис приготування: приготування: Нарізану півкільцями цибулю викласти в миску і збризнути оцтом. залишити на 15 хвилин. ...

Блины из кефира

Блины из кефира

Еще один вкусный рецепт, как приготовить блины из кефира. Так, так, именно на кефире, а не на молоці. Он отлично подходит для выпечки тонких блинчиков, которые подают на завтрак или полдник. опис приготування: Млинці можна подавати на сніданок, на обід, на ужин и на полдник. Сладкие блинчики б...

Біфштекс в грибному соусі

Біфштекс в грибному соусі

Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...

Бастурма з яловичини

Бастурма з яловичини

думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...

Баклажани, запечені з сиром

Баклажани, запечені з сиром

Підбираючи страви до святкового столу, натрапив на даний рецепт. Ароматні і ситні баклажани, запечені з сиром — це неймовірно смачно. Блюдо подається до столу, як в холодному, так і в гарячому вигляді. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування баклажан, запечених з сиром. У б...

Грузинський сироп

Грузинський сироп

Рецепт приготування фруктово-ягідного сиропу по-грузинськи. опис приготування: Свіжовичавлений сік (це важливо) доводиться до кипіння, а потім вогонь зменшується і маса уварюється до моменту, поки рідини не стане менше рівно в 2 рази. У процесії варіння слід стежити за піною і час від часу її ...

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Австрийское печенье « Талеры »

Австрийское печенье « Талеры »

Классическая австрийская выпечка включает в себя несколько знакомых нам рецептов. Но всегда есть новые варианты, які варто спробувати. наприклад, данный вид печенья вы точно захотите повторить. опис приготування: Этот красивый десерт был придуман в 50-х гг. 20 века знаменитым кондитером. Тогда...

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом опис приготування: Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти. великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок) розпушувача— 1 Ст. ложка топленого вершково...

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...