Рецепт Баклажани по-Пармськи

Рецепт Баклажани по-Пармськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Баклажани по-Пармська дозволять побувати в Італії, поблизу однойменної річки. Темпераментні люди і чудова їжа — ось, що вас чекає на узбережжі Парми. А поки отримаємо задоволення смачними баклажанами.

опис приготування:

Баклажани по-Пармська готуються наступним чином. Баклажани злегка обсмажуємо, готуємо овочі — тушкуємо їх зі спеціями і зеленню. Потім фаршируємо баклажани овочами і випікаємо в духовці.

  • баклажани— 4 штуки
  • Болгарський перець— 1 штука
  • гриби (печериці)  — 100 грам
  • базилік (пучок)  — 1 штука
  • Кедрові горішки— 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове— 2 склянки
  • цукор— 2 чайних ложки
  • сіль— — За смаком
Баклажани по-Пармська - фото крок 1 1. промийте баклажани, зріжте плодоніжки і зніміть частину шкірки, зробивши баклажан смугастим. Приготовлені таким чином баклажани вкладіть в каструлю, залийте водою і посоліть. Промийте і очистіть інші інгредієнти — гриби, болгарський перець, базилік і часник. Гриби наріжте пластинками, болгарський перець — кубиками, часник подрібніть або пропустіть через прес.

Баклажани по-Пармська - фото крок 2 2. Баклажани просушіть і обсмажте з усіх боків на середньому вогні на олії протягом 10 хвилин. Потім викладіть на шар з паперових рушників. Треба позбутися зайвого жиру.

Баклажани по-Пармська - фото крок 3 3. Якщо потрібно, паперові рушники під баклажанами змініть.

Баклажани по-Пармська - фото крок 4 4. На сковороді на середньому вогні на олії обсмажте гриби, коли рідина випаруватися, додайте ще трохи олії, часник, нарізаний болгарський перець і кедрові горішки. смажте, періодично помішуючи, поки овочі не стануть золотистого кольору.

Баклажани по-Пармська - фото крок 5 5. Посоліть овочі і додайте цукор. Накрийте кришкою і готуйте, поки овочі не стануть м'якими і соковитими. Потім додайте базилік і потушьте ще кілька хвилин.

Баклажани по-Пармська - фото крок 6 6. Баклажани розрізати уздовж наполовину. Зробіть "; кишеньки" і нафаршіруйте їх овочами.

Баклажани по-Пармська - фото крок 7 7. Викладіть на деко, додайте півсклянки кип'яченої води. Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці протягом півгодини. Баклажани по-Пармська готові! Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани запечені

Пиріг з малиновим варенням

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці — смачна страва, яке можна приготувати до приходу несподіваних гостей. Запікаються баклажани не тільки з грибами, але і з помідорами під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва одне з моїх улюблених, адже готується воно дуже просто, а результат за...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...