Рецепт Айва в ванільному сиропі

Рецепт Айва в ванільному сиропі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв.
З цього яскравого і незвичайного фрукта можна приготувати дивовижно смачний десерт. ніжна, м'яка айва в ароматному ванільному сиропі вам обов'язково сподобається. А готується цей десерт дуже просто.

опис приготування:

Сьогодні я хочу поділитися з вами простим рецептом приготування дуже смачного і незвичайного десерту з айви. Готується він абсолютно просто і легко. Айва в ванільному сиропі виходить неймовірно смачною, ароматної і карамельної.

  • айва— 3-4 штук
  • цукор— 100 грам
  • вода— 300 мілілітрів
  • лимон— 1 штука
  • Ванільний цукор— 25 грам
  • Чорний перець горошком— 3 штуки
Айва в ванільному сиропі - фото крок 1 підготуємо продукти: відміряє необхідне нам кількість води і цукру. Айву необхідно добре вимити й обсушити.

Айва в ванільному сиропі - фото крок 2 Потім знімаємо цедру з лимона.

Айва в ванільному сиропі - фото крок 3 Заливаємо її водою, додаємо звичайний і ванільний цукор і перець горошком. Ставимо сотейник на невеликий вогонь і нагріваємо до розчинення цукру.

Айва в ванільному сиропі - фото крок 4 Айву розрізаємо на 4 частини і видаляємо серцевину і насіння.

Айва в ванільному сиропі - фото крок 5 Перекладываем айву в сироп, доводимо до кипіння на маленькому вогні, накриваємо кришкою і варимо айву 30 хвилин.

Айва в ванільному сиропі - фото крок 6 Готову айву перекладаємо на тарілку, а сироп необхідно процідити.

Айва в ванільному сиропі - фото крок 7 Сироп відправляємо на сильний вогонь і варимо хвилин 10, за цей час він увариться в три рази.

Айва в ванільному сиропі - фото крок 8 Поливаємо айву сиропом і подаємо до столу. Ще можна подавати айву зі збитими вершками або морозивом.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Айва в сиропі

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...