Рецепти womanlife.com.ua
Адигейський сир на грилі
Універсальна закуска з ніжним смаком і пікантним ароматом. Сир смачний в гарячому і в холодному вигляді. Подавайте його з келихом вина і овочевий нарізкою. опис приготування: Пропоную приготувати адигейський сир на грилі. Закуска проста в приготуванні, але дуже смачна! Сир можна нарізати кубик...
Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму
Ця заготовка прекрасно підходить як добавка до будь-якого м'яса, відварного картоплі, обожнювання. Та й для легкої вечері — просто з шматочком хліба дуже смачно. розповім, як приготувати баклажани в соусі. опис приготування: Ця прекрасна заготівля на зиму в моїй родині користується попитом в х...
Баклажани з морквою і часником
Хочу розповісти, як приготувати баклажани з морквою і часником. Ця страва цілком може стати вашим низькокалорійним, ситним і дуже корисним вечерею або обідом. смачно, а готувати просто! опис приготування: Такі баклажани з морквою і часником в домашніх умовах готуються легко, а виходять незмінн...
Балтійський сирний суп
Рецепт приготування балтійського сирного супу. опис приготування: У супі відмінно поєднуються сир, домашні сухарики зі смаком часнику, свіжа зелень. Перець мелений і сіль— — За смаком ...
Рікотнік з грушею
Це тонкі і дієтичні млинці, які рекомендує готувати відомий французький дієтолог П'єр Дюка. Випічка відмінно підходить для тих, хто на дієті, або ж для тих, хто не вживає жирну їжу. опис приготування: розповім, як приготувати млинці по Дюканов в домашніх умовах. Постарайтеся використовувати ма...
Баклажани пармеджано
трохи спрощений (але результат виходить не менш смачний) рецепт приготування знаменитого італійського блюда — баклажанів пармеджано. Не лякайтеся назви: страва дуже просте. опис приготування: Ця страва таке яскраве і ситне, що його не соромно подати і на святковий стіл. Його їдять і гарячим, і...
Баклажани з болгарським перцем
Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...
Баклажани з гранатової приправою
Рецепт приготування смажених на грилі баклажанів з приправою з гранатової патоки, часнику і м'яти. опис приготування: Розігріти гриль до середньо температури. Змастити баклажани з усіх боків 2/3 склянки олії і приправити 1 чайною ложкою солі. Помістити баклажани на грилі в один шар. Накрити кр...
Баклажани з помідорами і сиром
Баклажани і самі по собі смачні, але в поєднанні з соковитими помідорами і рум'яної сирної скоринкою вони перетворюються в справжні ласощі! Пропоную вам простий покроковий рецепт баклажанів з помідорами і сиром. опис приготування: Приготувати такі баклажани настільки просто, що впорається наві...
Млинці на пиві
Млинці на молоці всім відомі з дитинства. А що ви скажете про млинці на пиві? Як на мене, млинці на пиві виходять нітрохи не менш смачними і навіть більш оригінальними, ніж молочні. опис приготування: пиво — це рідкий хліб, а значить — на пиві можна приготувати дуже смачні млинці. Такими думка...
Американський пиріг з арахісовим маслом
Рецепт приготування популярного американського пирога з арахісовим маслом. опис приготування: Для того, щоб приготувати крем потрібно змішати сир, цукор, арахісове масло разом. Розподілити крем на 2 Коржах і охолоджувати в холодильнику кілька годин. сир— 200 грам цукрова пудра— 1 Склянка зб...
Білі ковбаски
Ковбаски з курячого філе, свинини, лука і молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. соковиті, ніжні і дуже смачні! опис приготування: Першоджерело цього рецепта відносить ці ковбаски до Французької кухні. Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на св...
Ботвінья
Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном опис приготування: Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готов...
Боботай
рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...
Млинці-пиріжки
Млинці-пиріжки дуже зручні тим, що готуються відразу з начинкою. Вони мають форму складеного млинця, а за змістом схожі на пиріжок з начинкою. опис приготування: Млинці-пиріжки виходять пишними і ніжними всередині, а зовні злегка хрусткими. Начинку беріть за смаком. У мене це відварне м'ясо з ...
Біфштекс з аругула
Рецепт приготування біфштекса з яловичини з чилі, сальсою, сиром і аругула. У рецепті ви можете використовувати будь-яку сальсу за вашим бажанням. опис приготування: У маленькій мисці змішати мелений червоний перець, майоран, кмин, 1/2 чайної ложки солі. Розподілити суміш спецій рівномірно по...
Бруност (коричневий сир)
У цього норвезького сиру дуже незвичайний смак і колір, проте він точно припаде до смаку кожному! Це традиційний простий рецепт, і для його приготування потрібно всього два інгредієнти! опис приготування: Такий традиційний норвезький сир обов'язково повинна вміти приготувати кожна господиня, а...
Блины из кефира
Еще один вкусный рецепт, как приготовить блины из кефира. Так, так, именно на кефире, а не на молоці. Он отлично подходит для выпечки тонких блинчиков, которые подают на завтрак или полдник. опис приготування: Млинці можна подавати на сніданок, на обід, на ужин и на полдник. Сладкие блинчики б...
Баклажановий соус
Пропоную приготувати густий ароматний соус з баклажанів та помідорів з прянощами. Дуже добре підходить для заправки пасти або рису, може служити соусом для піци і цілком замінить кетчуп. опис приготування: Це рецепт в міру гострого, пікантного і дуже смачного соусу. Готовий соус можна додатков...
Бобовий салат з сиром пармезан
салат, який поєднує в собі хрусткий мигдаль, ніжні боби, зі смаком бальзамічного оцту, сиром пармезан і зеленню. кількість порцій: 6 боби— 400 грам жменю пластівців мигдалю— 1 штука сир пармезан— — За смаком бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки оцет— 1 Ст. ложка оливкова олія— 6 Ст. ложок пучок зелен...