Рецепти womanlife.com.ua

Домовик (домовик)

Домовик (домовик)

Традиційний американський шоколадний пиріг! Пропоную вашій увазі класичний рецепт цього відомого десерту. Заходьте і обов'язково зберігайте рецепт! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось кардинально міняти не рекомендую. Поекспериментувати можна з добавками: додавайте будь-які інші г...

Млинці без борошна

Млинці без борошна

Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...

Булочки «жайворонки»

Булочки «жайворонки»

Выпечка в форме зверей или птичек – это всегда забавно и мило. Такие чудные булочки вы сможете подать к любому празднику. Рассказываю о рецепте выпечки, как приготовить булочки «Жаворонки». опис приготування: Булочки в форме птичек часто готовят на праздники, особенно весенние, ведь птицы – эт...

Бісквітний торт з заварним кремом

Бісквітний торт з заварним кремом

якщо солодке — ваша слабкість, цей торт ризикує стати вашим улюбленим! І нема чого дивуватися, адже цей ніжний бісквіт з заварним кремом, вкритий шоколадною глазур'ю — справжнє задоволення! опис приготування: Ділюся з вами корисними знаннями, як зробити бісквітний торт із заварним кремом в дом...

Борщ з борщівника

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Булочки з корицею в глазурі

Булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування булочок з корицею і глазур'ю з молока, цукрової пудри і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом ви отримаєте 20 ароматних булочок. охолоджене тісто для печива, пакет (наприклад, Піллсбері)  — 1 штука розм'якшене вершкове масло— 2 Ст. ложки коричневий цуко...

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці - це дуже ситно, соковитий, ароматно і ситно! Таке блюдо не соромно і гостям на святковий стіл подати, і з сім'єю покуштувати. Обов'язково спробуйте приготувати! Смачно і просто! опис приготування: Рецепт приготування стегон в мультиварці сподобається тим, хто любить незви...

Баклажани по-німецькі

Баклажани по-німецькі

Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Одного разу в одному ресторані мені подавали щось подібне, але ось відобразити істинний смак традиційного блюда можна так… опис приготування: запечені баклажани — насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно б...

Бочкові помідори

Бочкові помідори

Солити помідори в бочці — справа нехитра! головне, підібрати підходящий посуд. Якщо немає бочки, то знайдіть емальоване або нержавеющее відро. Отже, засукаєте рукава і вперед! опис приготування: Для засолювання бочкових помідорів добре б мати чисту суху бочку або будь-яку іншу зручну посудину....

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...

Аджика з перцем і яблуками

Аджика з перцем і яблуками

Щороку роблю безліч заготовок на зиму, в тому числі і кілька видів аджики, адже в нашій родині її обожнюють. Розповім вам про один з рецептів! Це смачна аджика з перцем і яблуками опис приготування: До складу цієї аджики входить безліч інгредієнтів, завдяки чому її смак насичений і різноманітн...

Млинці з сосискою

Млинці з сосискою

Не знаю, яку несолодке начинку придумати для вже готових млинців? Пропоную неймовірно простий варіант — млинці з сосискою в домашніх умовах. швидко, зовсім нескладно і дуже апетитно! опис приготування: При наявності вже готових млинчиків, така закуска займе не більше 10-15 хвилин вашого часу. ...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...

Баклажани, мариновані швидко

Баклажани, мариновані швидко

Маринування завжди вважалося досить довгим процесом, але за допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, мариновані швидко, лише за 30 хвилин. Виходять вони ароматні і апетитні. опис приготування: Приготувати мариновану закуску можна всього за 30 хвилин, і цей рецепт - відм...

Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»

Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»

Ніжний пиріг з дріжджового тіста з сиром і вершково-яєчної заливанням — яскравий представник національної болгарської кухні, оригінальний рецепт якого передається з покоління в покоління. пробуйте! опис приготування: Під час приготування "; намісника" зверніть особливу увагу на процес формуван...

Борщ з реберцями

Борщ з реберцями

Національна страва України, яке знають у всьому світі. Є багато варіацій на цю тему, проте традиційно його готують зі свининою. Спробуйте і ви рецепт, як приготувати борщ з реберцями. опис приготування: Крім свинячих можна використовувати і яловичі ребра, а також готувати з цільним шматком м'я...

Баклажанна ікра на зиму

Баклажанна ікра на зиму

Якщо хочете і взимку насолоджуватися овочами, варто подбати про заготовках ще з літа, осені. розповім, як приготувати баклажанну ікру на зиму. Її можна їсти з шматочком хліба або подавати як салат. опис приготування: Є безліч способів приготування ікри. Баклажани можна очистити від шкірки, а м...

Борщ з чорносливом

Борщ з чорносливом

Рецепт приготування борщу з чорносливом. Борщ з додаванням в нього чорносливу виходить наваристим і дуже смачним. опис приготування: Зазвичай варять чорнослив окремо і в каструлю з борщем додають тоді, коли він майже зварився. Борщ найкраще подавати зі сметаною. реберця свинина— 400 грам мор...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...