Рецепт Баклажани «Жар-птиця»
Хочете приготувати баклажани красиво, смачно, ефектно і швидко? Тоді цей рецепт баклажанів "; Жар-птиця" точно для вас. Беріть на замітку!
опис приготування:
Якщо ви любитель баклажанів, але до сих пір не пробували приготувати закуску "; Жар-птиця ";, обов'язково рекомендую це зробити. Готується просто і швидко, а результат дуже смачний і виглядає ефектно. Покроковий рецепт допоможе це зробити.
- баклажани— 2 штуки(середніх розмірів)
- помідори— 1-2 штук
- Болгарський перець— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Італійські пряні трави— 1 Чайна ложка(базилік, орегано)
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- сир— 150 грам
- зелень петрушки— 20 грам
Вимийте і просушіть баклажани, наріжте на пластинки товщиною 0,7-1 см. Не доходячи 2 см. дощенту.
Посоліть баклажани всередині, залиште на 30 хвилин.
Зробіть часникову заправку з часнику, оливкового масла і пряних трав, можна використовувати перцеву заправку з часнику і гострого перцю.
Дві третини сиру наріжте на скибочки, одну третину натріть на тертці.
Наріжте на скибочки помідори.
Очистіть і наріжте кільцями болгарський перець.
Баклажани промийте від солі і добре просушіть паперовим рушником.
Натріть часниково-масляною сумішшю баклажани зсередини, кожну пластинку з обох сторін.
Викладіть на лист для випічки, прокладете кожну пластинку скибочкою сиру, помідора і болгарського перцю.
Посипте зверху тертим сиром, запікайте 30 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Подавайте закуску з баклажанів "; Жар-птиця" прикрасивши зеленню петрушки, можна додати помідори черрі. Смачна і ефектна закуска не залишить байдужими любителів баклажанів.
Подібні рецепти
Піца за 10 хвилин
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...