Рецепти womanlife.com.ua

Blanmanže, рецепт класичний

Blanmanže, рецепт класичний

Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...

Борщ з грибами

Борщ з грибами

Напевно, з усіх супів найулюбленіший у всіх це борщ. наваристий, смачний, який на наступний день стає ще смачніше. Чого тільки не додають в цей суп крім капусти і буряка. опис приготування: Описаний мною в цьому рецепті пісний борщ з грибами — легша і дієтична версія традиційного борщу. Проте,...

Банановий хліб з горішками

Банановий хліб з горішками

Рецепт бананового хліба з горішками — приготування хліба з банановим пюре і волоськими горіхами. Десертний хліб виходить чудовий! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Змастити маслом форму для хліба і відкласти в сторону. Змішати разом борошно, лляне насіння, сіль, розпушувач ...

Баклажани, мариновані швидко

Баклажани, мариновані швидко

Маринування завжди вважалося досить довгим процесом, але за допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, мариновані швидко, лише за 30 хвилин. Виходять вони ароматні і апетитні. опис приготування: Приготувати мариновану закуску можна всього за 30 хвилин, і цей рецепт - відм...

Баклажани в горлодері

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Серпень - сама баклажанная пора! А ще в серпні стиглі помідори і зріла ароматна зелень. Саме час готувати смажені баклажани в заливці з гострого горлодера. Вкуснятина! опис приготування: Горлодер краще зробити напередодні, щоб настоявся і навіть трішки заграє - так смачніше! А взагалі блюдо пр...

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...

Рибний слід коропа

Рибний слід коропа

Такий чудовий делікатес, як балик з риби — це досить популярна страва з багатовіковою історією. У цьому рецепті я хочу поділитися одним із способів, як приготувати балик з коропа будинку. опис приготування: 1. Обробляє коропа. Для цього в першу чергу потрібно очистити його від луски, потім вип...

Млинці з сиром в мікрохвильовці

Млинці з сиром в мікрохвильовці

Млинці з сиром в мікрохвильовці — дуже смачна страва, до того ж, воно дуже швидко готується. Такі млинці можуть стати для вас щоранку ритуалом. опис приготування: Щоб млинці готувалися швидше, можна випікати їх в мікрохвильовці. Такий рецепт стане в нагоді тим, хто поспішає, а також тим, хто н...

Buf burginon

Buf burginon

Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним. опис приготування: яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового ст...

Баклажани по-арабськи

Баклажани по-арабськи

недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що! опис приготування: Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, побачити, як, був трох...

Безалкогольний глінтвейн

Безалкогольний глінтвейн

Такий напій насправді приготувати дуже просто, так як вам знадобиться всього лише сік і прянощі для аромату і смаку! Він відмінно підходить для холодного час року, так як дуже зігріває. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як приготувати безалкогольний глінтвейн, дуже ароматний і зігрів...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Баклажани на вугіллі в фользі

Баклажани на вугіллі в фользі

Якщо ви зібралися на пікнік, ось вам чудовий рецепт! Баклажани обертаються в фольгу і запікають на вугіллі. Виходить дуже гарне і ситне блюдо, яка не потребує особливих зусиль. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування баклажанів на вугіллі в фользі. Спершу баклажани повинні ...

Баклажани по-імеретинськи

Баклажани по-імеретинськи

Завжди хотіла спробувати приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах. Ось вирішила ризикнути і у мене вийшло, тому тепер цим рецептом ділюся з усіма. опис приготування: Спробуйте приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах за цим рецептом. Салат можна вживати як самості...

Млинці з ікрою

Млинці з ікрою

раніше, в Стародавній Русі, такі млинці готували і їли з ікрою дуже часто, тоді ікра не вважалася делікатесом. Спробуйте такі млинці: вони дуже смачні і прості в приготуванні. опис приготування: Тісто для млинців раджу приготувати, строго дотримуючись рецептом. Якщо у вас не виявилося ікри, н...

Банановий пудинг

Банановий пудинг

Рецепт приготування пудингу з бананів. Популярна страва південноамериканських штатів. опис приготування: Змішати в каструлі цукор, борошно, сіль і яйця. Влити невеликими порціями молоко, помішуючи, довести до однорідної маси. Готувати на середньому вогні, часто помішуючи до загустіння. охолоди...

Біскотті (Біскотті)

Біскотті (Біскотті)

Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...

Баклажани з болгарським перцем

Баклажани з болгарським перцем

Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...

Млинці з персикової начинкою

Млинці з персикової начинкою

Рецепт приготування млинців з начинкою з персика. Цей незвичайний десерт готується всього за лічені хвилини. Для його приготування вам знадобляться прищіпки. Подавати зі свіжими збитими вершками. кількість порцій: 8 готові млинці— 8 штук стиглий персик— 1 штука розм'якшене вершкове масло— 3 Ст....

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом опис приготування: Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти. великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок) розпушувача— 1 Ст. ложка топленого вершково...