Рецепти womanlife.com.ua
Бісквітна шарлотка в мультиварці
Существует несколько способов приготовления шарлотки. ...
Баклажани з грибами
Баклажани з грибами — відмінне поєднання для того, щоб приготувати чудову запіканку на вечерю. До речі, вечерю вийде в італійському стилі! Дуже смачно, ситно і без м'яса. переконайтеся самі! опис приготування: Баклажани з грибами — чудовий союз, Котрий, приправивши помідорами і сиром, стає ще ...
Баклажани в клярі з сиром
Баклажани в клярі з сиром — прекрасна закуска, вона зазвичай подобається всім. Готуються баклажани дуже швидко, особливо якщо у вас є хороша посуд для фритюру, в якому потрібно смажити баклажани. опис приготування: Баклажани в клярі з сиром — це дуже смачно! Мені здається, що всі страви, куди...
Баклажани, смажені в паніровці
м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...
Бісквітне тісто з молоком
Традиційним вважається бісквітне тісто, до складу якого входять яйця, борошно і цукор. Я пропоную вам рецепт бісквітного тіста з молоком, за яким бісквіт завжди виходить пишним і дуже смачним. опис приготування: Перед вами беспроіграшний варіант, як приготувати бісквітне тісто з молоком. Якщо ...
Біріані з бараниною
Біріані з бараниною, або відкидний плов з бараниною — дуже смачне, ситне і оригінальне східне блюдо, яке можна сміливо подавати на який-небудь сімейне свято. опис приготування: Біріані з бараниною — блюдо святкове, не буденна, тому налаштовуйтесь на те, що приготування буде достатньо довгим і ...
Ботвінья традиційна з рибою
Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Бананово-полуничні кекси
Рецепт приготування ароматних домашніх кексів з натуральним бананом і полуницею. Ці ласощі сподобається всім! опис приготування: Домашню випічку люблять усі. Однак калорійність таких десертів залишає бажати кращого. Ми готові запропонувати вам рецепт з неабиякою часткою свіжих фруктів, які зни...
Борщ з індички
Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...
Яловичина в татарській
Біфштекс по-татарськи готується з сирого м'яса. м'ясо, звичайно, має бути високоякісне і дуже свіже. Можна подати м'ясо і окремо спеції, овочі до нього або відразу все змішати. поїхали! опис приготування: Як приготувати біфштекс по-татарськи? 1. Яловичу вирізку промити, просушити паперовим руш...
Березовий квас з ячменем
Якщо вам необхідний квас для освіжаючий окрошки, то хлібний можна замінити за допомогою цього рецепта, який докладно пояснює, як приготувати березовий квас з ячменем, мають корисні вітаміни. опис приготування: 1. Візьміть для приготування різкого квасу свіжий березовий сік і ячмінь в співвідно...
Млинцевий торт з варенням
Перетворіть звичайні млинці в надзвичайно смачний млинцевий тортик. Це дивовижне ласощі, яке сподобається не тільки дітям, але і порадує дорослих. З таким блюдом звичайний день стане святковим. опис приготування: Моя племінниця жахлива ласун. Одного разу я потрапив до них на Масляну — сезон мл...
Баклажани в соусі «терияки»
Соус "; Теріякі" зараз, напевно, наймодніший і ходової з усіх соусів. А баклажани як були корисними, так і залишаться! Давайте сумісний ці 2 інгредієнта і приготуємо баклажани в соусі теріякі. опис приготування: Баклажани готуються досить просто. Вони не "; розповзаються ";, якщо не різати їх ...
Баклажани з пармезаном
Баклажани з пармезаном — це оригінальна закуска, який може бути подана як гарячої, так і холодної. Але зазвичай важко втриматися і дати їй хоч трохи охолонути Настільки вона смачна. опис приготування: Цей простий рецепт баклажан з пармезаном, з ноткою італійського смаку, допоможе вам приготува...
Будайський сирник
Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...
Білий амур
Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій. опис приготування: Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі св...
Блины из кефира
Еще один вкусный рецепт, как приготовить блины из кефира. Так, так, именно на кефире, а не на молоці. Он отлично подходит для выпечки тонких блинчиков, которые подают на завтрак или полдник. опис приготування: Млинці можна подавати на сніданок, на обід, на ужин и на полдник. Сладкие блинчики б...
Баклажани, тушковані в сметанному соусі
Перед вами рецепт баклажанів, тушкованих в духовці в сметанно-вершкової заливки з часником і кінзою. страва — ситне, літнє, просте в приготуванні. Використовуються тільки натуральні продукти. опис приготування: Підійде і як самостійне блюдо, і як гарнір. Переваги цього способу приготування в т...