Рецепти womanlife.com.ua
Безе з шоколадом
Це справжні ласощі! Не просто хрустке безе, а з начинкою. А в начинке – шоколад, фундук і в'ялена вишня. опис приготування: Горіхи для начинки можуть бути будь-які, а також це можуть бути будь-які в'ялені ягоди і фрукти. білок яєчний— 3 штуки Funduk— 70 грам шоколад гіркий— 50 грам вишня в'я...
Слоєний киш з шпинатом
Слоеный пирог со шпинатом для меня просто праздник! Я так люблю всевозможные пироги, а из слоеного теста все получается волшебно вкусным. легкий, свежий пирог совсем нетрудно сделать самому! опис приготування: Слоеный пирог со шпинатом можно готовить в виде мини пирогов. Шпинат можно брать за...
Ароматный яблочный пирог
Выпечка с яблоками актуальна всегда! Многие хозяйки готовят её часто, поэтому хочется видеть новые и вкусные рецепты. Меняется тесто, вкусовые добавки, а главный ингредиент остаётся. пробуємо! опис приготування: Нещодавно я дізналася, как приготовить ароматный яблочный пирог. Начинка вышла нео...
Баклажани на зиму в мультиварці
Мінімальний склад інгредієнтів, кілька хвилин вільного часу — і ви зможете приготувати на зиму смачне і дуже корисне блюдо з баклажанів з зеленню. Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Такі баклажани можна подавати як гарнір або як самостійну страву. Приготувати баклажани на зиму в муль...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
сектор — це, наскільки мені відомо, бухарський плов. сектор, на відміну від класичного плову, готується всього з декількох простих інгредієнтів (майже плов з сокири), але виходить дуже смачним. опис приготування: сектор — це дуже оригінальне блюдо, гідне написання цілої книги, а не короткою за...
Баклажани на зиму (як гриби)
Прекрасна заготовка з баклажан. Баклажани виходять як гриби: не тільки за смаком, але і за зовнішнім виглядом. Готуються "простіше нікуди", прекрасно зберігаються і не вимагають стерилізації. опис приготування: Я рекомендую дотримуватися оригінального рецепта. але, звичайно, по бажанню, ви мож...
Млинці тонкі на сироватці
Процес приготування млинців цілком можливий без яєць і молока, на допомогу приходить сироватка. Млинці виходять дуже тонкими, при цьому ситними і неймовірно смачними. Економно і дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців тонких на сироватці. Змішуємо за...
Булочки з сиром та цибулею
Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...
Баклажани з волоськими горіхами
Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...
Бродет
традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...
Білі гриби з картоплею в мультиварці
Білі гриби на те і називаються "; благородними ";, що з ними навіть звичайна картопля виходить шалено смачною. Так давайте ж приготуємо в мультиварці це чудове блюдо і влаштуємо справжній бенкет. опис приготування: Якщо вам пощастило в цьому році назбирати багато грибочків, і ви засушили або з...
Брусничний квас
Квас з брусниці багатий вітаміном С, прекрасно втамовує спрагу і його корисніше приготувати самим. опис приготування: Розчавити ягоди брусниці і віджати з них сік. Його додати в воду і довести до кипіння. відвар процідити, розмішати з цукром, потім остудити. Покласти в відвар дріжджі, борошно,...
Безе з крохмалем
Безе готують різними способами, в тому числі і з додаванням крохмалю. вважається, що цей інгредієнт дозволяє позбутися від зайвої вологи і робить безе ніжнішим і розсипчастим. опис приготування: Безе з крохмалем може бути як самостійним десертом, так і використовуватися при приготуванні тортів...
Болгарські помідори на зиму
Без заготовок на зиму в наш час обійтися важко, адже це найкращий спосіб запастися улюбленими фруктами і овочами на період холодів. І помідори — це, мабуть, найпопулярніша закачування в кожній родині. опис приготування: думаю, знайдеться мало людей, які б не любили заготовки з помідорів, тому ...
Батончики мюслі з горіхами
Здоровий швидкий перекус, корисна солодкість… Батончик, заряджаючий бадьорістю і енергією — ось, що можна сказати про батончиках мюслі. Хоча ні, я забула написати, що це ще дуже смачно! Пригощайтеся! опис приготування: Пропоную вам рецепт, як приготувати батончики мюслі на згущеному молоці. Зг...
Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною
Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...
Брускетта
Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...
Бринза в беконі
Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...
Бородинський квас без дріжджів
освіжаючий, дуже ароматний і насичений бородинський квас без дріжджів в домашніх умовах зробити абсолютно нескладно. Спробуйте і ви не зможете відірватися! опис приготування: Пропоную взяти на замітку дивно простий рецепт приготування бородинского квасу без дріжджів. У літню спеку він стане вд...
Бандерилья
Бандерилья — це іспанська закуска, nanizannaya з shpazhki. Готується дуже просто. Ідеальний варіант для святкового столу або фуршету. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати смачні закусочні шпажки-бандерильї дуже просто, необхідно просто підготувати продукти та нанизати їх на дерев'...