Рецепти womanlife.com.ua

Барбекю з баранини з кінзою

Барбекю з баранини з кінзою

Рецепт приготування смачного барбекю з баранини. американська кухня. кількість порцій: 4 баранина— 1,5 кілограма(нога, без кісток) лавровий лист— 1 штука червоне вино— 1 Склянка часник— 2 штуки складові: Змішуємо інгредієнти для маринаду. Маринуємо м'ясо ягняти протягом 4-5 годин. ...

Баклажани «Жар-птиця»

Баклажани «Жар-птиця»

Хочете приготувати баклажани красиво, смачно, ефектно і швидко? Тоді цей рецепт баклажанів "; Жар-птиця" точно для вас. Беріть на замітку! опис приготування: Якщо ви любитель баклажанів, але до сих пір не пробували приготувати закуску "; Жар-птиця ";, обов'язково рекомендую це зробити. Готуєть...

Баранячі реберця в аерогрилі

Баранячі реберця в аерогрилі

Ароматна і смачна баранина без особливого клопоту з допомогою аерогрилю. опис приготування: За допомогою аерогриля дуже легко приготувати смачні баранячі реберця. поджарістая зовні, соковите і ніжне всередині м'ясо дуже сподобається вам і вашим гостям. Адже таке блюдо коштує того, щоб прикраси...

Банановий фостер

Банановий фостер

Не лякайтеся назви! банановий фостер — це досить простий у приготуванні десерт, який робиться з бананои з додаванням цукру і рому. Американське популярне солодка страва. опис приготування: Рецепт бананового Фостера відбувається зі штату Луїзіана (США). Там цей десерт — щось на зразок традиційн...

Млинці з шоколадним горіховим кремом

Торт рецепти «Майнкрафт»

Простий рецепт приготування французьких млинців на сніданок. кількість порцій: 4 мука— 1,5 кілограма молоко— 1,5 L цукор— 1 щіпка сіль— 1 За смаком яйця— 4 штуки оливкова олія— 1 Склянка шоколадний горіховий крем— 400 грам(Nutella або інший на ваш смак) Збити яйця з цукром. Поступово додат...

Брусничний квас

Брусничний квас

Квас з брусниці багатий вітаміном С, прекрасно втамовує спрагу і його корисніше приготувати самим. опис приготування: Розчавити ягоди брусниці і віджати з них сік. Його додати в воду і довести до кипіння. відвар процідити, розмішати з цукром, потім остудити. Покласти в відвар дріжджі, борошно,...

Баклажани на вугіллі в фользі

Баклажани на вугіллі в фользі

Якщо ви зібралися на пікнік, ось вам чудовий рецепт! Баклажани обертаються в фольгу і запікають на вугіллі. Виходить дуже гарне і ситне блюдо, яка не потребує особливих зусиль. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування баклажанів на вугіллі в фользі. Спершу баклажани повинні ...

Баклажани з гранатової приправою

Баклажани з гранатової приправою

Рецепт приготування смажених на грилі баклажанів з приправою з гранатової патоки, часнику і м'яти. опис приготування: Розігріти гриль до середньо температури. Змастити баклажани з усіх боків 2/3 склянки олії і приправити 1 чайною ложкою солі. Помістити баклажани на грилі в один шар. Накрити кр...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Банановий пиріг в духовці

Банановий пиріг в духовці

банановий пиріг, запечений в духовці, може стати як прекрасним початком дня, так і хорошим доповненням до вечірнього чаю. Банан дуже підходить для випічки пирогів — неймовірно ароматний і солодкий. опис приготування: Хочете здивувати своїх рідних смачним і незвичайним пирогом? Я розповім, як п...

Брауні з білого шоколаду

Брауні з білого шоколаду

Смачний і ніжний десерт — Брауні з білого шоколаду. Припаде до смаку навіть тим, хто не вважає себе ласунам. Готується просто і без особливого клопоту, сподіваюся рецепт вам сподобається. опис приготування: Спочатку брануні готували виключно з темним шоколадом і саме тому цей десерт перекладає...

Баклажани по-балканськи

Баклажани по-балканськи

Дивовижний рецепт приготування баклажанів по-балканськи. Баклажани смажаться на одній сковороді з помідорами, а потім доповнюються бринзою і подрібненою зеленню. смак приголомшливий! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-балканськи. спершу, баклажани обсмажуємо на рос...

Баклажани роду dunganski

Баклажани роду dunganski

Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...

Борщ збірний

Борщ збірний

Рецепт приготування борщу з яловичини, шинки, гусятины, свіжої капусти і буряка. опис приготування: Борщ збірний - дуже простий і швидкий рецепт. приготування: Помістити яловичину, шинку і гусятину в каструлю. Залити м'ясо водою. Обсяг води повинен бути в два рази більше м'яса. Варити м'ясо до...

Апельсиновий кисіль

Апельсиновий кисіль

Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика - це наша відповідь мексиканської сальси. Для її приготування використовуються практично ті ж інгредієнти, але смак зовсім інший. розповім, як приготувати аджику з помідорів на зиму. опис приготування: У більшості випадків цей соус готують саме для заготовки на зиму. Є багато варіантів ...

Биск з гарбуза

Биск з гарбуза

Биск - це густий насичений суп з додаванням спиртного. подивіться рецепт, як приготувати біск з гарбуза, і обов'язково спробуйте. Блюдо виходить вишукано смачним, ситним, ароматним і корисним. опис приготування: Цей біск з гарбуза готується дуже легко і просто! А які аромати стоять при його пр...

Braun від Nuta

Braun від Nuta

Рецепт супершоколадного десерту на основі вареного нуту. Його варто приготувати хоча б раз, щоб особисто переконатися - там немає ніякого бобового присмаку. опис приготування: Докладніше, як приготувати Брауні з нуту, я розповім нижче. Якщо використовуєте консервований нут, то в складі не пови...

Аджика з морквою і помідорами

Аджика з морквою і помідорами

Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...