Рецепт Бальзамічний соус
Бальзамічний соус стане в нагоді вам в багатьох стравах. Він підходить для рибних, м'ясних і овочевих інгредієнтів. Ви можете комбінувати його з іншими соусами або ж успішно використовувати для маринаду.
опис приготування:
Щоб приготувати смачний і ароматний соус, вам знадобиться чимало інгредієнтів. Вони досить незвично поєднуються в одній страві, але повірте, всі ваші старання будуть не марними. Гості обов'язково оцінять блюдо з цим соусом. Щоб дізнатися, як приготувати бальзамічний соус, прочитайте цей рецепт.
- горіхи кедрові— 2 Ст. ложки
- Luk salotų— 200 грам
- фініки— 6 штук
- оцет бальзамічний— 8 Ст. ложок
- бульйон овочевий— 125 мілілітрів
- Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
- сіль, перець— За смаком
Лук шалот очистіть і вимийте. Розріжте кожну цибулину на дві частини. Викладіть цибулю в сотейник або каструльку, влийте до нього бульйон і варіть двадцять хвилин на повільному вогні.
Фініки очистіть від кісточок, наріжте їх смужками. Додайте фініки в каструльку разом з оцтом, змішаним з кукурудзяним крохмалем.
Приправити сіллю і су poperčite. Ретельно все перемішайте і доведіть масу до кипіння. Додайте горішки і зніміть з вогню. Потім остудіть і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Сирні крекери
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...