Рецепти womanlife.com.ua
Банани в карамелі
Банани в карамелі, це незвично і дуже смачно. Бажано використовувати не самі стиглі банани. кількість порцій: 4 банани— 4 штуки топлене масло— 30 грам цукрова пудра— 30 грам вапно— 1 штука апельсин— 1 штука ванільний цукор— 10 грам ром— 0,5 склянки вимити ретельно 1 вапно, 1 апельсин, акур...
Білий амур
Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій. опис приготування: Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі св...
Млинці вегетаріанські
Хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом млинців вегетаріанських, приготованих з бананами і вівсяними пластівцями. недавно, смачно, корисно, думаю, діти оцінять цей рецепт! опис приготування: Якщо тісто дуже загусне, його можна розбавити молоком. Млинці вегетаріанські можна випікати мален...
Бісквітний торт
Рецепт приготування бісквітного торта прикрашеного ківі і полуницею. Торт на день народження. опис приготування: 1. Для початку вам потрібно відокремити яєчні жовтки від білків. Збити жовтки в піну і поступово додавати 2 столові ложки цукру. Яєчні білки збиваємо з 1 дрібкою солі, далі додаємо ...
Гарбузовий маковий пиріг
Апельсинові цукати в шоколаді — десерт і солодке частування, яке і виглядає оригінально, і на смак відрізняється від класичних десертів. Такі шоколадні палички завжди користуються особливим успіхом! опис приготування: Для приготування апельсинових цукатів в шоколаді багато чого не потрібно. Це...
Баранячі реберця з фісташкові тапенадом
Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...
Булочки з журавлиною і лимоном
Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...
Млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком
Хочу з вами поділитися рецептом приготування млинцевого торта з сирним кремом і згущеним молоком. смакота неймовірна, всім раджу придивитися до цього рецепту! Торт гарний та святковий! опис приготування: Такий млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком - відмінне рішення для всіх тих, х...
Банановий пудинг
Рецепт приготування пудингу з бананів. Популярна страва південноамериканських штатів. опис приготування: Змішати в каструлі цукор, борошно, сіль і яйця. Влити невеликими порціями молоко, помішуючи, довести до однорідної маси. Готувати на середньому вогні, часто помішуючи до загустіння. охолоди...
Бефстроганов з яловичини
Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...
Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування
Раджу вам подивитися, як приготувати баклажани по-корейськи без обсмажування - дієтичний рецепт свіжого літнього страви з овочами і пряною заправкою. Це - апетитне літній овочеве блюдо по-корейськи. опис приготування: Овочі бажано не обсмажувати, так вони зберігають максимум корисних речовин. ...
Булка білоруська
Цей рецепт був здобутий зі старої кулінарної книги. У розділі з випічкою знайшов рецепт приготування білоруської булки по ГОСТу. Випічка і в правду виходить дуже хорошою: м'якої, ароматної і смачної. опис приготування: Щоб приготувати булку білоруську в домашніх умовах, потрібно знати кілька с...
Балтійський сирний суп
Рецепт приготування балтійського сирного супу. опис приготування: У супі відмінно поєднуються сир, домашні сухарики зі смаком часнику, свіжа зелень. Перець мелений і сіль— — За смаком ...
Баклажани з печерицями
Баклажани з печерицями — досить просте, але дуже смачне буденне блюдо з найпростіших інгредієнтів. Готується без м'яса, так що це ще і бюджетне страву. опис приготування: Баклажани з печерицями — це блюдо для тих випадків, коли не хочеться нічого м'ясного. Само по собі приготування цієї страви...
Бразильські сирні булочки
Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...
Баклажани з моцарелою і помідорами
шукайте вишукану, апетитну і нескладну закуску? Тоді я хочу запропонувати вам простий рецепт баклажанів з моцарелою і помідорами. Це неймовірно смачно і красиво. опис приготування: Плюс цієї закуски в тому, що баклажани з моцарелою і помідорами в домашніх умовах можна подавати як рулетиками, т...
Баклажани солоні
Хочу поділитися з вами рецептом солоних баклажанів з часником. Рецепт зручний тим, що не потрібно ставити овочі під гніт, потрібно всього лише щільно заповнити баночки, залити розсолом і чекати, поки баклажани будуть готові! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Баклажани соло...
Млинці мереживні тонкі
Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...
Березовий сік з апельсином
Березовий сік — джерело вітамінів, особливо в холодну пору року, коли настає авітаміноз. Пропонуємо зробити запас на зиму. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати березовий сік з апельсином опис приготування: Березовий сік цінний не тільки своїми корисними властивостями. Його унікальний смак ...
Млинці з бринзою
Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...