Рецепти womanlife.com.ua

Биточки з баклажанів

Биточки з баклажанів

А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Якщо вам хочеться в холодну пору з'їсти що-небудь смачне і легке, баклажанная ікра на зиму без стерилізації стане відмінним варіантом. Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром до м'яса. опис приготування: Починається сезон баклажанів, і саме час запастися смачними закусками з них н...

Домовик з бананом

Домовик з бананом

У вегетаріанських рецептах випічки не використовуються молочні продукти і яйця. Але як же замішувати тісто без них? Цілком можливо, головне, створити правильну консистенцію. Приклад в цьому рецепті. опис приготування: В інструкції я описала, як приготувати Брауні з бананом. І фрукт тут викорис...

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Абрикосовое пюре

Салат з плавленим сиром і ковбасою

Якщо у Вас є діти, то я дуже рекомендую Вам придивитися до цього рецепту. Пюре готується без цукру, тому підійде навіть для немовлят. Для детей постарше и для взрослых такое пюре прекрасно подойдет как добавка к блинам, наповнювач до йогуртам або просто до чаювання. опис приготування: Пропоную...

Борщ з квасолею без м'яса

Борщ з квасолею без м'яса

Існує чимало рецептів дієтично і вегетаріанських супів. Одним з них є борщ, який готується на основі відвареної квасолі. Тому він виходить досить ситним, але в той же час легким. опис приготування: Якщо ви дотримуєтеся посту або ж просто не їсте м'яса, то зверніть увагу на цей рецепт першого с...

Бринза в беконі

Бринза в беконі

Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...

Баклажани під пресом

Баклажани під пресом

Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...

Млинці з висівками

Млинці з висівками

Приготуйте корисні млинці з висівками на сніданок. Полийте медом і подавайте! Готуються такі млинці швидко і просто. пробуємо! опис приготування: Змішайте всі інгредієнти для тіста в мисці. Сковороду гарненько розігрійте і змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Розподіліть млинцеве тіс...

Брауні з білого шоколаду

Брауні з білого шоколаду

Смачний і ніжний десерт — Брауні з білого шоколаду. Припаде до смаку навіть тим, хто не вважає себе ласунам. Готується просто і без особливого клопоту, сподіваюся рецепт вам сподобається. опис приготування: Спочатку брануні готували виключно з темним шоколадом і саме тому цей десерт перекладає...

Бразильський морквяний пиріг

Бразильський морквяний пиріг

Випічка з морквою завжди виходить смачною і яскравою. Пропоную простий рецепт пирога покритого шоколадною глазур'ю. поєднання чудове, спробуйте. опис приготування: Пиріг на основі двох видів борошна, цільнозерновий і білої пшеничної. По бажанню, можна використовувати тільки один вид борошна. Я...

Бозбаш з баранини

Бозбаш з баранини

Як і всі страви Кавказу, бозбаш з баранини має яскравий ні з чим не порівнянний смак. Цей ароматний і досить ситний супчик гідний зайняти почесне місце на вашому столі. опис приготування: Не знаю як для кого, але особисто для мене кавказька кухня одна з найулюбленіших, тому що тільки тут так і...

Млинцевий пиріг

Млинцевий пиріг

Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...

Баклажани по-циганськи

Баклажани по-циганськи

Спеціально для любителів всього насиченого, смачного, соковитого і яскравого — цей рецепт приготування баклажанів по-циганськи. Стане в нагоді при приготуванні святкового меню! опис приготування: Вашій увазі пропоную цікавий рецепт, як приготувати баклажани по-циганськи. Я рідко готую за цим р...

Ананасовий смузі

Ананасовий смузі

Рецепт приготування чудового ананасового смузі. опис приготування: Змішайте всі компоненти в блендері або харчовому комбайні. Доведіть до однорідної маси. Подавайте відразу ж. ананасовий сік— 355 мілілітрів(не солодкий) бавовна 1%  — 235 мілілітрів кубики льоду— 475 мілілітрів банки консерв...

Бананові кекси «маффіни»

Бананові кекси «маффіни»

Рецепт англійських бананових кексів. Готувати дуже просто! опис приготування: 1. Нагріти духовку до 190 градусів. Вставити паперові прокладки в 12 формочок для приготування кексів (мафіни). 2. Збити виделкою пшеничне борошно, борошно грубого помелу, корицю, розпушувач, сіль, соду і мускатний г...

Батон з начинкою

Батон з начинкою

Рецепт батон з начинкою — приготування закуски з білого хліба з ковбасою, овочами і зеленню. опис приготування: Відріжте скоринки батона з обох кінців, після чого виріжте хлібний м'якуш довгим і гострим ножем. Масло з гірчицею і хріном розітріть між собою і додайте до них сіль, а також дрібно ...

Рибний слід коропа

Рибний слід коропа

Такий чудовий делікатес, як балик з риби — це досить популярна страва з багатовіковою історією. У цьому рецепті я хочу поділитися одним із способів, як приготувати балик з коропа будинку. опис приготування: 1. Обробляє коропа. Для цього в першу чергу потрібно очистити його від луски, потім вип...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Аджика суха

Аджика суха

У цій чудовій приправи є маса переваг, її, як і звичайну аджику, можна використовувати для приготування різних страв з м'яса і риби, а ось зберігається аджика в сухому вигляді набагато довше. опис приготування: Для всіх, хто любить додавати в різні страви трохи пікантності, я хочу розповісти, ...