Рецепт Баклажани «Жар-птиця»

Рецепт Баклажани «Жар-птиця»
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете приготувати баклажани красиво, смачно, ефектно і швидко? Тоді цей рецепт баклажанів "; Жар-птиця" точно для вас. Беріть на замітку!

опис приготування:

Якщо ви любитель баклажанів, але до сих пір не пробували приготувати закуску "; Жар-птиця ";, обов'язково рекомендую це зробити. Готується просто і швидко, а результат дуже смачний і виглядає ефектно. Покроковий рецепт допоможе це зробити.

  • баклажани— 2 штуки(середніх розмірів)
  • помідори— 1-2 штук
  • Болгарський перець— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Італійські пряні трави— 1 Чайна ложка(базилік, орегано)
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • сир— 150 грам
  • зелень петрушки— 20 грам
Баклажани Підготуйте інгредієнти.

Баклажани Вимийте і просушіть баклажани, наріжте на пластинки товщиною 0,7-1 см. Не доходячи 2 см. дощенту.

Баклажани Посоліть баклажани всередині, залиште на 30 хвилин.

Баклажани Зробіть часникову заправку з часнику, оливкового масла і пряних трав, можна використовувати перцеву заправку з часнику і гострого перцю.

Баклажани Дві третини сиру наріжте на скибочки, одну третину натріть на тертці.

Баклажани Наріжте на скибочки помідори.

Баклажани Очистіть і наріжте кільцями болгарський перець.

Баклажани Баклажани промийте від солі і добре просушіть паперовим рушником.

Баклажани Натріть часниково-масляною сумішшю баклажани зсередини, кожну пластинку з обох сторін.

Баклажани Викладіть на лист для випічки, прокладете кожну пластинку скибочкою сиру, помідора і болгарського перцю.

Баклажани Посипте зверху тертим сиром, запікайте 30 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Баклажани Подавайте закуску з баклажанів "; Жар-птиця" прикрасивши зеленню петрушки, можна додати помідори черрі. Смачна і ефектна закуска не залишить байдужими любителів баклажанів.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Піца за 10 хвилин

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...