Рецепти womanlife.com.ua
Підбадьорливий зелений чай
Бадьорить може бути не тільки каву, але і чай, і в цьому ви переконаєтеся, приготувавши його за моїм рецептом! Чай виходить просто неперевершено ароматним і таким же смачним! опис приготування: На відміну від кави, цей напій корисний і бадьорить. Він прекрасно втамовує спрагу в спекотний літні...
Боракі (вірменські пельмені)
Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...
Бажання в духовці
Я приготую не тільки буженину, але і відмінний овочевий гарнір відразу. опис приготування: Для приготування буженини нам знадобиться хороший шматок м'яса, морква, часник, ріпчаста цибуля, спеції для маринаду. Дотримуйтесь рецептом і у вас все вийде. м'якоть свинини— 1 кілограм Картопля— 1 кі...
Баклажани по-селянськи
Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в "; кухонних справах" людина. баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я в...
Пивний кляр для кальмарів
Млинці з курячою печінкою і грушею — це дуже оригінальні млинці з вельми незвичайним смаком. Розходяться зі столу, як правило, з великим успіхом. Спробуйте! опис приготування: Коли звичайні млинці вже сидять в печінках, спробуйте млинці з курячою печінкою і грушею Вибачте за тавтологію, але ді...
Брокколі і яловичина
Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...
Біла глазур для паски
Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів. опис приготування: рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах:...
Баклажани по-корейськи фаршировані
Баклажани по-корейськи я фарширую корейської морквою і помідорами. Смачно і ситно. опис приготування: Баклажани по-корейськи фаршировані — дивовижне блюдо для всієї родини. Особливо сподобається любителям овочів, вегетаріанцям і тим, хто прагне поліпшити свою фігуру. Важливо озброїтися спеціал...
Банановий десерт в мультиварці
Ніде правди діти — екзотичні банани наші діти вважають за краще звичним яблукам і груш. А їх мами дуже воліють мультиварку духовці;). значить, цей рецепт повинен порадувати і тих, та інших!:) опис приготування: Рецепт приготування бананового десерту в мультиварці подобається мені тим, що на ви...
Баранина в рисової кірці
Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису. опис приготування: 1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку. 2. Розігріти духовку до 180 ° С. 3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єдна...
Баклажани по-вірменськи
Такий простий рецепт баклажанів по-вірменськи підкорив мене з першого погляду своїм незвичайним і дуже красивим зовнішнім виглядом. А вже який аромат і смак… словом, здивуєтеся самі і рідних поб'єте! опис приготування: Як ви зможете бачити, цей рецепт приготування баклажанів по-вірменськи хоч ...
Млинці тонкі на сироватці
Процес приготування млинців цілком можливий без яєць і молока, на допомогу приходить сироватка. Млинці виходять дуже тонкими, при цьому ситними і неймовірно смачними. Економно і дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців тонких на сироватці. Змішуємо за...
Баклажановий соус
Пропоную приготувати густий ароматний соус з баклажанів та помідорів з прянощами. Дуже добре підходить для заправки пасти або рису, може служити соусом для піци і цілком замінить кетчуп. опис приготування: Це рецепт в міру гострого, пікантного і дуже смачного соусу. Готовий соус можна додатков...
Біскотті з пармезаном і шинкою
Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...
Баранина в арабському стилі
Рецепт приготування баранини в арабському стилі кількість порцій: 6 м'якоті баранини— 1,5 кілограма чорносливу— 200 грам міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів цибулина— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка меленого імбиру— 0,5 чайних ложки...
Млинці на топленому молоці
Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...
Бенедикт з лососем
Бенедикт с лососем – это не только изысканный завтрак, але і ресторанне блюдо. підсмажена булочка, яйце пашот і голландський соус - ідеально! опис приготування: Яйця Бенедикт люблять і знають у всьому світі. Готують цю страву з беконом, шинкою і іншими інгредієнтами. Незмінним залишається було...
Абрикосове варення по-азербайджанські
Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся! опис приготування: Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варенн...
Баклажани по-білоруськи
Прекрасне літнє блюдо, приготування якого не зажадає від вас особливих зусиль. Виходить чудове овочеве рагу, в якому домінують баклажани. Ситно і просто, а головне корисно! опис приготування: Це простий рецепт приготування баклажан по-білоруськи. Вам будуть потрібні наступні інгредієнти: бакла...
Ботвінья з огірками
Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...