Рецепти womanlife.com.ua
Бефстроганов з овочами
Befstroganov — дуже популярне м'ясне блюдо, приготоване з яловичої вирізки. Як гарнір мені подобаються варені на пару овочі. Виходить дуже смачно і корисно! прекрасний вечеря! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування бефстроганова з овочами. Овочі в даному рецепті виступ...
Bkhaji
Цибулеві бхажі - це популярні індійські котлетки, неймовірно смачні, соковиті і, звичайно ж, ароматні. А як же по-іншому, адже це індійське блюдо! Але незважаючи на це все продукти доступні для нас. опис приготування: Основою цих котлеток є цибуля, до нього також додають трохи картоплі, сочеви...
Бісквітний медовик без масла
Рецепт торта & Quot; Медовик" я трохи видозмінила, зробила його бісквітним і без масла. Для тих, хто не любить масляний крем або хоче приготувати легкий і в той же час смачний тортик - це ідеально! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати бісквітний медовик без масла. Це просто ...
Баклажани по-імеретинськи
Завжди хотіла спробувати приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах. Ось вирішила ризикнути і у мене вийшло, тому тепер цим рецептом ділюся з усіма. опис приготування: Спробуйте приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах за цим рецептом. Салат можна вживати як самості...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
Бальзамічний соус стане в нагоді вам в багатьох стравах. Він підходить для рибних, м'ясних і овочевих інгредієнтів. Ви можете комбінувати його з іншими соусами або ж успішно використовувати для маринаду. опис приготування: Щоб приготувати смачний і ароматний соус, вам знадобиться чимало інгред...
Баклажани з нутом
Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...
Аджика из перца и чеснока
Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...
Брауні з гарбуза
Цей Брауні оцінять любителі гарбуза і шоколаду, десерт перевершив всі мої очікування і тепер він підкорює моїх гостей. дивіться, я покажу вам, як приготувати "; Брауні з гарбуза ";! опис приготування: Хочете здивувати гостей цікавим пирогом? Приготуйте американський пиріг "; Брауні з гарбуза "...
Боби з артишоками
Рецепт приготування страви з бобів і артишоків, забезпечене зеленню та спеціями опис приготування: Боби укладаються на друшляк, промиваються, після чого залишаються в ньому до повного стікання води. Морква нарізають невеликими кубиками. Перекладіть Ваші боби в каструлю і залийте водою «з голов...
Бездріжджове солодке тісто
Для тих, хто не уявляє свого життя без домашньої випічки, хочу запропонувати дуже цікавий і абсолютно нескладний спосіб, як приготувати бездріжджове солодке тісто. рекомендую спробувати! опис приготування: Відразу хочу звернути увагу на те, що на заміс тесту піде не більше 10 хвилин, однак пер...
Булочки в хлібопічці
З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...
Бефстроганов з кальмарів
Цікаве і дуже незвичайне блюдо — бефстроганов з кальмарів в домашніх умовах. Рецепт його приготування настільки простий, що він під силу навіть початківцю кулінарові. опис приготування: Ніжні і соковиті кальмари можна приготувати в сметанному соусі. Я уявляю класичний рецепт бефстроганов з кал...
Млинці солоні
На Масляну або в будні раджу зробити млинці. Я пропоную солоні млинці з начинкою з моркви по-корейськи. Дуже смачно і оригінально. опис приготування: Готуємо тісто для млинців за класичним рецептом. Додамо в тісто для яскравості та оригінальності подрібнений шпинат. Смажимо млинці на розпечені...
Баклажани по-пекінськи
Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...
Баклажани в аджику
Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...
Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски
На святковому столі ця закуска виглядає дивно апетитно, та й смак напевно порадує і вас, і ваших гостей. Ця ситна начинка - вельми оригінальна ідея, так що рекомендую на замітку. опис приготування: Хочу докладно розповісти, як приготувати млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски і відварен...
Австралійське тістечко
Дуже швидке в приготуванні і солодке тістечко точно порадує ваших близьких і гостей! Цей варіант відмінно підійде тим, кому необхідно швидко приготувати якийсь десерт без втрати смаку. опис приготування: Мало хто знає, як приготувати австралійське тістечко, але це зовсім нескладно! Це дійсно о...
Biskvitnoe тісто
Рецепт приготування бісквітного тіста. опис приготування: Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром. Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно ...
Млинці з ваніллю
Рецепт приготування млинців з додаванням ваніліну. Ви ще не пекли такі млинці? рекомендую спробувати. Смачного! опис приготування: У великій мисці сухі інгредієнти. додайте жовтки, остигле топлене масло і поступово, енергійно перемішуючи, додавайте молоко. Змішувати до тих пір, щоб отримати од...
Бродет
традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...