Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...

Борщ на зиму

Борщ на зиму

Рецепт заготовки борщу на зиму. Це відмінна заправка для других страв і супів. Зимовий борщ економить час приготування супів, просто дістати з холодильника, залити водою і нагріти. опис приготування: Ця заготовка полегшить приготування борщу взимку і збагатить ваш стіл вітамінами. Готувати її ...

Баклажани в томатному соусі

Баклажани в томатному соусі

Шукайте варіант апетитною овочевий закуски? можливо, вам сподобається цей нескладний рецепт приготування баклажанів в томатному соусі з хрусткою сирною скоринкою. опис приготування: Ці апетитні баклажани в томатному соусі в домашніх умовах стануть справжньою знахідкою для тих, хто любить овоче...

Алича з цукром

Алича з цукром

Смачна заготовка на зиму, ароматна, кисло-солодка і з великою кількістю вітамінів. А взимку аличу з цукром можна і з чаєм, і в випічку, і компот зварити. опис приготування: У вас немає часу довго варити варення, а алича може зіпсується? Раджу скористатися простим рецептом приготування аличі з ...

Баклажани консервовані на зиму

Глазур для паски пасхального

Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! опис приготування: як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив про...

Банановий фраппе

Банановий фраппе

Сьогодні приготувала дітлахам банановий фраппе - молочний коктейль, поживний і смачний. Цей напій добре насичує і буде корисний тим, хто бажає схуднути, так як може замінити один прийом їжі. опис приготування: Я люблю такі коктейлі! По перше, просто. По-друге, смачно. повірте, і дорослі, і діт...

Баклажани по-грецьки

Баклажани по-грецьки

Рецепт баклажани по-грецьки або грецькі баклажани — для всіх любителів овочів. Приготування смачної закуски з баклажанів з овочами і зеленню доступно і в домашніх умовах, і природа. опис приготування: Як тільки у нас на городі встигають перші баклажани і помідори, я завжди готую баклажани по-г...

Борщ з чорносливом

Борщ з чорносливом

Рецепт приготування борщу з чорносливом. Борщ з додаванням в нього чорносливу виходить наваристим і дуже смачним. опис приготування: Зазвичай варять чорнослив окремо і в каструлю з борщем додають тоді, коли він майже зварився. Борщ найкраще подавати зі сметаною. реберця свинина— 400 грам мор...

Млинці на сироватці з сиром

Млинці на сироватці з сиром

Розповім вам сьогодні, як приготувати млинці на сироватці з сиром в домашніх умовах. Вийде дуже ніжне ласощі, з ласкавою текстурою і дуже смачною начинкою. Спробуйте, смачно дуже! опис приготування: Вашій увазі пропоную рецепт приготування млинців на сироватці з сиром. Це смачне і всім доступн...

Баранина (спекотне)

Баранина (спекотне)

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Безе з какао

Безе з какао

Способів приготування безе дуже багато, але цей рецепт по праву вважається моїм улюбленим. Безе готується на основі какао, яєчних білків і цукру. Особливий шарм десерту надає фундук. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування безе з какао. Вам знадобляться такі інгр...

Млинці з шоколадним горіховим кремом

Млинці з шоколадним горіховим кремом

Простий рецепт приготування французьких млинців на сніданок. кількість порцій: 4 мука— 1,5 кілограма молоко— 1,5 L цукор— 1 щіпка сіль— 1 За смаком яйця— 4 штуки оливкова олія— 1 Склянка шоколадний горіховий крем— 400 грам(Nutella або інший на ваш смак) Збити яйця з цукром. Поступово додат...

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...

Бананове морозиво

Бананове морозиво

бананове морозиво — одне з найсмачніших і легко готуються морожених в домашніх умовах! Для того, щоб приготувати його знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. опис приготування: Бананове морозиво готується досить просто і швидко, головне не забути на ніч заморозити банани. Якщо Ви любите моро...

Bagehot Маргарита

Bagehot Маргарита

Bagehot Маргарита — традиційна угорська випічка, яку в Угорщину привнесли з собою євреї. Beygli — це обов'язковий атрибут різдвяного столу в будь-якій сім'ї. готуємо! опис приготування: Beygli — це традиційна угорська різдвяна випічка, яку традиційно печуть у Святвечір, а подають вже безпосере...

Бисквит на кипятке

Бисквит на кипятке

Все те, кто любит готовить торты и пирожные, бисквит готовили не раз. Он — главная основа для творчества. Якщо ви хочете, чтобы Ваша выпечка была ещё более вкусная, то попробуйте данный рецепт. опис приготування: «Как приготовить бисквит на кипятке и чем он лучше обычного?», — запитаєте Ви. Он...

Баурсак простий

Баурсак простий

Ці найніжніші сирні пончики піднімуть вам настрій і зроблять день незабутнім! Приготувати їх можна як до сніданку або вечері, так і до приходу дорогих гостей — смачно буде в будь-якому випадку! опис приготування: Є безліч різних способів приготування Баурсак, вони можуть бути як солодкі, так і...

Азербайджанська долма «Три сестри»

Азербайджанська долма «Три сестри»

Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...