Рецепт Млинці-пиріжки
Млинці-пиріжки дуже зручні тим, що готуються відразу з начинкою. Вони мають форму складеного млинця, а за змістом схожі на пиріжок з начинкою.
опис приготування:
Млинці-пиріжки виходять пишними і ніжними всередині, а зовні злегка хрусткими. Начинку беріть за смаком. У мене це відварне м'ясо з рисом, морквою і цибулею. Дуже смачно і ситно! Такі млинці-пиріжки стануть відмінним другою стравою в обід або основною стравою на вечерю. Подавайте з будь-яким соусом, наприклад, сметаною.
- сироватка— 250 мілілітрів
- молоко— 250 мілілітрів
- Куряче яйце— 1 штука
- дріжджі сухі— 1 Чайна ложка
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Борошно пшеничне— 2 склянки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- м'ясо відварне— 200 грам
- Рис відварний— 3 Ст. ложки
Дайте дріжджів активуватися і спіниться. Додайте яйце і рослинне масло.
Всипте сіль і просіяне борошно.
Замісити досить густе тісто, по консистенції схоже на згущене молоко. Поставте в тепле місце. через 20 хвилин воно збільшиться в об'ємі. Перемішайте тісто і дайте знову підійти. Потім ще раз повторіть цю процедуру.
Поки тісто підходить, приготуйте начинку для млинців-пиріжків. Моркву і цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
Налийте соняшникову олію і тушкуйте овочі 10-12 хвилин, періодично перемішуючи.
Будь-яке відварне м'ясо дрібно наріжте і додайте в сковороду до цибулі і моркви.
Також додайте відварений рис.
Начинку посоліть за смаком і перемішайте. Можна і поперчити.
На розпечену сковороду вилийте ополоником порцію тесту.
Зачекайте поки поверхня тіста покриється пухирцями і злегка підсмажиться. Викладіть дві столові ложки начинки на одну сторону млинця.
Накрийте другою половиною млинця і притисніть краю, щоб вони "; склеїлися ";. Потім підсмажте млинець з іншого боку.
Готові млинці-пиріжки викласти на тарілку.
Млинці-пиріжки готові. Подавайте зі сметаною.
Подібні рецепти
Ажурні млинці на молоці (легкий рецепт)
Пропоную вам простий і смачний рецепт - бананові млинці на кефірі. Рецепт сподобається багатьом, млинці виходять солодкими і ароматними. Вони відмінно підійдуть до чаю або кави на сніданок. опис приготування: Якщо вам попалися солодкі банани, цукор можна в тісто не додавати, особливо, якщо ви ...
Млинці на молоці
Млинці на молоці — найпростіші, найсмачніші і найпопулярніші млинці, які готують практично в кожній родині. Розповідаю і показую, як приготувати млинці на молоці. опис приготування: Млинці люблять все. Добре готувати — на жаль, не всі Спеціально для початківців і тих, хто хоче вдосконалити сво...
Млинці без борошна
Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...
Млинці на пиві
Млинці на молоці всім відомі з дитинства. А що ви скажете про млинці на пиві? Як на мене, млинці на пиві виходять нітрохи не менш смачними і навіть більш оригінальними, ніж молочні. опис приготування: пиво — це рідкий хліб, а значить — на пиві можна приготувати дуже смачні млинці. Такими думка...
Млинці на вершках
Млинці на вершках відрізняються від звичайних млинців ніжнішою текстурою, воно і зрозуміло — вершки жирніше молока! Приготуйте млинці на вершках, може бути, цей рецепт стане фірмовим. опис приготування: Млинці на вершках я випікаю тільки з якого-небудь особливого випадку, коли потрібні ніжні п...