Рецепти womanlife.com.ua

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Смачні млинці виходять не тільки на молоці. Економні господині знають, як приготувати млинці на сироватці тонкі з дірочками, які нітрохи не поступаються молочним. Про всяк випадок ділюся рецептом. опис приготування: Млинці знайомі кожному з дитинства. Існує маса рецептів приготування млинців, ...

Баклажани з болгарським перцем

Баклажани з болгарським перцем

Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...

Аджика (дуже простий рецепт)

Аджика (дуже простий рецепт)

Навряд чи хтось із нас не пробував грузинські соуси. Особливо вони хороші в національному виконанні до шашлику, SUPU & Quot; Xarco & Quot;. Сьогодні я розповім вам, як приготувати аджику без праці і клопоту. опис приготування: Таку аджику коштувати зберігати в темному і прохолодному місці. Рец...

Млинці в лимонної карамелі

Млинці в лимонної карамелі

Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...

Млинцевий пиріг з фаршем

Рецепти салат «Ташкент»

Млинцевий пиріг за принципом приготування нагадує процес приготування лазаньї. Замість листів лазаньї використовуються готові млинці. Все дуже просто, а виходить завжди дуже смачно! опис приготування: Такий млинцевий пиріг можна приготувати як для святкового столу, так і для повсякденного дома...

Бісквітний торт

Бісквітний торт

Рецепт приготування бісквітного торта прикрашеного ківі і полуницею. Торт на день народження. опис приготування: 1. Для початку вам потрібно відокремити яєчні жовтки від білків. Збити жовтки в піну і поступово додавати 2 столові ложки цукру. Яєчні білки збиваємо з 1 дрібкою солі, далі додаємо ...

Баранячі котлети

Баранячі котлети

Рецепт приготування котлет з баранини, картоплі і часнику. опис приготування: На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат. приготування: Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю ...

Баклажанна ікра на зиму

Баклажанна ікра на зиму

Якщо хочете і взимку насолоджуватися овочами, варто подбати про заготовках ще з літа, осені. розповім, як приготувати баклажанну ікру на зиму. Її можна їсти з шматочком хліба або подавати як салат. опис приготування: Є безліч способів приготування ікри. Баклажани можна очистити від шкірки, а м...

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...

Безе з ревенем і малиною

Безе з ревенем і малиною

Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...

Бананы в клярі прості

Бананы в клярі прості

Дуже простий десерт, який готується за лічені хвилини. Подавайте його тільки після охолодження. Выбирайте спелые бананы без повреждений. Розповідаю про те, как приготовить бананы в кляре простые. опис приготування: Для кляра можно использовать пшеничную муку, кукурузную или манку. Можете добав...

Бородинський хліб в хлібопічці

Бородинський хліб в хлібопічці

Хочу розповісти, як зробити бородинський хліб в хлібопічці. Усе, хто люблять цей хліб, знають, як важливо дотримуватися пропорції, інакше коріандр дасть неприємну гіркоту. Щоб такого не було, ось рецепт! опис приготування: Цей простий рецепт бородінського хліба в хлібопічці вам повинен сподоба...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Булка з маком

Булка з маком

Німецький рецепт приготування усіма нами улюбленої булки з маком. кількість порцій: 12 мак— 220 грам молоко— 125 мілілітрів олія— 100 грам цукор— 80 грам ванільний цукор— 1/2 чайних ложки сіль— 1/8 чайних ложки ром— 1 Ст. ложка лимонний сік— 1 Ст. ложка цедра лимона— 1/2 чайних ложки обкладинка...

Брізолі з вафлями

Брізолі з вафлями

Як ви думаєте, що буде, якщо поєднати м'ясний фарш, вафлі та яєчний кляр? Все дуже просто, вийде неймовірно смачна страва під назвою брізолі з вафлями, оригінальне і легке у виконанні. опис приготування: З цим рецептом приготування бризолу з вафлями мене познайомила моя подруга, за що я їй ду...

Булочки з беконом і сиром

Булочки з беконом і сиром

Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....

Батончик «премія»

Батончик «премія»

Великолепный аромат коксового ореха и молочный шоколад — именно за это многие так любят батончик "Bounty". Читайте, как приготовить батончик "Bounty", и удивляйте родных. опис приготування: Если будете использовать свежий кокосовый орех, то будьте осторожны при раскалывании. Орех очень твердый...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Adzhapsandali

Adzhapsandali

Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...