Рецепти womanlife.com.ua
Бананові пончики з арахісової глазур`ю
Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...
Баклажани по-пекінськи
Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...
Баранячі реберця на сковороді
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Бананово-кокосовий десерт з кремом кешью
Рецепт ніжного кокосового десерту з шматочками бананів і кремом з горішків кешью. опис приготування: Зробити підстави десерту. Для цього змішати волоські горіхи і сіль в кухонному комбайні. Додати фініки і збивати 15-20 секунд. Додати сироп і збивати, поки суміш не стане липкою. Викласти отрим...
Рецепти салат «наречена»
банани смажені — дуже смачний і солодкий десерт, який не тільки досить калорійний, але і містить велику кількість корисних речовин. Рецепт присвячується НЕ толстеющіе ласунам опис приготування: Пропоную дуже цікавий рецепт приготування бананів смажених. З підпалом та іншими піротехнічними чуде...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Бенедикт з лососем
Бенедикт с лососем – это не только изысканный завтрак, але і ресторанне блюдо. підсмажена булочка, яйце пашот і голландський соус - ідеально! опис приготування: Яйця Бенедикт люблять і знають у всьому світі. Готують цю страву з беконом, шинкою і іншими інгредієнтами. Незмінним залишається було...
Біскотті з пармезаном і шинкою
Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...
Борщ білоруський
Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...
Баклажани по-татарськи
Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...
Баклажани на грилі
Баклажани на грилі — чи не найпростіший спосіб приготувати цей овоч. Найпростіший, але не найгірший — блюдо виходить дуже ніжним і пікантним. опис приготування: Баклажани на грилі — страва, від якого віє Середземномор'ям. баклажани, оливкова олія, часник, базилік… нерозумно, що це блюдо відмін...
Безе з кокосовою стружкою
це легкий, невагомий і повітряний десерт, який можна зробити до романтичної вечері, на будь-яке свято або спекти просто так. записуйте себе, як приготувати безе з кокосовою стружкою. опис приготування: Безе зробити дуже просто, проте багато хто не наважується взятися за цей десерт. Вам потрібн...
Blanmanže, рецепт класичний
Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...
Баклажани з морквою і часником на зиму
Сезон консервації в самому розпалі, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати баклажани з морквою і часником на зиму. Цей рецепт обов'язково сподобається всім любителям баклажанів. опис приготування: рецепт баклажанів, маринованих з часником і морквою в кисло-солодкому соусі...
Млинцеві равлики з грибами
Ця страва з млинців і грибів можна подавати як самостійне або як закуску на святковий стіл. У будь-якому випадку це смачно і незвично. Порадуйте своїх рідних смачним, ситним і оригінальним блюдом! опис приготування: Млинці з начинкою - це завжди смачно і ситно. Але сьогодні я розповім вам, як ...
Баклажани на зиму «вогник»
Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...
Баклажани в аджику на зиму
дотримуючись рецептури, баклажани в аджиці на зиму в домашніх умовах порадують навіть вимогливих гурманів своїм кисло-солодким і злегка гоструватим смаком. Дуже рекомендую в якості закуски. опис приготування: Відмінна закуска для тих, хто любить відкривати соління до смаженої картоплі або м'яс...
Бручетта з Нутовая пюре
Рецепт приготування підсмажених скибочок хліба, натертых чесноком, з кедровими горішками, петрушкою і пюре з баранячого гороху, червоної цибулі, оливкового масла і лимонного соку. опис приготування: Хрусткі тости з Нутовая пюре вгамують легкий голод. сільського хліба— 8 скибочок часнику— 4 з...
Булочки з корицею і горіхами
Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...
Баклажани по-селянськи
Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в "; кухонних справах" людина. баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я в...