Рецепт Бальзамічний соус

Рецепт Бальзамічний соус
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Бальзамічний соус стане в нагоді вам в багатьох стравах. Він підходить для рибних, м'ясних і овочевих інгредієнтів. Ви можете комбінувати його з іншими соусами або ж успішно використовувати для маринаду.

опис приготування:

Щоб приготувати смачний і ароматний соус, вам знадобиться чимало інгредієнтів. Вони досить незвично поєднуються в одній страві, але повірте, всі ваші старання будуть не марними. Гості обов'язково оцінять блюдо з цим соусом. Щоб дізнатися, як приготувати бальзамічний соус, прочитайте цей рецепт.

  • горіхи кедрові— 2 Ст. ложки
  • Luk salotų— 200 грам
  • фініки— 6 штук
  • оцет бальзамічний— 8 Ст. ложок
  • бульйон овочевий— 125 мілілітрів
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець— За смаком
бальзамічний соус - фото крок 1 Поставте на плиту сковороду з антіпріграним покриттям. Наливати на неї масло не потрібно. Викладіть в сковороду кедрові горішки, підсмажте їх, помішуючи, кілька хвилин.

бальзамічний соус - фото крок 2 Лук шалот очистіть і вимийте. Розріжте кожну цибулину на дві частини. Викладіть цибулю в сотейник або каструльку, влийте до нього бульйон і варіть двадцять хвилин на повільному вогні.

бальзамічний соус - фото крок 3 Фініки очистіть від кісточок, наріжте їх смужками. Додайте фініки в каструльку разом з оцтом, змішаним з кукурудзяним крохмалем.

бальзамічний соус - фото крок 4 Приправити сіллю і су poperčite. Ретельно все перемішайте і доведіть масу до кипіння. Додайте горішки і зніміть з вогню. Потім остудіть і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Бальзамічний крем-соус

Сирні крекери

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...