Рецепти womanlife.com.ua

Бешамель соус

Бешамель соус

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...

Батончик сникерс

Батончик сникерс

Хочу поділитися рецептом приготування батончика Снікерс в домашніх умовах. Виходить смачне і всім знайоме ласощі, яке майже нічим не відрізняється від магазинного аналога. рекомендую! опис приготування: Рецепт приготування батончика Снікерс в домашніх умовах досить простий і вже точно подарує ...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Баклажани по-богемськи

Баклажани по-богемськи

Назва у цієї страви чеське, але сам по собі рецепт належить французькій кухні. Баклажани запікають з прекрасним ароматним соусом і присипають сиром. До столу блюдо подається гарячим. опис приготування: Представляю вам класичний рецепт приготування баклажан по-богемськи. Вам будуть потрібні нас...

Баба romovaya

Неаполітанський великодній пиріг з рисом

До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...

Баклажани по-циганськи

Баклажани по-циганськи

Спеціально для любителів всього насиченого, смачного, соковитого і яскравого — цей рецепт приготування баклажанів по-циганськи. Стане в нагоді при приготуванні святкового меню! опис приготування: Вашій увазі пропоную цікавий рецепт, як приготувати баклажани по-циганськи. Я рідко готую за цим р...

Млинці-пиріжки

Млинці-пиріжки

Млинці-пиріжки дуже зручні тим, що готуються відразу з начинкою. Вони мають форму складеного млинця, а за змістом схожі на пиріжок з начинкою. опис приготування: Млинці-пиріжки виходять пишними і ніжними всередині, а зовні злегка хрусткими. Начинку беріть за смаком. У мене це відварне м'ясо з ...

Брауні з білого шоколаду

Брауні з білого шоколаду

Смачний і ніжний десерт — Брауні з білого шоколаду. Припаде до смаку навіть тим, хто не вважає себе ласунам. Готується просто і без особливого клопоту, сподіваюся рецепт вам сподобається. опис приготування: Спочатку брануні готували виключно з темним шоколадом і саме тому цей десерт перекладає...

Брики

Брики

рецепт бріки — приготування м'ясної закуски в тесті з додаванням сиру і розмарину. опис приготування: Цибулю дрібно шинку, після чого вирушає на розпечену сковорідку на 2-3 хвилини, де і обсмажується на маслі. Потім до нього приєднується баранина і все смажиться близько 10 хвилин. По готовност...

Бискоти Рококо

Бискоти Рококо

Рецепт приготування італійського печива. кількість порцій: 12 мука— 300 грам меленого мигдалю— 200 грам цукру— 180 грам дріжджі— 14 грам вершкове масло— 35 грам(порізати) Cedra 1 лимона— 1 штука Cedra 1 апельсина— 1 штука біле солодке вино— 120 мілілітрів яйця— 2+1 штука цукати— 150 грам(рубані...

Бекаси з цвітної капусти

Бекаси з цвітної капусти

Рецепт дієтичного страви з птиці з овочами і прянощами. опис приготування: Ретельно промийте підготовлених раніше бекасів, потім розрубати їх уздовж, натріть сіллю з перцем і покладіть в чисту каструлю. Туди ж відправте мелений корінь петрушки, морквину і кілька цілих цибулин. Водою заливайте ...

Бобовий салат з сиром пармезан

Бобовий салат з сиром пармезан

салат, який поєднує в собі хрусткий мигдаль, ніжні боби, зі смаком бальзамічного оцту, сиром пармезан і зеленню. кількість порцій: 6 боби— 400 грам жменю пластівців мигдалю— 1 штука сир пармезан— — За смаком бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки оцет— 1 Ст. ложка оливкова олія— 6 Ст. ложок пучок зелен...

Біскотті (Біскотті)

Біскотті (Біскотті)

Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...

Стегно куряче на кістці

Стегно куряче на кістці

Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати стегно куряче на кістці. Рецепт дуже простий, однак результат вас приємно здивує. приступаємо! опис приготування: стегенця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно хрусткими, ароматними і соковитими. Я...

Великі макарони з фаршем

Великі макарони з фаршем

В Італії це блюдо вважається традиційним, у нас такі макарони також набирають популярність. Вони настільки красиві і смачні, що їсти їх — це справжнє задоволення і свято для душі і тіла. опис приготування: Я дуже люблю італійську кухню, але оскільки довго стояти біля плити у мене часу немає, я...

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз! опис приготування: Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного ...

Афганський плов

Афганський плов

Готується афганський плов з прекрасно нам відомих інгредієнтів — Мал, морква, цибуля, баранина. Однак рецепт афганського плову містить ряд хитрощів, відрізняють його від інших видів цієї страви. опис приготування: Традиційно афганський плов готується саме так, як написано в моєму рецепті, тіль...

Білковий заварний крем

Білковий заварний крем

Ви любите солодку випічку, але не можете знайти ідеальний рецепт крему? дивіться, як приготувати білковий заварний крем. Він виходить дуже пишним, повітряним, але густим. Класно підходить для торта. опис приготування: З білками потрібно поводитися дуже дбайливо, тому вам потрібно уважно читати...

Букатіні з соусом з червоного перцю

Букатіні з соусом з червоного перцю

Рецепт приготування традиційного італійського блюда з макаронних виробів з неймовірно смачним соусом. кількість порцій: 4 bukatini— 400 грам солодкий червоний перець— 300 грам часник— 10 грам ріпчаста цибуля— 50 грам чилі перець— 8 грам оливкова олія— 40 грам сіль— 8 грам базилік— 10 грам пекор...

Домовик з бананом

Домовик з бананом

У вегетаріанських рецептах випічки не використовуються молочні продукти і яйця. Але як же замішувати тісто без них? Цілком можливо, головне, створити правильну консистенцію. Приклад в цьому рецепті. опис приготування: В інструкції я описала, як приготувати Брауні з бананом. І фрукт тут викорис...