Рецепт Апетитні реберця з баранини

Рецепт Апетитні реберця з баранини
Кількість порцій: 8 Час приготування: 9 г. 0 хв.
Існує маса варіантів приготування баранячих реберець (гриль, фольга, мультиварка, мангал…). Найпростішим і доступним способом приготування є запікання їх в духовці.

опис приготування:

Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому спеку. До баранячим реберцям підійдуть багато соусів або рідкі маринади: гострі, пряні, солодкуваті і кисло-солодкі або натріть реберця сумішшю спецій, складеної за своїм смаком.

  • баранячі реберця— 2-2,5 кілограма
  • Оливкова олія— 180 мілілітрів
  • Бальзамічний оцет— 250 мілілітрів
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • часник— 10 зубчиків
  • розмарин— 3 Ст. ложки
  • мед— 60 мілілітрів
1 У невелику ємність влийте оливкова олія і половину оцту. збийте. Додайте дрібно нарізаний часник і розмарин. перемішайте.

2 Візьміть реберця і починайте повільно і рівномірно втирати в нього сіль. Покладіть реберця в пакет із застібкою (або закриту ємність) і залийте в нього маринад. струсіть.

3 Поставте в холодильник. Маринують ребра протягом 6 годин (періодично їх перемішуючи).

4 У маленькій мисці збийте що залишився бальзамічний оцет з медом. відкладіть.

5 Розігрійте духовку до 130 градусів. Дістаньте реберця з пакета і покладіть в форму (деко). запікайте 2 годину 30 хвилин (періодично перевертаючи). Дістаньте м'ясо і змастіть його приготовленої глазур'ю (суміш меду і оцту), запікайте ще 30 хвилин (можете змащувати кожні 10 хвилин).

Подібні рецепти

Барбекю з баранини з кінзою

Апетитні курячі грудки

Рецепт приготування смачного барбекю з баранини. американська кухня. кількість порцій: 4 баранина— 1,5 кілограма(нога, без кісток) лавровий лист— 1 штука червоне вино— 1 Склянка часник— 2 штуки складові: Змішуємо інгредієнти для маринаду. Маринуємо м'ясо ягняти протягом 4-5 годин. ...

Бозбаш з баранини

Бозбаш з баранини

Як і всі страви Кавказу, бозбаш з баранини має яскравий ні з чим не порівнянний смак. Цей ароматний і досить ситний супчик гідний зайняти почесне місце на вашому столі. опис приготування: Не знаю як для кого, але особисто для мене кавказька кухня одна з найулюбленіших, тому що тільки тут так і...

Буглама з баранини по-азербайджанські

Буглама з баранини по-азербайджанські

Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат. опис приготування: Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно нарі...

Баранячі реберця смажені

Баранячі реберця смажені

Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...

Баранячі реберця на мангалі

Баранячі реберця на мангалі

баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...