Рецепт Айва в ванільному сиропі
З цього яскравого і незвичайного фрукта можна приготувати дивовижно смачний десерт. ніжна, м'яка айва в ароматному ванільному сиропі вам обов'язково сподобається. А готується цей десерт дуже просто.
опис приготування:
Сьогодні я хочу поділитися з вами простим рецептом приготування дуже смачного і незвичайного десерту з айви. Готується він абсолютно просто і легко. Айва в ванільному сиропі виходить неймовірно смачною, ароматної і карамельної.
- айва— 3-4 штук
- цукор— 100 грам
- вода— 300 мілілітрів
- лимон— 1 штука
- Ванільний цукор— 25 грам
- Чорний перець горошком— 3 штуки
Потім знімаємо цедру з лимона.
Заливаємо її водою, додаємо звичайний і ванільний цукор і перець горошком. Ставимо сотейник на невеликий вогонь і нагріваємо до розчинення цукру.
Айву розрізаємо на 4 частини і видаляємо серцевину і насіння.
Перекладываем айву в сироп, доводимо до кипіння на маленькому вогні, накриваємо кришкою і варимо айву 30 хвилин.
Готову айву перекладаємо на тарілку, а сироп необхідно процідити.
Сироп відправляємо на сильний вогонь і варимо хвилин 10, за цей час він увариться в три рази.
Поливаємо айву сиропом і подаємо до столу. Ще можна подавати айву зі збитими вершками або морозивом.
Подібні рецепти
Пиріг з ягідним желе
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...