Рецепт Баклажани по-Пармськи

Рецепт Баклажани по-Пармськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Баклажани по-Пармська дозволять побувати в Італії, поблизу однойменної річки. Темпераментні люди і чудова їжа — ось, що вас чекає на узбережжі Парми. А поки отримаємо задоволення смачними баклажанами.

опис приготування:

Баклажани по-Пармська готуються наступним чином. Баклажани злегка обсмажуємо, готуємо овочі — тушкуємо їх зі спеціями і зеленню. Потім фаршируємо баклажани овочами і випікаємо в духовці.

  • баклажани— 4 штуки
  • Болгарський перець— 1 штука
  • гриби (печериці)  — 100 грам
  • базилік (пучок)  — 1 штука
  • Кедрові горішки— 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове— 2 склянки
  • цукор— 2 чайних ложки
  • сіль— — За смаком
Баклажани по-Пармська - фото крок 1 1. промийте баклажани, зріжте плодоніжки і зніміть частину шкірки, зробивши баклажан смугастим. Приготовлені таким чином баклажани вкладіть в каструлю, залийте водою і посоліть. Промийте і очистіть інші інгредієнти — гриби, болгарський перець, базилік і часник. Гриби наріжте пластинками, болгарський перець — кубиками, часник подрібніть або пропустіть через прес.

Баклажани по-Пармська - фото крок 2 2. Баклажани просушіть і обсмажте з усіх боків на середньому вогні на олії протягом 10 хвилин. Потім викладіть на шар з паперових рушників. Треба позбутися зайвого жиру.

Баклажани по-Пармська - фото крок 3 3. Якщо потрібно, паперові рушники під баклажанами змініть.

Баклажани по-Пармська - фото крок 4 4. На сковороді на середньому вогні на олії обсмажте гриби, коли рідина випаруватися, додайте ще трохи олії, часник, нарізаний болгарський перець і кедрові горішки. смажте, періодично помішуючи, поки овочі не стануть золотистого кольору.

Баклажани по-Пармська - фото крок 5 5. Посоліть овочі і додайте цукор. Накрийте кришкою і готуйте, поки овочі не стануть м'якими і соковитими. Потім додайте базилік і потушьте ще кілька хвилин.

Баклажани по-Пармська - фото крок 6 6. Баклажани розрізати уздовж наполовину. Зробіть "; кишеньки" і нафаршіруйте їх овочами.

Баклажани по-Пармська - фото крок 7 7. Викладіть на деко, додайте півсклянки кип'яченої води. Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці протягом півгодини. Баклажани по-Пармська готові! Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани рулетики з сиром

Смажені баклажани по-китайськи

Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...

Баклажани рулетики

Баклажани рулетики

Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...

Баклажани рулети по-кримськи

Баклажани рулети по-кримськи

Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися! опис приготування: Охоче ​​ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як бакл...